Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Al Romario "Kakvih 50 miliona , nek bude sretan ako bude 25 miliona placen.." 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
fakatRaul_64 je napisao/la:Al Romario "Kakvih 50 miliona , nek bude sretan ako bude 25 miliona placen.."
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Mislim da bi admin trebao promijeniti ime teme u Barcelona vs Atletico Madrid. Ne želim više da se Barcelona poredi sa nižerazrednim klubovima kao što je ovaj Real.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ironija je što će Barcelona uskoro postati niželigaš.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jel treba njima neki pravnik , evo ja se javljam.
Imaju vazda neki administrativnih problema , il porez il nesto drugo.
Srecom pa je zbog morala napustio funkciju.
Imaju vazda neki administrativnih problema , il porez il nesto drugo.
Srecom pa je zbog morala napustio funkciju.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Vidi shalkea 
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

posteni kulesi, ne daju oni pare, kod njih igraju samo njihova djeca i igraci dolaze za kikiriki
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Sam si sebe pobio slikom i informacijskim izvorom 
Keep walking.
cijeli svijet o tome pise, izadji malo iz kamiona pa ces viditi svasta
hahahaLenBias je napisao/la:cijeli svijet o tome pise, izadji malo iz kamiona pa ces viditi svasta
Ko je ovo rekao ?LenBias je napisao/la:posteni kulesi, ne daju oni pare, kod njih igraju samo njihova djeca i igraci dolaze za kikiriki
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa LenBias.Korinov je napisao/la:Ko je ovo rekao ?LenBias je napisao/la:posteni kulesi, ne daju oni pare, kod njih igraju samo njihova djeca i igraci dolaze za kikiriki
Aha, to ono da bi ispao smijesan jel ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Cijeli svijet - mi vamo, oni tamo - svi mi, oni sami tamo - citav svijet kosmos i ostalo a jedino oni tamo.LenBias je napisao/la:cijeli svijet o tome pise, izadji malo iz kamiona pa ces viditi svasta
Koja bolescina.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Arbeloa17 je napisao/la:hahahaLenBias je napisao/la:cijeli svijet o tome pise, izadji malo iz kamiona pa ces viditi svasta
bparena je napisao/la:Cijeli svijet - mi vamo, oni tamo - svi mi, oni sami tamo - citav svijet kosmos i ostalo a jedino oni tamo.LenBias je napisao/la:cijeli svijet o tome pise, izadji malo iz kamiona pa ces viditi svasta
Koja bolescina.
naprijed rejal
boli tebe briga, tebe postuje barbarez pa mozes pisati tako nevezano za svaku mogucu temubparena je napisao/la:Cijeli svijet - mi vamo, oni tamo - svi mi, oni sami tamo - citav svijet kosmos i ostalo a jedino oni tamo.LenBias je napisao/la:cijeli svijet o tome pise, izadji malo iz kamiona pa ces viditi svasta
Koja bolescina.
daj vi mi on ona oni - mi smo vi ste - de ba lupas gluposti i trollas.LenBias je napisao/la:boli tebe briga, tebe postuje barbarez pa mozes pisati tako nevezano za svaku mogucu temubparena je napisao/la:Cijeli svijet - mi vamo, oni tamo - svi mi, oni sami tamo - citav svijet kosmos i ostalo a jedino oni tamo.LenBias je napisao/la:cijeli svijet o tome pise, izadji malo iz kamiona pa ces viditi svasta
Koja bolescina.
Cuj cijeli svijet. Znas li ti ista o tome.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pa rerno zar ne furate kako znate za sebe spiku kako zivite od svoje skole?
Jedne godine Song, druge Cesc (koji je nasa skola) trece Nejmar i to bi bilo to. Nas i jest zeznula Rasolova debilna filozofija cekanja da odrastu djeca nase skole tipa Barte, Montoje itd. (koji su obicni prosjek) i tako smo definitivno pali u problem da imamo treceligasku odbranu a prvorazredni napad i veznu liniju. Niko ne fura nista vec cekamo da budalas ostupi s funkcije kako bi se pocelo ozbiljno rjesavati pitanje golmana i odbrane.LenBias je napisao/la:pa rerno zar ne furate kako znate za sebe spiku kako zivite od svoje skole?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.