jos ga pusta Roni, ali hajd', barem necim ubiti sivu nedjeljuBelmin6 je napisao/la:Šteta što Roni nije ostvario barem jedan trocifreni brejk, imao je dva puta finu šansu, ali igra maestralno.
Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Snooker
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Roni je veliki gospodin, kada je Selby ubacio laganu crvenu kuglu, neka budala je aplaudirala i dekoncentrisala ga. Na sljedecem potezu Selby je profulao isto tako laganu kuglu. Roni je imao otvorenu crvenu, ali je on odigrao defanzivno i pokazao kakav je gospodin. Naravno, na kraju je Roni uzeo frejm. 
ccc ja mislio tek od 16h da počinju 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Otac! Cuj Tarika 55-45 % sanse
100 - 0 % 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Vela havle, kolko ga samo kljuca u mozak, nema ovde pomoci.
Selbi=hemoroidi u najavi
Selbi=hemoroidi u najavi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
strašno igra ronnie, 7-1 u prvoj sesiji..
daleko najnapetiji/zanimljiviji sedmi frejm, koji je uzeo ronnie nakon izvlačenja crne
daleko najnapetiji/zanimljiviji sedmi frejm, koji je uzeo ronnie nakon izvlačenja crne
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Maestralno igra Ronnie, iako to još uvijek nije na nivou kojeg je pokazao protiv Waldena. Selby igra užasan meč. ne može da se sastavi sa kuglama, vrlo rano završava svoje brejkove i donosi neke čudne odluke. Da je bio mrvicu prisebniji, mogao je lahko ovdje izvući 5-3, što bi bila premija za njega, a moja prognoza bi bila na mjestu. Iako je on vjerovatno jedini igrač na Touru koji može preokrenuti bilo kakav rezultat, mislim da je bilo šta osim časnog poraza u ovom finalu nemoguća misija.
Mislim da već možemo čestitati novom Masters prvaku.
Mislim da već možemo čestitati novom Masters prvaku.
Someone's mouth said paint them all red.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Selby užasan u ofanzivi, najveći brejk mu je 30 i nešto sitno, jedan od najlošijih njegovih mečeva u zadnjih nekoliko godina. Takav naravno nema šanse protiv ovakvog Ronniea.
ne pratim dugo ovaj snooker, mozda 2 - 3 godine, al' ako nije Ronnie najbolji svih vremena, nek' me neko uputi ko je bolji od njega... OVaj covjek je nevjerovatan, i koliko sam upucen sam je sebi najveci protivnik...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako ima neko bolji od njeg onda je to Stephen Hendry. Do sada je trofejniji u svakom slučaju.harisfcb je napisao/la:ne pratim dugo ovaj snooker, mozda 2 - 3 godine, al' ako nije Ronnie najbolji svih vremena, nek' me neko uputi ko je bolji od njega... OVaj covjek je nevjerovatan, i koliko sam upucen sam je sebi najveci protivnik...
Da, Hendry bi mogao biti najveci, ubica 90tih
Al' treba reci da mu je bila slaba konkurencija tada, nek' Ronnie uzme jos koje Svjetsko i onda nece biti price
Al' treba reci da mu je bila slaba konkurencija tada, nek' Ronnie uzme jos koje Svjetsko i onda nece biti price
Roger Federer the greatest of all time!
Ma to je manje-više subjektivna stvar...najbolji svih vremena
Ali da je najbolji od aktivnih igrača, to svakako stoji
i to dokazuje svima kad mu je ćejf 
Ali da je najbolji od aktivnih igrača, to svakako stoji
FORZA MARŠAL !!!
To je tačno za Ronnieja, džaba, kad je čovjek raspoložen, niko mu ne može ni prići. Kada bi Raketa i ove godine uzeo Svjetsko, ja bih već bio u stanju reći da je veći od Hendryja.
Someone's mouth said paint them all red.
def. ako ove god. uzme SP za mene nece biti dileme i odmah ga stavljam na br. 1tarikz je napisao/la:To je tačno za Ronnieja, džaba, kad je čovjek raspoložen, niko mu ne može ni prići. Kada bi Raketa i ove godine uzeo Svjetsko, ja bih već bio u stanju reći da je veći od Hendryja.
iako to ko je GOAT je fkt subjektivna stvar kao sto rece @hodza
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BluesForever
- Kontakt:
Ma Roonie je definitivno za klasu bolji od ostalih igraca,i ne vidim razloga zašto ne bi on ostao još 10-tak godina da igra aktivno snooker jer ide mu odlicno,i lijepe novce bere. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Sasvim je korektna usporedba Ronnija i Hendryja kao dvojce najvecih svih vremena,kao u ostalim sportovima i u snookeru najveci parametar su trofeji,da ne trazim informacije sad o UK,mastersu i ostalim rangirnim turnirima,ali eto reci cemo da je Hendry tu u blagoj prednosti prije svega zbog titula SP-a.
Medjutim,po meni je Ronnie najveci iz jednog jedinog razloga,to je covjek koji je zasluzan za popularizaciju snookera u svjetskim razmjerama prije svega zbog stila svoje igre na pocetku karijere kada je i dobio naziv raketa,zahvaljujuci Ronniju i ja snooker pratim vise od dest godina,i da nije njega mislim da to ne bi radio bar ne u ovoj kolicini.
Posle Ronnija snooker nije vise "ostrvska" igra,jednom sam negdje procitao "jedini igrac koji je popularniji od igre koju igra"parafraziram,sad ne bih se ni ja bas u potpunosti slozio s ovim ali eto,ima nesto u tome...
Medjutim,po meni je Ronnie najveci iz jednog jedinog razloga,to je covjek koji je zasluzan za popularizaciju snookera u svjetskim razmjerama prije svega zbog stila svoje igre na pocetku karijere kada je i dobio naziv raketa,zahvaljujuci Ronniju i ja snooker pratim vise od dest godina,i da nije njega mislim da to ne bi radio bar ne u ovoj kolicini.
Posle Ronnija snooker nije vise "ostrvska" igra,jednom sam negdje procitao "jedini igrac koji je popularniji od igre koju igra"parafraziram,sad ne bih se ni ja bas u potpunosti slozio s ovim ali eto,ima nesto u tome...
SLOBODA NAVIJAČIMA
- BluesForever
- Kontakt:
Kada se igra druga sesija.?
Champions League Winners 2012
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.