SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
taj se vise nece vracati

Greivis je napisao/la:Legendarni ne salji mi vise pp-ove. Ne zelim u tvoju ekipu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
još jedan poluigrač u ekipi mi ne trebe već imam ovog Microna, a meni trebaju samo majstori poput samira_tm87 i sl.Greivis je napisao/la:Legendarni ne salji mi vise pp-ove. Ne zelim u tvoju ekipu.
Bosniacum je dobar, ali neiskusan, od njega tek prave partije se mogu očekivati slijedće sezone, ali Dragonsi su veliki klub i pitanje mogu li čekati toliko jednog igrača
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakve dominacija Premiera. Nastavljamo terorisati ligu, tandem Grafite-Dzeko uništava konkurenciju. 
Ista gol razlika i isti broj bodova kao Pjetlovi.Belmin6 je napisao/la:Kakve dominacija Premiera. Nastavljamo terorisati ligu, tandem Grafite-Dzeko uništava konkurenciju.
Jedva cekam derbi :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo harry, u najgorem slucaju imamo x, sto je itekako dobar rezultat jer smo ovo kolo gostovali.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma joj to ce biti jednosmjerna ulica, tandem Dzeko-Grafite ruši sve pred sobom.Otelo je napisao/la:Ista gol razlika i isti broj bodova kao Pjetlovi.Belmin6 je napisao/la:Kakve dominacija Premiera. Nastavljamo terorisati ligu, tandem Grafite-Dzeko uništava konkurenciju.
Jedva cekam derbi :ugeek:
Zar da izgubimo sa 2 igrača 'viška'
Šta'š, ima i toga, bitno je da su Grizlijevi ponovo fasovali.
A hudi Gre pohitio sa prognozom dok ga ban nije lapio.
#DodjiNajdrazi
Šta'š, ima i toga, bitno je da su Grizlijevi ponovo fasovali.
A hudi Gre pohitio sa prognozom dok ga ban nije lapio.
#DodjiNajdrazi
Vom Jäger zum Gejagten
p.s. evo imamo novu finu igracku za prepucavanje,nisam vidio da se savez pohvalio
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8313" onclick="window.open(this.href);return false;
opet moram nadopuniti post
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
A na drugoj strani SSS :ugeek:Belmin6 je napisao/la:Ma joj to ce biti jednosmjerna ulica, tandem Dzeko-Grafite ruši sve pred sobom.Otelo je napisao/la:Ista gol razlika i isti broj bodova kao Pjetlovi.Belmin6 je napisao/la:Kakve dominacija Premiera. Nastavljamo terorisati ligu, tandem Grafite-Dzeko uništava konkurenciju.
Jedva cekam derbi :ugeek:![]()
Sturidge-Suarez-Sterling :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima li ko zainteresovan da postane novi igrac Delfina?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
Sta je sad uradjeno, jel se racuna bonus par domacinima?
EDIT: Izgleda da se racunao, tako da su Bilderi slavili jos jednu pobjedu, trecu u ovoj sezoni.
EDIT: Izgleda da se racunao, tako da su Bilderi slavili jos jednu pobjedu, trecu u ovoj sezoni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bonus par se racunao samo za domacine.deyo je napisao/la:opet moram nadopuniti postsavez mi nije upisao pogodak na dopunskom paru pa je 1:3
Igramo izvrsno.
I osvajamo bodove, što je najvažnije. Sad slijede pravi ispiti, udarni tempo liga-kup. Nadajmo se da ćemo nastaviti sa sjajnim rezultatima.

Tabela poslije 3. KOLA

Tabela poslije 3. KOLA

Tabela poslije 3. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jao sljedeca tri kola: Bilderi, Fanatikosi, Pjetlovi. Kako cemo pomesti konkurenciju. 
Ili biti pometeniBelmin6 je napisao/la:Jao sljedeca tri kola: Bilderi, Fanatikosi, Pjetlovi. Kako cemo pomesti konkurenciju.
imaš dva kola vremena da mijenjaš mišljenjeOtelo je napisao/la:Ili biti pometeniBelmin6 je napisao/la:Jao sljedeca tri kola: Bilderi, Fanatikosi, Pjetlovi. Kako cemo pomesti konkurenciju.
Grizzliesi bez mene ko Memphis bez Gasola.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin