2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
1. Milwaukee
2. Utah
3. Boston
Bi bilo najpostenije.
2. Utah
3. Boston
Bi bilo najpostenije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne bih imao nista protiv samo da nama dodje ParkerGreivis je napisao/la:1. Milwaukee
2. Utah
3. Boston
Bi bilo najpostenije.

Buksi biraju Wigginsa,Utah Smarta i svi sretni.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Utah Embiida.emir18 je napisao/la:Ne bih imao nista protiv samo da nama dodje ParkerGreivis je napisao/la:1. Milwaukee
2. Utah
3. Boston
Bi bilo najpostenije.

Ma vidjet ces da ce Lakersima nastimati i da ce biti ispred vas.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma neka nastimaju neka uzmu Randle ili Smarta nama Parker.Greivis je napisao/la:Utah Embiida.emir18 je napisao/la:Ne bih imao nista protiv samo da nama dodje ParkerGreivis je napisao/la:1. Milwaukee
2. Utah
3. Boston
Bi bilo najpostenije.
Buksi biraju Wigginsa,Utah Smarta i svi sretni.![]()
Ma vidjet ces da ce Lakersima nastimati i da ce biti ispred vas.
Sve ovisi o duelima koji slijede za koji dan,bice zanimljivo kome ce se nastimati pickovi

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma jok ne vrijedis ti toliko. Moze 44 feninga.ElLoco7 je napisao/la:Ako moze 44 postenije bi bilo
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
http://cdn3.sbnation.com/imported_asset ... othree.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki igraci bi mogli ostati jos koju godinu na koledzu. Medju njima se i Jabari spominje.
Kako bi volio da izrade ove timove sto namjerno gube.
Kako bi volio da izrade ove timove sto namjerno gube.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pa jbg ne pricamo o Cavsima i njihovoj vrijednostiadriano_leite je napisao/la:Ma jok ne vrijedis ti toliko. Moze 44 feninga.ElLoco7 je napisao/la:Ako moze 44 postenije bi bilo

*La Roma non si tifa, si AMA!*
s parkingaaafilip13 je napisao/la:http://cdn3.sbnation.com/imported_asset ... othree.gif

kad skontate da lakersi ne gube namjerno, nego da ih nema ni za basketa, a igraju tekme pa svaku drugu-treću noć, tad će vam biti lakše..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daj nama Wigginsa, Parkera ili Randlea i ja sretanemir18 je napisao/la:Ne bih imao nista protiv samo da nama dodje ParkerGreivis je napisao/la:1. Milwaukee
2. Utah
3. Boston
Bi bilo najpostenije.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zato meni Love nikada nece biti najbolji PF lige ,dok ne popravi odbranu,pa makar ubacivao i 50 u prosjeku,kad pored njega ljudi zabiju 60.Kosarka se igra u oba pravca,a meni je Davis sa 20god ,vec bolji od njega i nesto najblize modernom Duncanu.rio_Ferdy88 je napisao/la:The two worst rim defenders in the NBA (via player tracking) with 5 FGA per game at rim are Kevin Love (58.8%) and Nikola Pekovic (58%)

Poceo je vec da uci od najboljeg!

- adriano_leite
- Kontakt:
Pa da, ne pricamo o Cavsima i njihovoj vrijednosti, nego kazem da ti ne vrijedis te 44 marke, tako da moze 44 feninga, nije badElLoco7 je napisao/la:pa jbg ne pricamo o Cavsima i njihovoj vrijednostiadriano_leite je napisao/la:Ma jok ne vrijedis ti toliko. Moze 44 feninga.ElLoco7 je napisao/la:Ako moze 44 postenije bi bilo

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos jedna stvar koja me nasmijala,posebno nakon nekih sinocnjih suteva Mela: "Clear out, I'm going to take a terrible shot!" - Melo
P.S. Nista protiv Mela,samo mi smijesno! 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bio sam pola skeptican kada su neki govorili da Davis mozda moze zamijeniti Duncana , ali uz pravog trenera i da dobije bolje suigrace mislim da moze biti blizu ako nastavi ovako 

Nea sta biti blizu nego ce biti najbolji i njadomintaniji PF kroz nekoliko godina, dok jos izraste.
nisam gledao tekmu, naravno, nemoguce je gledati sve, i dalje stoji sto sam napisao, cao caoBranimirStulic je napisao/la:Jesi gledao tekmu ovu? Kako može biti očekivana tekma na jedan posjed lopte skoro cijelu utakmicu? Nisu im pružili neki otpor, a ljudi otišli na 4 razlike 20 sekundi do kraja kad je Ginobilli iskoristio 2 slobodna bacanja..LenBias je napisao/la:toronto ocekivano dobio buckse, nema se tu sta pricati, svako ocekivano dobije bucksehouston slavio u bostonu, ipak nisu mogli meda protiv najboljeg centra lige howarda, rasturio ih
knicksi jedva nakon produzetka protiv uzdrmanih sunsa ali hajde, pobjeda je pobjeda, doigravanje je cilj na kraju krajeva
wizardsi u gostima rastimali mocne bullse, bice bolje kada im dodje melo, kada se rose oporavi, kada se prikljuci love, kada se amnestira boozer i jos par sitnih stvarcica
san antonio ocekivano protiv pelikana, ipak im fali previse bitnih igraca da bi pruzili neki otpor standardno jakim spursima
dallas pobjeda protiv orlanda, skoro ista stvar kao kod toronta i bucksa
u zadnjoj utah neocekivano pobjedio denver, utah je jedina ekipa od ovih losijih koja je namjerno losa i namjerno nisu igrali utakmice kako mogu, sve ostalo je maciji kasalj
![]()
Samo se nemoj sad uvrijediti i reći da te vrijeđam na ličnoj osnovi ili da ti kontriram jer si nebeski čovjek, avaj.
Pišeš gluposti, još jednom ću ti ponoviti.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BranimirStulic
- Kontakt:
Kakav cirkusant majko draga. Glavni si u VII-2 razredu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
jako domisljato, jel sam smisljas toadriano_leite je napisao/la:ElLoco7 je napisao/la:Pa da, ne pricamo o Cavsima i njihovoj vrijednosti, nego kazem da ti ne vrijedis te 44 marke, tako da moze 44 feninga, nije badadriano_leite je napisao/la:
pa jbg ne pricamo o Cavsima i njihovoj vrijednosti.

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.