Teško da će Murray ikad imat' armiju navijača poput Federera ili Nadala. Pojavio se u pogrešno vrijeme, tj. u doba eksponencijalne prezasićenostiformance je napisao/la:Šta ako Škot pobudali, očekujemo li invaziju ljubitelja lika i djela Murraya ?!Nekako ste mi uvijek u manjini ovdje.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ponosan sam clan te armije.DukeOfWellington je napisao/la:Teško da će Murray ikad imat' armiju navijača poput Federera ili Nadala. Pojavio se u pogrešno vrijeme, tj. u doba eksponencijalne prezasićenostiformance je napisao/la:Šta ako Škot pobudali, očekujemo li invaziju ljubitelja lika i djela Murraya ?!Nekako ste mi uvijek u manjini ovdje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
auuu sta se sve napisalo danas loseg na racun nadala, nevjerovatno, nisam znao da su simpatizeri fedexa tako nefer prema takvoj igracini kao sto je nadal i buducem najvecem teniseru svih vremena 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- francobaresi
- Kontakt:
Ispade da je Rafa netalentovan i nekvalitetna igrač, i sve što je osvojio je čista sreća, odnosno to su mu suparnici poklonili. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na Li očekivano, treća sreća za nju Down Under 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma nadal glup, nema talenta, samo fizicki pretrcava protivnike bez ikakve finese i znanja, prilagodjavaju mu se podloge specijalno za njega, dopinguje se a javnost zmiri, ima umjetne zglobove, cipiran, nema sta, sve najgore, buuu rafa, nemas pojmafrancobaresi je napisao/la:Ispade da je Rafa netalentovan i nekvalitetna igrač, i sve što je osvojio je čista sreća, odnosno to su mu suparnici poklonili.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
U prvom setu neizvjesnost, u drugom čišćenje Cibulkove s terena. Čestitke Kineskinji na tituli, iskoristila je lošu formu glavnim favoritkinja i sada slavi 2. Grand Slam titulu. Zasluženo, nema šta.
- firefirefirely
- Kontakt:
Koji govor Li Na poslije finala
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Da, potpuno zaslužen, posebno poslije svih prethodnih neuspjelih pokušaja u MelburnuClaus je napisao/la:U prvom setu neizvjesnost, u drugom čišćenje Cibulkove s terena. Čestitke Kineskinji na tituli, iskoristila je lošu formu glavnim favoritkinja i sada slavi 2. Grand Slam titulu. Zasluženo, nema šta.
Na svu sreću se ovo danas nije moglo izgubiti
A Čibulkova je najbolji dokaz da je današnji tenis u propasti.Čibulkova u finalu je vjerovatno najveća sramota koja se tenisu mogla desiti. Metar i žilet igračica koja nezna ništa osim glumiti Brunu Orešara tj zid , nema apsolutno nijedan jedini udarac u repertoaru, uopšte ne zna servirati, sve lopte vraća - ali metar u teren, nije u životu pokušala riskantan udarac opaliti i sa tom taktikom opet uspjeva u prvih dvadeset, možda i više. Blagi užas!!!
prva klasafirefirefirely je napisao/la:Koji govor Li Na poslije finala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
mada njenom mužu garant nije lako trpiti je, nije ona nimalo jednostavna ... ali lova i slava valjda čine svoje
Tebi je ocigledno ovo finale prvi mec Cibulkove koji si gledao...djevojka je unistila i Halep i Radwansku sa cisto ofanzivnim tenisom...nisam gledao ali je vjerovatno tako dobila i Sarapovu.jestamaji je napisao/la: nije u životu pokušala riskantan udarac :
Jel sutra finale u pola 10 ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Da, u 9:30 počinje spektakl u najavi. Mada svi znamo kako će završiti.
Morat ću se složiti s @adnanom o Cibulkovoj. Do sada je prikazivala izuzetno ofanzivnu igru i uništavala je svoje protivnice, ali platila je danak neiskustvu i nije pokazala u finalu sve što može. Meni se njeni udarci sviđaju, ali samo onda kada ih koristi kako bi trebala. Slična stvar kao s Murrayom.
Morat ću se složiti s @adnanom o Cibulkovoj. Do sada je prikazivala izuzetno ofanzivnu igru i uništavala je svoje protivnice, ali platila je danak neiskustvu i nije pokazala u finalu sve što može. Meni se njeni udarci sviđaju, ali samo onda kada ih koristi kako bi trebala. Slična stvar kao s Murrayom.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Claus je napisao/la:Da, u 9:30 počinje spektakl u najavi. Mada svi znamo kako će završiti.
Mene sve neka veca i veca nervoza fata kako se priblizava.Je li to zbog samog Wawrinke i njegove zaista dobre igre, dobrog servisa, odlicnog bekhenda i forehanda ili zbog cinjenice da je svaki sljedeci GS za Rafu historijski, ali bukvalno...
VAMOS!
Da sam na tvom mjestu, opustio bih se i ne bih toliko glorificirao Wawrinkinu igru. Napravio je 49 grešaka protiv Berdycha, protiv Nadala će izvjesno preći 50, a to je previše za pobjedu. Rafael će donekle neutralisati njegov servis, otežati pogađanje winnera, a net-play je svakako neučinkovit protiv Španca. Igrač koji igra jednoručni BH ne može dobiti ovakvog Nadala u važnom meču, pogotovo ne u finalu Grand Slama, iz razloga što ne može izdržavati razmjene u kontinuitetu i trošiti Nadala. To je udarac manje protiv njega, bez obzira koliko dobar bio. Gasquet je najbolji primjer.samosarajvo je napisao/la:Claus je napisao/la:Da, u 9:30 počinje spektakl u najavi. Mada svi znamo kako će završiti.
Mene sve neka veca i veca nervoza fata kako se priblizava.Je li to zbog samog Wawrinke i njegove zaista dobre igre, dobrog servisa, odlicnog bekhenda i forehanda ili zbog cinjenice da je svaki sljedeci GS za Rafu historijski, ali bukvalno...
VAMOS!
Sta ovi slijepi Roger fanovi mogu napisati, to nisu istine.
Citam i nevjerujem.
Federer je doslovno pometen s terena bez ikakve sanse za set, a kamoli za pobjedu.
On kada izadje protiv Nadala, imam osjecaj da u sebi samo moli Boga da ovo sto prije zavrsi i da se ne obruka sa nekim nulicama.
Covjek uopste ne razmislja o tome kako ga moze pobjediti, kako ga moze nadigrati(postavlja se pitanje, da li ga ikako moze i nadigrati u ovim godinama, kada bih rijesio sve komplekse, tesko, vrlo tesko).
Nadal je sigurno naredni GOAT tenisa, i jedan od najboljih ikada vec sada, sto pokazuju gotovo sve statistike, a mislim kada osvoji svoju 18. titulu na GS i konacno WTF, barem jednom, da ce postati i najbolji ikada koji je krocio na teniski teren.
Sutra Stan gotovo da nema sanse neke objektivno receno.
Rafa ce gristi od prvog gema,(a znamo kako se uozbilji kad je ovako vazan mec i finale GS), dok ce uplasen Stan se izgubiti i jednostavno ce biti pojede.
Sta reci, 14 GS titula je na vidiku, jos 4 fale da prestigne i Rogera, sto je vrlo vrlo izvjesno, s tim da Roger vise skoro pa ne moze da osvoji GS do kraja karijere.
Ove godine uzet i tu 15. na RG, pokusati odbraniti USO a na WB sta uradi.
I onda sljedece godine ocekujem jos 2 Rafina GS i titulu najboljeg ikad.
Citam i nevjerujem.
Federer je doslovno pometen s terena bez ikakve sanse za set, a kamoli za pobjedu.
On kada izadje protiv Nadala, imam osjecaj da u sebi samo moli Boga da ovo sto prije zavrsi i da se ne obruka sa nekim nulicama.
Covjek uopste ne razmislja o tome kako ga moze pobjediti, kako ga moze nadigrati(postavlja se pitanje, da li ga ikako moze i nadigrati u ovim godinama, kada bih rijesio sve komplekse, tesko, vrlo tesko).
Nadal je sigurno naredni GOAT tenisa, i jedan od najboljih ikada vec sada, sto pokazuju gotovo sve statistike, a mislim kada osvoji svoju 18. titulu na GS i konacno WTF, barem jednom, da ce postati i najbolji ikada koji je krocio na teniski teren.
Sutra Stan gotovo da nema sanse neke objektivno receno.
Rafa ce gristi od prvog gema,(a znamo kako se uozbilji kad je ovako vazan mec i finale GS), dok ce uplasen Stan se izgubiti i jednostavno ce biti pojede.
Sta reci, 14 GS titula je na vidiku, jos 4 fale da prestigne i Rogera, sto je vrlo vrlo izvjesno, s tim da Roger vise skoro pa ne moze da osvoji GS do kraja karijere.
Ove godine uzet i tu 15. na RG, pokusati odbraniti USO a na WB sta uradi.
I onda sljedece godine ocekujem jos 2 Rafina GS i titulu najboljeg ikad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cibulkova je uvijek igrala maksimalno ofanzivan tenis, zato je puno griješila i nikad se nije vadila iz ponora. Željko Krajan je svojevremeno proglasio 'psihički nestabilnom', tj. nakon što ga je otpustila, a prije toga je to izjavio za još jednu lujku koju je trenirao - Dinaru Safinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kada su u pitanju setovi dobijeni sa nulom, tu je Roger u prednosti, a jedan od njih je bio izuzetno bolan. Pogodite koji.bodi123 je napisao/la:On kada izadje protiv Nadala, imam osjecaj da u sebi samo moli Boga da ovo sto prije zavrsi i da se ne obruka sa nekim nulicama.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Pa sigurno Hamburg (šljaka) 2007/2008 nisam siguran.Otreso ga je baš Federer u tom finalu.Virtu4l je napisao/la:Kada su u pitanju setovi dobijeni sa nulom, tu je Roger u prednosti, a jedan od njih je bio izuzetno bolan. Pogodite koji.bodi123 je napisao/la:On kada izadje protiv Nadala, imam osjecaj da u sebi samo moli Boga da ovo sto prije zavrsi i da se ne obruka sa nekim nulicama.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Bravo. Nije toliko bitno što ga je otres'o, koliko je bitno što je prekinuo Rafinu seriju od 81. uzastopnu pobjedu na zemlji.BeyKopites je napisao/la:Pa sigurno Hamburg (šljaka) 2007/2008 nisam siguran.Otreso ga je baš Federer u tom finalu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Vidio sam da si spomenuo Safinu.Živo me interesuje šta je s tom lujkomVirtu4l je napisao/la:Bravo. Nije toliko bitno što ga je otres'o, koliko je bitno što je prekinuo Rafinu seriju od 81. uzastopnu pobjedu na zemlji.BeyKopites je napisao/la:Pa sigurno Hamburg (šljaka) 2007/2008 nisam siguran.Otreso ga je baš Federer u tom finalu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.