Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
A Vučko se fino pozdravio sa svima sad se opet vraća. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
ja sam mislio da smo mi najgori, al' ipak nismoL'Avvocato je napisao/la:Ali je ovo takav amaterizam da je to neviđeno. Igrači su se praktično bili već pozdravili sa suigračima. Već bili pristali na uslove, i Vučko i Guarin. Amaterski. Čitava im se Italije smije.

pametan čovjek, to bi napravio svako normalan, zapravo, niko normalan ne bi pristao na takvu razmjenu, što implicira da Thohir nije imao pojma o istojL'Avvocato je napisao/la:I onda ti dođe ovaj frajko iz Azije, vidi reakciju navijača i u strahu prekine sve.

- Salabajzer
- Kontakt:
Sacekaj, onì se nama smiju sto je njihov klub odustao od trampe koju je sam predlozio. Cool.
PSG's Al-Khelaifi:"Pogba? He is great player and if we wanted to buy him, surely We would speak with Juventus" [Fox Sports]

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Schizologika.Salabajzer je napisao/la:Sacekaj, onì se nama smiju sto je njihov klub odustao od trampe koju je sam predlozio. Cool.

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ništa, mogli bi peticu primiti u derbiju, bez veze nas ljute...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
E sta ljudi uradise, ne mogu da vjeurjem haha ! Koliko je pametan ovaj Marotta, tacno cu da pomislim da nikako nije ni zelio Guarina, ovako nece ni Vucka ni milioncica, a bogme sto je najvaznije sad nece ni Guarina hahah
Sad imaju pravo rasulo, izmedju navijaca, predsjecnika, sportskog direktora, agenata, trenera, koga vec ne ???! A ovamo, kao da se nista nije ni desilo !

Max Allegri
Šta ti je bolan, vidiš da nas je Thohir zayebo.Mig_Mig je napisao/la:E sta ljudi uradise, ne mogu da vjeurjem haha ! Koliko je pametan ovaj Marotta, tacno cu da pomislim da nikako nije ni zelio Guarina, ovako nece ni Vucka ni milioncica, a bogme sto je najvaznije sad nece ni Guarina hahahSad imaju pravo rasulo, izmedju navijaca, predsjecnika, sportskog direktora, agenata, trenera, koga vec ne ???! A ovamo, kao da se nista nije ni desilo !
Grande Thohir

Ja te volim, volim Željo..
Jeste, jestegio10 je napisao/la:Šta ti je bolan, vidiš da nas je Thohir zayebo.Mig_Mig je napisao/la:E sta ljudi uradise, ne mogu da vjeurjem haha ! Koliko je pametan ovaj Marotta, tacno cu da pomislim da nikako nije ni zelio Guarina, ovako nece ni Vucka ni milioncica, a bogme sto je najvaznije sad nece ni Guarina hahahSad imaju pravo rasulo, izmedju navijaca, predsjecnika, sportskog direktora, agenata, trenera, koga vec ne ???! A ovamo, kao da se nista nije ni desilo !
Grande Thohir![]()

Max Allegri

Nebuloni (Sky): "Thohir avrebbe accettato lo scambio con Marchisio..."

NAJJAČI JE !!!!!

EDIT: Kao što je i rekao.

Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 21 jan 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
AS ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho
JUVENTUS (3-5-2): Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Marchisio, Pirlo, Peluso; Quagliarella, Giovinco
JUVENTUS (3-5-2): Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Marchisio, Pirlo, Peluso; Quagliarella, Giovinco
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Dobar je i ovo sastav i relano očekujem pobjedu, mada mi se čini da će samo 1500 naših navijača biti zbog sigurnosti, ako sam dobro vidio onako usput.
Inače nas bude od 5000-10 000 i Olimpico je često domaći teren. Kako god, čvrsto vjerujem u pobjedu aBd jer mi smo Juventus i to je već u svlačionici prednost za naš tim. Do trostruke krune, FORZA JUVE!
Inače nas bude od 5000-10 000 i Olimpico je često domaći teren. Kako god, čvrsto vjerujem u pobjedu aBd jer mi smo Juventus i to je već u svlačionici prednost za naš tim. Do trostruke krune, FORZA JUVE!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
A što se ovaj gore isprovaljiva
, tačno čovjek ne vjeruje šta čita.
Žao mi Vučinića nije zaslužio ovakav tretman, ovako se ne pustupa ni sa amaterima, ali svi snose odgovornost jer su čovjeka pozvali prije nego što je sve ozvaničeno.

Žao mi Vučinića nije zaslužio ovakav tretman, ovako se ne pustupa ni sa amaterima, ali svi snose odgovornost jer su čovjeka pozvali prije nego što je sve ozvaničeno.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 21 jan 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
After failing in signing Quagliarella,Lotito is ready to launch an offer for Sassuolo striker Simone Zaza, who's co-Owned by Juventus. [TS]
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Contentissimo
- Kontakt:
thohir: moze zamjena vucinic - guarin?
marotta: moze
thohir: ne
marotta: sta ne?
thohir: ne prihvacamo vasu ponudu

marotta: moze
thohir: ne
marotta: sta ne?
thohir: ne prihvacamo vasu ponudu

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
mozda kad igrate sa naziomSarajevo1946 je napisao/la:Dobar je i ovo sastav i relano očekujem pobjedu, mada mi se čini da će samo 1500 naših navijača biti zbog sigurnosti, ako sam dobro vidio onako usput.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Salabajzer
- Kontakt:
S obzirom da igramo u drugom sastavu, a oni u najjačem očekujem dženazu. Vidjet ćemo kako će to izgledati.
Install sopcast i imas linkove na http://livetv.sx/.rammstein je napisao/la:?rammstein je napisao/la:kakve su šanse za HD stream ?
Vazda hd linkovi samo sto je ruski komentator xD
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.