Morocco - Angola 23:29 (13:15)BABADZO je napisao/la:Ljudi,da li itko zna rezultat utakmice Maroko-Angola rukomet,neko Africko prvenstvo ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Semper Fidelis
Jel ozbiljno ?fixator je napisao/la:Morocco - Angola 23:29 (13:15)BABADZO je napisao/la:Ljudi,da li itko zna rezultat utakmice Maroko-Angola rukomet,neko Africko prvenstvo ?
http://www.scorespro.com/handball/lives ... 6-01-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;BABADZO je napisao/la:Jel ozbiljno ?fixator je napisao/la:Morocco - Angola 23:29 (13:15)BABADZO je napisao/la:Ljudi,da li itko zna rezultat utakmice Maroko-Angola rukomet,neko Africko prvenstvo ?
-
- Kontakt:
Jes, ne loži te lik, imaš na txt-u Premiera pa provjeriBABADZO je napisao/la:Jel ozbiljno ?fixator je napisao/la:Morocco - Angola 23:29 (13:15)BABADZO je napisao/la:Ljudi,da li itko zna rezultat utakmice Maroko-Angola rukomet,neko Africko prvenstvo ?

Jes, ne loži te lik, imaš na txt-u Premiera pa provjerihandballman je napisao/la:Jel ozbiljno ?fixator je napisao/la:Morocco - Angola 23:29 (13:15)BABADZO je napisao/la:Ljudi,da li itko zna rezultat utakmice Maroko-Angola rukomet,neko Africko prvenstvo ?

a što bih te lagao jarane?
Semper Fidelis
Robin je napisao/la:Seppi - Young - 2.90
Paire - Kyrgios - over 38.5 - 1.85
Sigurica:
Paes/Stepanek - 1.30 - SUTRA
Suarez-Navarro - 1.25
Murrays/Peers - 1.15
Bopanna/Qureishi - 1.20
Barty/Dellacqua - 1.20
Ukupna kvota: 2.69
Sretno !
Šta reći, ko je pratio čestitam, ko nije hoće slijedeći put

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Da probamo ovako,
Hungary-Norway under 54,5 1,50
Jako bitna ut. za obje rep.
Madjari trebaju 1X, Norvezani 2.
Ne ocekujem sad bas nadigravanje sa brukom golova.
Norvezani su izgubili dvije prethodne ut. od Islanda 31:26 i Spanije 27:25.
Kako god, tesko ce ici preko 54 gola.
Krasnodar-Ryazan over 4,5 1,45 VHL
Igrali 3 puta medjusobno i svaki put je dolazio over lagano.
17.10.13 VHL Ryazan-Krasnodar 2 : 4
04.02.13 VHL Ryazan-Krasnodar 4 : 2
03.10.12 VHL Krasnodar-Ryazan 7 : 2
Domaci trebaju sto bolji plasman, imaju play off trenutno, ali gosti su u borbi za play off i tu 16. poziciju.
Obje ekipe u zadnjim ut. igraju cesto sa golovima, domaci imaju niz utakmica sa dosta golova, gosti u zadnje 4. igraju 3 u overu (preko 4 gola).
Kako god, najizgledniji su golovi, nekoliko njih ponovo.
koef. 2,17

Hungary-Norway under 54,5 1,50
Jako bitna ut. za obje rep.
Madjari trebaju 1X, Norvezani 2.
Ne ocekujem sad bas nadigravanje sa brukom golova.
Norvezani su izgubili dvije prethodne ut. od Islanda 31:26 i Spanije 27:25.
Kako god, tesko ce ici preko 54 gola.

Krasnodar-Ryazan over 4,5 1,45 VHL
Igrali 3 puta medjusobno i svaki put je dolazio over lagano.
17.10.13 VHL Ryazan-Krasnodar 2 : 4
04.02.13 VHL Ryazan-Krasnodar 4 : 2
03.10.12 VHL Krasnodar-Ryazan 7 : 2
Domaci trebaju sto bolji plasman, imaju play off trenutno, ali gosti su u borbi za play off i tu 16. poziciju.
Obje ekipe u zadnjim ut. igraju cesto sa golovima, domaci imaju niz utakmica sa dosta golova, gosti u zadnje 4. igraju 3 u overu (preko 4 gola).
Kako god, najizgledniji su golovi, nekoliko njih ponovo.
koef. 2,17

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Imal ko sta sigurno na kvotu 2-3 da dignem ista ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
bevanda4 je napisao/la:Naravno da može. To ni ne bi bilo iznenađenje da Higgins dobije. Ipak govorimo o četverostrukom svjetskom prvaku.. Al da se mene pita, prvo mi napamet pada over frejmova..Belmin6 je napisao/la:@bevanda Možel Higgins iznanditi Selbya ? Fina mi kvota na njega nešto, da ga pokušam odigrati
uzima Selby to

FORZA MARŠAL !!!
Otelo brate , šta da ti kažem ovim danima slabo imaš sigurica , čekaj vikend , vidiš da je sve ludo do nebesa :SOtelo je napisao/la:Imal ko sta sigurno na kvotu 2-3 da dignem ista ?
Ja sam sinoć uplatio 10 km na City, Benficu, Monfilsa, Nadala , Tsongu i Murraya i proš'o . Ako ufatim šta večeras javim ti

Tako blizu, a tako daleko.
Ma mene je sinoc Srbija srusila.Civa je napisao/la:Otelo brate , šta da ti kažem ovim danima slabo imaš sigurica , čekaj vikend , vidiš da je sve ludo do nebesa :SOtelo je napisao/la:Imal ko sta sigurno na kvotu 2-3 da dignem ista ?
Ja sam sinoć uplatio 10 km na City, Benficu, Monfilsa, Nadala , Tsongu i Murraya i proš'o . Ako ufatim šta večeras javim ti
Pogodio pun qrac parova i onda oni dodju i to na dva listica me ruse

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Probaj Lazarova , Sigurdsona , Tomasa i Palmarsona i možda još Siladžija (onaj iz Austrije xd) over . Na markicu izgledno je mnogoOtelo je napisao/la:Ma mene je sinoc Srbija srusila.Civa je napisao/la:Otelo brate , šta da ti kažem ovim danima slabo imaš sigurica , čekaj vikend , vidiš da je sve ludo do nebesa :SOtelo je napisao/la:Imal ko sta sigurno na kvotu 2-3 da dignem ista ?
Pogodio pun qrac parova i onda oni dodju i to na dva listica me ruse![]()

Tako blizu, a tako daleko.
Ma imam strah od igranja igraca over 

Lazarov i Sigurdson ce to proci bez mukeOtelo je napisao/la:Ma imam strah od igranja igraca over

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
154 (bez vecih problema)Kurbla je napisao/la:![]()
152 (siguran under 1:58 do kraja utakmice, kada je uslijedio run and kalasnjikov od 18 poena za nepune dvije minute)
5:4 (vratili se sa 0:3)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mozda i odigram ako ovi Arapi okrenuvan gall je napisao/la:Lazarov i Sigurdson ce to proci bez mukeOtelo je napisao/la:Ma imam strah od igranja igraca over

Imal sta lagano kvote 2 

-
- Kontakt:
Probaj pasa LAZAROVA PREKOOtelo je napisao/la:Imal ko sta sigurno na kvotu 2-3 da dignem ista ?
ERCEGA PREKO I
Olimpijakos 1
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Villarreal – Real Sociedad 1 @ 1.61
Obje ekipe imaju šansu kvalificirati se u četvrtinu finala kupa kralja pošto je prva utakmica završila 0:0. Ovo je treći put da se susreću međusobno u samo 7 dana. Villarreal je pobijedio 5:1 i time završio sa 6 domaćih utakmica bez poraza. Real Sociedad je u katastrofalnoj formi u zadnje vrijeme. Zabili su 10 i primili 15 u zadnjih 6 utakmica. Villarreal je favorit po kladionicama, ali i po meni. Očekujem pobjedu domaćina.
Estoril – Belenenses 1 @ 1.57
Portugalski liga kup – grupa C. Estoril je izgubio prvu utakmicu i sada traže pobjedu protiv ekipe koja je pobijedila u prvoj utakmici i u ovoj utakmici traže najmanje bod. Gosti ne igraju baš dobro u zadnje vrijeme. Zabili su 1 i primili 7 u zadnjih 6 utakmica. Domaćini bar više zabijaju i u ovoj utakmici očekujem pobjedu domaćina.
Mađarska - Norveška under 53.5 DA 1 @ 1.75
Tekma koja odlučuje ko ide dalje, biće gusto, i nekako iz iskustva znam da u tekmama gdje pobjeda donosi sve igra se bolja odbrana, nema ovdje večeras jurnjave, mislim ko se bolje odbrani ide dalje.
Obje ekipe imaju šansu kvalificirati se u četvrtinu finala kupa kralja pošto je prva utakmica završila 0:0. Ovo je treći put da se susreću međusobno u samo 7 dana. Villarreal je pobijedio 5:1 i time završio sa 6 domaćih utakmica bez poraza. Real Sociedad je u katastrofalnoj formi u zadnje vrijeme. Zabili su 10 i primili 15 u zadnjih 6 utakmica. Villarreal je favorit po kladionicama, ali i po meni. Očekujem pobjedu domaćina.
Estoril – Belenenses 1 @ 1.57
Portugalski liga kup – grupa C. Estoril je izgubio prvu utakmicu i sada traže pobjedu protiv ekipe koja je pobijedila u prvoj utakmici i u ovoj utakmici traže najmanje bod. Gosti ne igraju baš dobro u zadnje vrijeme. Zabili su 1 i primili 7 u zadnjih 6 utakmica. Domaćini bar više zabijaju i u ovoj utakmici očekujem pobjedu domaćina.
Mađarska - Norveška under 53.5 DA 1 @ 1.75
Tekma koja odlučuje ko ide dalje, biće gusto, i nekako iz iskustva znam da u tekmama gdje pobjeda donosi sve igra se bolja odbrana, nema ovdje večeras jurnjave, mislim ko se bolje odbrani ide dalje.
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 16 jan 2014, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Hvala na prijedlozima.Probrat cu nesto.
Vjerovatno cu Lazarova i Ercega preko,Norvesku under i jos neki od ovih iskusnih rukometasa.
Vjerovatno cu Lazarova i Ercega preko,Norvesku under i jos neki od ovih iskusnih rukometasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.