Igrač br. 6

hz1987
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la hz1987 » 06 jan 2014, 19:41

https://hr-hr.facebook.com/ognjen.vranjes.official" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo je njegova fb stranica, a neko svjesno pokusava da ga kompromitira...pogotovo sa ovom recenicom:
sto ga PRIJE OTERAJU...jbg ne ide malo ekavski malo ijekavski...neko pokusava govoriti ekavicu trudeci se ubaciti ijekavicu...

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 06 jan 2014, 20:17

Sretno ogi u klubu koji počinje pripreme 10 januara 2014 sutra objava

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2014, 20:32

Ili reci gdje ide ili nemoj ništa ni pisat
DRUG NEBI TI PUNCA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jan 2014, 20:34

bagrcavi je napisao/la:Ili reci gdje ide ili nemoj ništa ni pisat
Ovaj iznad pise da dolazi na Kosevo(prozivka 10-tog),dali ce da bude cekaj do sutra,s obzirom da je sifrovan da ti desifrujem poruku :mrgreen:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 jan 2014, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jan 2014, 20:34

Fakat, ili recite ili ne :mrgreen:

Sretno momku gdje god da ode, i vidim da ste prisali neke grozne stvari za lika na zadnjim stranicama :roll: sramota
Ono garant isto nije pravi profil...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 jan 2014, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 jan 2014, 20:36

miky_hz je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ili reci gdje ide ili nemoj ništa ni pisat
Ovaj iznad pise da dolazi na Kosevo(prozivnka 10-tog),dali ce da bude cekaj do sutra,s obzirom da je sifrovan da ti desifrujem poruku :mrgreen:
hahahaha e jest vala pravi lik iz crtanog filma fol šifrovano govori gdje će :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 06 jan 2014, 20:36

FKS sutra svakako predstavlja novog desnog beka, mada mislim da neće tamo.
I Crvena Zvezda počinje 10. januara, ali čisto sumnjam i da su oni.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 06 jan 2014, 20:38

PS: Majica je bila Delije sever, ne cetnici.
Ma isti djavo,shvatio si poentu,jeste delije sever,cetiri s,nije ni bitno,cemu to na Maksimiru a u Zvezdi nisi teren ni vidio.U svakom slucaju momak me razocarao svojim ponasanjem,izgleda pare udarile u glavu ne znam sta je,s obzirom da je odrastao u raji,stvarno cudno.
Mozda ga je i zena pokvarila :D.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 06 jan 2014, 21:15

Ma ovaj ne moze da nadje klub a vi bi da je rep. nije ni cudo sto se oko repke vrte penzioneri i panjevi tipa Avdija, Zahirovic, Svraka, Sunjic itd..

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 07 jan 2014, 02:00

Papalukas je napisao/la:Sa ovim izjavama i seljackim manirima i zasluzio je da ga gleda na tv-u.Necu trcati pred rudu,ne znam da li on pise,al ako pise onda je dotakao dno dna.Prvo busati se u majici cetnici sever na maksimiru igrajuci u moldavskom klubu :shock: ,a pri tom igras za reprzentaciju Bih,pa onda staviti da prelazi u Partizan i na kraju popljuvati jednog Alberta Nadja.On kad dostigne karijeru tog klempavog Nadja ja vise nikad necu fudbalsku utakmicu pogledati....
Sramota me kao Banjalucanina reci da mi je ovo sugradjanin.....
Znam da je off-Topic ali samo me zanima kakvu je to karijeru napravio taj veliki Albert Nadj..ono usput..
http://www.transfermarkt.at/de/albert-n ... 10301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
u 12 sezona odigrao 53 prvenstvene utakmice..pa cak i nas elvir rahimic ima u toliko sezona daleko vise nastupa i uspjeha od Nadja.....eto, reko ja malo off Topic, ali iskreno, zacudio sam se kad sam procitao za tu karijeru klempavog Nadja i misljenja sam da, ako se vranjes malo uozbilji i vrati dobro posle povrede, da sigurno nije toliko nemoguce da dostigne tu karijeru klempe ;)

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 07 jan 2014, 02:15

TakozvaniDijasporac je napisao/la:
Papalukas je napisao/la:Sa ovim izjavama i seljackim manirima i zasluzio je da ga gleda na tv-u.Necu trcati pred rudu,ne znam da li on pise,al ako pise onda je dotakao dno dna.Prvo busati se u majici cetnici sever na maksimiru igrajuci u moldavskom klubu :shock: ,a pri tom igras za reprzentaciju Bih,pa onda staviti da prelazi u Partizan i na kraju popljuvati jednog Alberta Nadja.On kad dostigne karijeru tog klempavog Nadja ja vise nikad necu fudbalsku utakmicu pogledati....
Sramota me kao Banjalucanina reci da mi je ovo sugradjanin.....
Znam da je off-Topic ali samo me zanima kakvu je to karijeru napravio taj veliki Albert Nadj..ono usput..
http://www.transfermarkt.at/de/albert-n ... 10301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
u 12 sezona odigrao 53 prvenstvene utakmice..pa cak i nas elvir rahimic ima u toliko sezona daleko vise nastupa i uspjeha od Nadja.....eto, reko ja malo off Topic, ali iskreno, zacudio sam se kad sam procitao za tu karijeru klempavog Nadja i misljenja sam da, ako se vranjes malo uozbilji i vrati dobro posle povrede, da sigurno nije toliko nemoguce da dostigne tu karijeru klempe ;)
To nije tacno i taj transfermarkt laze pa samo u La Ligi za Oviedo i Betis odigrao 105 tekmi uostalom ne bitno..
http://www.footballzz.com/jogador.php?i ... statseason" onclick="window.open(this.href);return false;

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2014, 02:54

Dobro, jest klempav ovaj Nadj. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jan 2014, 16:29

Cartman je napisao/la:Dobro, jest klempav ovaj Nadj. :lol:
al je i ovaj Ogi debil teški :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2014, 18:50

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Dobro, jest klempav ovaj Nadj. :lol:
al je i ovaj Ogi debil teški :roll: :roll:
Neka ga, trudi se momciluka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 jan 2014, 19:02

eto prilike za Sarajevo :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jan 2014, 19:05

Kaunas je napisao/la:eto prilike za Sarajevo :mrgreen:
Eto prilike Ogiju da ne ode u Brazil.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jan 2014, 19:06

3 mjeseca otkako se oporavio, a on i dalje nema kluba. Fino.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 jan 2014, 21:38

Je li prima barem socijalnu? Kako placa internet i Facebook?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 07 jan 2014, 21:46

DonCorleone je napisao/la:Je li prima barem socijalnu? Kako placa internet i Facebook?
Ne treba za to brinuti, Alania njemu sad isplaćuje dugove. Mada, kako stvari sa traženjem kluba stoje, on može komotno da se ode prijavit na biro.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 jan 2014, 22:09

Na zalost,izgleda da ce Ogi vrlo tesko izboriti Brazil.Steta,mlad je igrac i svakako ima prostora za napredak.Medjutim,privilegiju da im se malo i progleda kroz prste ima samo mali broj nasih igraca a Ogi svakako nije medju njima.Ako reprezentativca jedne od top 20 reprezentacija svijeta ne zeli ni jedan iole ozbiljniji klub(bilo koji iz liga 5 ili vodeci klubovi iz jos 7-8 evropskih liga)onda je situacija prilicno jasna.Do daljnjeg poziv mu ne treba biti urucivan.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 5 gostiju.