Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

treci
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la treci » 13 jan 2014, 18:42

ovo je hrvatski
slika

slika

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 13 jan 2014, 19:05

adisice je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:http://www.tsmplu,g.com/football/kits/world-cup-2014-shirts/

Ne znam sto su nama stavili ove dresove kad je izvjesno da necemo nositi Legeu na WC. Sto se tice ostalih ima fakat prelijepih dresova. Ruski gostujuci boli glava :o
Ja ovog našeg bećara oči usjanile :D
Mamurluk zesci, hehe
Gdje necemo nositi Legeeeu. Na WC, klozet :) :)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jan 2014, 20:01

plavalokomotiva je napisao/la:http://www.tsmplu,g.com/football/kits/world-cup-2014-shirts/

Ne znam sto su nama stavili ove dresove kad je izvjesno da necemo nositi Legeu na WC. Sto se tice ostalih ima fakat prelijepih dresova. Ruski gostujuci boli glava :o

Što se tiče ostalih dresova pa bilo oni nike , puma , adidas ,... po meni vrijedi samo 3 dresa :

1. USA - bijeli - nike
2. Francuski - grafitni - nike
3. Ruski - oba i tamno crveni i bijlo-plavi - adidias

Recimo njemačka uz englesku koja ima naj jače tržište za fudbal ima vrlo prosječne dresove iako su adidas :oops:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 14 jan 2014, 12:45

Kobe Bryant je napisao/la:

Što se tiče ostalih dresova pa bilo oni nike , puma , adidas ,... po meni vrijedi samo 3 dresa :

1. USA - bijeli - nike
2. Francuski - grafitni - nike
3. Ruski - oba i tamno crveni i bijlo-plavi - adidias

Recimo njemačka uz englesku koja ima naj jače tržište za fudbal ima vrlo prosječne dresove iako su adidas :oops:
Upravo to. Meni nisu nista specijalno ni ovaj brazilski, te obadvije kombinacije Holandije. I ovi japanski dresovi su pravo mocni
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 14 jan 2014, 12:59

Ma bice to se u dure. Ima jos dvajes dana do roka za dresove. Ko boli ****, da sve druge Repke imajo vec predstavljene dresove.

slika
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... ezentacije" onclick="window.open(this.href);return false;
slika

VS

slika

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 14 jan 2014, 13:05, ukupno mijenjano 2 puta.

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 14 jan 2014, 12:59

ev šta sad piše kad otvoriš to naše :
'
'No Legea Kits – Confirmed

Now we have the confirmation from the Bosnia FA that they won’t sign a contract with Legea for World Cup 2014 kits, which comes as a pleasant surprise for Bosnian football fans as they were not happy with their current kits. Now the question is which company will take over ? The race is between Adidas/Nike for sure.

Bosnia are one of the few sides qualified for 2014 World Cup, yet to unviel their World Cup kits but today we can bring you the news that they will be wearing kits supplied by one of the biggest sports brands but the exact name of the brand was not disclosed. Bosnia had a contract with “Legea”untill the world cup but now as the things stadin we might get Adidas, Nike or even Puma. Following is the official news from Bosnian Football Federetion:''

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jan 2014, 13:06

Ok oduzmimo razlike u kvaliteti(jer ne znamo uopste kakvi su nasi dresovi, amda na kraju to i nije toliko bitno), razlike u ljepoti nisu neke. Samo sto su njihovi dresovi na lutkama, a nas na ovom zgolji. Eto vam hrvatski dres koji nije nista posebno, na ovom igracu igra bezveze. Dakle u odnosu na ljepotu ovaj Legein nije nista gori od ostalih, imaju tu dva tri dobra dresa koja odskacu od svih, ali u globalu nije nista gori. I sad onda samo treba gledati finansije.
Celik!3,2,2.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 14 jan 2014, 13:08

H.I.M je napisao/la:
'No Legea Kits – Confirmed

Now we have the confirmation from the Bosnia FA that they won’t sign a contract with Legea for World Cup 2014 kits, which comes as a pleasant surprise for Bosnian football fans as they were not happy with their current kits. Now the question is which company will take over ? The race is between Adidas/Nike for sure.

Bosnia are one of the few sides qualified for 2014 World Cup, yet to unviel their World Cup kits but today we can bring you the news that they will be wearing kits supplied by one of the biggest sports brands but the exact name of the brand was not disclosed. Bosnia had a contract with “Legea”untill the world cup but now as the things stadin we might get Adidas, Nike or even Puma. Following is the official news from Bosnian Football Federetion:''
Anybody. But ******* Legeeeea, hehe :lol: :lol:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 14 jan 2014, 13:14

AllGunsBlazing je napisao/la:Ok oduzmimo razlike u kvaliteti(jer ne znamo uopste kakvi su nasi dresovi, amda na kraju to i nije toliko bitno), razlike u ljepoti nisu neke. Samo sto su njihovi dresovi na lutkama, a nas na ovom zgolji. Eto vam hrvatski dres koji nije nista posebno, na ovom igracu igra bezveze. Dakle u odnosu na ljepotu ovaj Legein nije nista gori od ostalih, imaju tu dva tri dobra dresa koja odskacu od svih, ali u globalu nije nista gori. I sad onda samo treba gledati finansije.
Jeli ovo neka zajebancija. Otvori ovaj link i dobro pogledaj i uporedi MATERIJALE kod dresa Hrvatske i naseg novog Leegeeinog. Isto tako kako se jedni lijepe za tijela ( nebitno od konstitucije ) a drugi vise ko vrece. Isto tako mozda da uporedis naseg Pjanica sa vrecom na sebi i npr. Modrica slicne konstitucije u nike dresu. Mada ovi NOVI dresovi nike-a izgledaju jos mocnije.

http://www.soccerbible.com/news/footbal ... shirt.aspx

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 14 jan 2014, 14:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Ok oduzmimo razlike u kvaliteti(jer ne znamo uopste kakvi su nasi dresovi, amda na kraju to i nije toliko bitno), razlike u ljepoti nisu neke. Samo sto su njihovi dresovi na lutkama, a nas na ovom zgolji. Eto vam hrvatski dres koji nije nista posebno, na ovom igracu igra bezveze. Dakle u odnosu na ljepotu ovaj Legein nije nista gori od ostalih, imaju tu dva tri dobra dresa koja odskacu od svih, ali u globalu nije nista gori. I sad onda samo treba gledati finansije.
Kad nas najveci i po konstrukciji najjaci igrac nosi dres od legee i na njemu izgleda ko neka kjesa za smece onda stvarno neznam odakle tebi tako misljenje...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jan 2014, 15:49

Pa dobor jel oni idu igrat fudbal il se kurvat po Brazilu?

slika

Zasto Kolasincu ne stoji kao vreca? Pa mi u ekipi nemamo ni jednog malo krupnijeg igraca, svi su kao iz Afrike, a ne iz Bosne. Druga stvar velicine su vjerovatno pogresne. Nema to veze puno sa dresom.

slika

Kao sto vidite ovdje Pjanicu stoji kao vreca. A ovdje mu stoji kao da je Seo :mrgreen:
slika
Celik!3,2,2.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 jan 2014, 16:07

yebo dresove, ne igraju oni, što se mene tiče nek bude patrick samo nek mi odemo što dalje
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 jan 2014, 16:57

Povraca mi se od Adidasovih dresova za SP...

Neki bezvezni detalji koji nemaju veze ni sa zemljom a ni sa modom...

Onaj dizajn na Njemackom dresu izgleda kao otvorena knjiga a ono na Meksickom dresu neznam ni sta je...

Jedino je gostujuci Svabski dres nesto...

Najljepsi su Americki i Australski gostojuci dresovi, ostalo je bez veze.

Puma je fino integrirala Africke etnicke dizajnove u dresove Kameruna i Gane.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 jan 2014, 17:06

Kaunas je napisao/la:yebo dresove, ne igraju oni, što se mene tiče nek bude patrick samo nek mi odemo što dalje
upravo tako, nek budu bijele potkošulje sa rupom od cigare ako treba :)
a savez će uzeti onoga ko da najbolje uslove a ne onoga ko da najbolje dresove ... a tako i treba, ko zna kad ćemo opet imati ovakvu šansu!

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 14 jan 2014, 19:28

jestamaji je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:yebo dresove, ne igraju oni, što se mene tiče nek bude patrick samo nek mi odemo što dalje
upravo tako, nek budu bijele potkošulje sa rupom od cigare ako treba :)
a savez će uzeti onoga ko da najbolje uslove a ne onoga ko da najbolje dresove ... a tako i treba, ko zna kad ćemo opet imati ovakvu šansu!
Da tako i treba slazem se. Ako se bude te pare utrosile u koristne stvari. Dogradnja Bilinog polja ( tribine ) ili nesto slicno. Ali posto znamo da te pare idu ( bar dobar dio ) u privatne dzepove. Vjerovatno jos po nacionalnom kljucu. Onda bi bilo bolje da se odlucimo za Nike, Adidas, Puma, itd. Da bar izgledamo kao ozbiljna Reprezentacija u svim pogledima. Potpuno nebitan detalj dres nije. Pojedini dresovi izgledaju bas mocno. I samim tip i te repke izgledaju na neki nacin jos mocnije. Ima nesto u markiranoj robi. Zasto su Srbija i Hrvatska izabrale Nike a ne Legeu. Zbog cijene ili kvalitete.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 14 jan 2014, 22:45

Prilicno je nebitno u kakvim cemo dresovima igrati,to je vec tema za modne gurue i njihove emisije,to sa sportom nema nikakve veze.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 14 jan 2014, 23:27

Ti bijeli nasi dresovi protiv Argentine su najbolji...iako je Legea marka
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 14 jan 2014, 23:28

Pa finansijska ti je korist duplo veca ako uzmes neki brendirani dres a ne Legeu.
Ne treba neko istrazivanje i pretpostavke o broju prodanih npr. Adidas dresova i ovih usljivih Legeini :)
Pa onda od majica, trenerki, jaknica i td. sa motivima repke i td td.
Da se ne lazemo.

I ovdje prosipanje te price, fola modni guru ovo ono, ne ide.
Svi gledaju i neki vizuelni utisak, a nasa repka sa Legea dresovima i Susicevom suskavcu ne odaje nikakav :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jan 2014, 09:16

Savez ima vec sve dogovoreno sa Adidasom,mora se jos jednom sjesti skupa i to je to.Izvor Pape!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 jan 2014, 14:45

bistrikboy je napisao/la:Savez ima vec sve dogovoreno sa Adidasom,mora se jos jednom sjesti skupa i to je to.Izvor Pape!
Super. :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: convict35, fukare987, HariTz, Honorar, Miske01, rishovski i 61 gost.