Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
https://hr-hr.facebook.com/ognjen.vranjes.official" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je njegova fb stranica, a neko svjesno pokusava da ga kompromitira...pogotovo sa ovom recenicom:
sto ga PRIJE OTERAJU...jbg ne ide malo ekavski malo ijekavski...neko pokusava govoriti ekavicu trudeci se ubaciti ijekavicu...
ovo je njegova fb stranica, a neko svjesno pokusava da ga kompromitira...pogotovo sa ovom recenicom:
sto ga PRIJE OTERAJU...jbg ne ide malo ekavski malo ijekavski...neko pokusava govoriti ekavicu trudeci se ubaciti ijekavicu...
-
kraljlavova
- Kontakt:
Sretno ogi u klubu koji počinje pripreme 10 januara 2014 sutra objava
Ovaj iznad pise da dolazi na Kosevo(prozivka 10-tog),dali ce da bude cekaj do sutra,s obzirom da je sifrovan da ti desifrujem porukubagrcavi je napisao/la:Ili reci gdje ide ili nemoj ništa ni pisat
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 06 jan 2014, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fakat, ili recite ili ne
Sretno momku gdje god da ode, i vidim da ste prisali neke grozne stvari za lika na zadnjim stranicama
sramota
Ono garant isto nije pravi profil...
Sretno momku gdje god da ode, i vidim da ste prisali neke grozne stvari za lika na zadnjim stranicama
Ono garant isto nije pravi profil...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 jan 2014, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
hahahaha e jest vala pravi lik iz crtanog filma fol šifrovano govori gdje ćemiky_hz je napisao/la:Ovaj iznad pise da dolazi na Kosevo(prozivnka 10-tog),dali ce da bude cekaj do sutra,s obzirom da je sifrovan da ti desifrujem porukubagrcavi je napisao/la:Ili reci gdje ide ili nemoj ništa ni pisat
DRUG NEBI TI PUNCA
FKS sutra svakako predstavlja novog desnog beka, mada mislim da neće tamo.
I Crvena Zvezda počinje 10. januara, ali čisto sumnjam i da su oni.
I Crvena Zvezda počinje 10. januara, ali čisto sumnjam i da su oni.
Ma isti djavo,shvatio si poentu,jeste delije sever,cetiri s,nije ni bitno,cemu to na Maksimiru a u Zvezdi nisi teren ni vidio.U svakom slucaju momak me razocarao svojim ponasanjem,izgleda pare udarile u glavu ne znam sta je,s obzirom da je odrastao u raji,stvarno cudno.PS: Majica je bila Delije sever, ne cetnici.
Mozda ga je i zena pokvarila
Ma ovaj ne moze da nadje klub a vi bi da je rep. nije ni cudo sto se oko repke vrte penzioneri i panjevi tipa Avdija, Zahirovic, Svraka, Sunjic itd..
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Znam da je off-Topic ali samo me zanima kakvu je to karijeru napravio taj veliki Albert Nadj..ono usput..Papalukas je napisao/la:Sa ovim izjavama i seljackim manirima i zasluzio je da ga gleda na tv-u.Necu trcati pred rudu,ne znam da li on pise,al ako pise onda je dotakao dno dna.Prvo busati se u majici cetnici sever na maksimiru igrajuci u moldavskom klubu,a pri tom igras za reprzentaciju Bih,pa onda staviti da prelazi u Partizan i na kraju popljuvati jednog Alberta Nadja.On kad dostigne karijeru tog klempavog Nadja ja vise nikad necu fudbalsku utakmicu pogledati....
Sramota me kao Banjalucanina reci da mi je ovo sugradjanin.....
http://www.transfermarkt.at/de/albert-n ... 10301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
u 12 sezona odigrao 53 prvenstvene utakmice..pa cak i nas elvir rahimic ima u toliko sezona daleko vise nastupa i uspjeha od Nadja.....eto, reko ja malo off Topic, ali iskreno, zacudio sam se kad sam procitao za tu karijeru klempavog Nadja i misljenja sam da, ako se vranjes malo uozbilji i vrati dobro posle povrede, da sigurno nije toliko nemoguce da dostigne tu karijeru klempe
To nije tacno i taj transfermarkt laze pa samo u La Ligi za Oviedo i Betis odigrao 105 tekmi uostalom ne bitno..TakozvaniDijasporac je napisao/la:Znam da je off-Topic ali samo me zanima kakvu je to karijeru napravio taj veliki Albert Nadj..ono usput..Papalukas je napisao/la:Sa ovim izjavama i seljackim manirima i zasluzio je da ga gleda na tv-u.Necu trcati pred rudu,ne znam da li on pise,al ako pise onda je dotakao dno dna.Prvo busati se u majici cetnici sever na maksimiru igrajuci u moldavskom klubu,a pri tom igras za reprzentaciju Bih,pa onda staviti da prelazi u Partizan i na kraju popljuvati jednog Alberta Nadja.On kad dostigne karijeru tog klempavog Nadja ja vise nikad necu fudbalsku utakmicu pogledati....
Sramota me kao Banjalucanina reci da mi je ovo sugradjanin.....
http://www.transfermarkt.at/de/albert-n ... 10301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
u 12 sezona odigrao 53 prvenstvene utakmice..pa cak i nas elvir rahimic ima u toliko sezona daleko vise nastupa i uspjeha od Nadja.....eto, reko ja malo off Topic, ali iskreno, zacudio sam se kad sam procitao za tu karijeru klempavog Nadja i misljenja sam da, ako se vranjes malo uozbilji i vrati dobro posle povrede, da sigurno nije toliko nemoguce da dostigne tu karijeru klempe
http://www.footballzz.com/jogador.php?i ... statseason" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro, jest klempav ovaj Nadj. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
al je i ovaj Ogi debil teškiCartman je napisao/la:Dobro, jest klempav ovaj Nadj.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Neka ga, trudi se momciluka.legenda reala je napisao/la:al je i ovaj Ogi debil teškiCartman je napisao/la:Dobro, jest klempav ovaj Nadj.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
eto prilike za Sarajevo 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Eto prilike Ogiju da ne ode u Brazil.Kaunas je napisao/la:eto prilike za Sarajevo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
3 mjeseca otkako se oporavio, a on i dalje nema kluba. Fino.
- DonCorleone
- Kontakt:
Je li prima barem socijalnu? Kako placa internet i Facebook?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne treba za to brinuti, Alania njemu sad isplaćuje dugove. Mada, kako stvari sa traženjem kluba stoje, on može komotno da se ode prijavit na biro.DonCorleone je napisao/la:Je li prima barem socijalnu? Kako placa internet i Facebook?
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Na zalost,izgleda da ce Ogi vrlo tesko izboriti Brazil.Steta,mlad je igrac i svakako ima prostora za napredak.Medjutim,privilegiju da im se malo i progleda kroz prste ima samo mali broj nasih igraca a Ogi svakako nije medju njima.Ako reprezentativca jedne od top 20 reprezentacija svijeta ne zeli ni jedan iole ozbiljniji klub(bilo koji iz liga 5 ili vodeci klubovi iz jos 7-8 evropskih liga)onda je situacija prilicno jasna.Do daljnjeg poziv mu ne treba biti urucivan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.