odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
kakav treš
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gledao sam ja i Spidermana pa ne hodam u onom odijelu po graduLenBias je napisao/la:te patike su kult iz filma za kojeg vjerovatno ne znate cim ih niste prepoznalinaravno nema sanse da ih neko od nas obicnih smrtnika moze negdje naci i kupiti

DRUG NEBI TI PUNCA
a nosio bi betmenov kaisbagrcavi je napisao/la:Gledao sam ja i Spidermana pa ne hodam u onom odijelu po graduLenBias je napisao/la:te patike su kult iz filma za kojeg vjerovatno ne znate cim ih niste prepoznalinaravno nema sanse da ih neko od nas obicnih smrtnika moze negdje naci i kupiti

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
bagrcavi je napisao/la:Gledao sam ja i Spidermana pa ne hodam u onom odijelu po graduLenBias je napisao/la:te patike su kult iz filma za kojeg vjerovatno ne znate cim ih niste prepoznalinaravno nema sanse da ih neko od nas obicnih smrtnika moze negdje naci i kupiti

Ja te volim, volim Željo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.imdb.com/title/tt0088763/" onclick="window.open(this.href);return false;LenBias je napisao/la:te patike su kult iz filma za kojeg vjerovatno ne znate cim ih niste prepoznalinaravno nema sanse da ih neko od nas obicnih smrtnika moze negdje naci i kupiti
ali to ne znaci da trebam praviti cirkus od sebe

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro, te patike su više za "vidite šta imam; pobijedio sam nekog malog Kineza na aukciji", nikako za nošnju. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa brate ne bi ih nosio stalno, inace ne nosim tako patike univerzalno jedne uz sve moguce nego svake uz nesto drugo pa bi tako i ove, makar za noc vjestica da se prerusim i budem marty mcfly
inace evo ih na ebayu, cijena? prava sitnica
http://www.ebay.com/itm/2011-Limited-Ed ... 46017b15c7" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ebay.com/itm/2011-Limited-Ed ... 46017b15c7" onclick="window.open(this.href);return false;
da nisu transformersi ?LenBias je napisao/la:te patike su kult iz filma za kojeg vjerovatno ne znate cim ih niste prepoznalinaravno nema sanse da ih neko od nas obicnih smrtnika moze negdje naci i kupiti
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cijena im je jos veci razlog sto su debilne
eto vidis lenbias da ima onih koji znaju o cemu se radi, ali opet, sto je previse, previse je.

i nisam opravdao njihovu cijenu, cak suprotno, nema tih patika koje vrijede ni priblizno toliko niti ce kada vrijediti na kraju krajeva, to je svima jasno, ne treba se sada ponasati da je neko otkrio toplu vodu tom konstatacijom 

Ovo neko ukro od Noriaki Kassaija
Evo brate prodaću ti ja ove svoje za stoju, ovo je malo starije izdanje. Samo zalijepim onaj Nike znak i to je to. Ako hoćeš dogovorićemo se preko pmLenBias je napisao/la:pa brate ne bi ih nosio stalno, inace ne nosim tako patike univerzalno jedne uz sve moguce nego svake uz nesto drugo pa bi tako i ove, makar za noc vjestica da se prerusim i budem marty mcfly![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
e al da nosiš gaće preko pantola, za to ti ne treba suprmen, to je svako uradio jednom u behutubagrcavi je napisao/la:Gledao sam ja i Spidermana pa ne hodam u onom odijelu po graduLenBias je napisao/la:te patike su kult iz filma za kojeg vjerovatno ne znate cim ih niste prepoznalinaravno nema sanse da ih neko od nas obicnih smrtnika moze negdje naci i kupiti

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- IlPrincipe
- Kontakt:
Patike su iz filma back to the future ..
ove patike nose samo slavni u Americi ..

ove patike nose samo slavni u Americi ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
marketing je cudo.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Al ove Jordanke su be to n .
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
air jordan 9 ti je npr veoma izdrzljiva patika i meni takodje udobna, sada ne mora znaciti da bi svakome bila udobna, od kalupa do kalupa stopala, nismo svi isti po tom pitanju, ja licno imam ovu verziju vec nekoliko godina i eno ih stoje kao nove, naravno ovako bijele samo se mogu nositi ljeti inace bi ih svaki dan trebalo cistiti

Na šta oblačite ove Jordanke? Jesu li to ove combo pantalone ili ove uske nedefinisane boje?
Da se razumijemo ima ih dosta normalnog (oku ugodnog) izgleda, ali ovih par modela što ste postavili, da imam samo bih proslijedio na ebay, nikako na stopalo!
O ukusima se ne raspravlja, al' teško da mogu ozbiljnu osobu zamisliti da ovo nosi.. Neka pubertetska furka i to okej, svi to prođemo, ali negdje pročitah da @lenbias imaš 25-26 godina, osim na basket gdje se ti šećeš u ovim jordankama?

O ukusima se ne raspravlja, al' teško da mogu ozbiljnu osobu zamisliti da ovo nosi.. Neka pubertetska furka i to okej, svi to prođemo, ali negdje pročitah da @lenbias imaš 25-26 godina, osim na basket gdje se ti šećeš u ovim jordankama?

LUHG!
Ne bih ovu rasvjetu stavio na noge nema šanse.
Nosio sam ja prije ovo, sa 3-4 godine, kroz Pionirsku, pa ljepota kad dzon zasvjetluca
Nosio sam ja prije ovo, sa 3-4 godine, kroz Pionirsku, pa ljepota kad dzon zasvjetluca

Ja te volim, volim Željo..
brate nosim ih tokom dana uz trenerku/obicne normalne hlace, nosim ih ljeti po vrucini kad izadjem u nekom sorcu/bermudama, uz sta cu nositi, necu nositi uz odjelo i kravatu, kosulje, hlace na peglu itd majku muR.J.W.G. je napisao/la: @lenbias imaš 25-26 godina, osim na basket gdje se ti šećeš u ovim jordankama?![]()