AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2014, 20:26

Vidi ti Constanta, sta li je on zamislio ko je ? :mrgreen:
Doduse, ako ce doci u zamjenu za ovog, onda radije da i ne ide. Rijesis se jednog smeca, dodje ti drugo, ne znam gdje je logika.

Volio bih da je ovo oko Fabia tacno, on bi nam bas dobro sjeo pogotovo jer nemamo bekova koji su dobri ofanzivno. U pocetku sam mislio da su samo price, ali posto se vec neko vrijeme razglaba o transferu, ko zna...
Samo da nam ge ne preotme Man U. :cry: :cry: :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 jan 2014, 20:26

betton je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Constant se pravo udomaćio, radije će sjediti na klupi nego otići iz Milana. E moj Galliani, koliko si samo problema napravio dovođenjem neprovjerenih igrača, kojih se strašno teško kutarisati.

Armero ove sezone loš, ne znam šta se desilo sa njim ali nije u nekoj zavidnoj formi. Njegovim dolaskom Urby bi mogao igrati kao lijevo krilo, što mu nije nepoznanica, Mattia bi se vratio na lijevu stranu, a Armero bi bio kao back-up.
Dobra ideja Abete desni bek, De Siglio lijevi a Emanuelson lijevo krilo ;)
De budite malo ozbiljni.Urby je LB i sve osim toga njemu jednostavno ne lezi.

Pokusavao je i Max Allegri da od njega napravi AMC pa mu nije uspjelo. :mrgreen:
Po meni mislim da bi mu bolje lezala krilna pozicija nego bekovska i cak je i u Ajaxu igrao jedno vrijeme krilo jedno bek, i uopste ne spominjemo AMC nego AML.I da kao sto baresi rece Urby ima cak dobru tehniku i brzinu za krilne pozicije,dok za beka bi trebo malo popraviti defanzivu.

I Principe beka Urby igra sada solidno jer konstantno igra dok kada je bio na AML i AMC nije cini mi se tada konstantno igrao pa su tu bile osicilacije,i da cini mi se da Urby i nije toliko cesto kod nas igrao AML-a.Znam da je jedno vrijeme igrao AMC i mozda se vrtio po sredini,ali da smo mu dali pravu priliku da se pokaze na AML ja mislim da nismo i da zasluzuje jos jednu sansu,jer ako cemo igrati onda ovu formaciju,a cini se da hocemo ako ne dovedemo neko krilo to je realna opcija da se Urby prebaci na krilo.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 27 jan 2014, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 27 jan 2014, 20:27

francobaresi je napisao/la:Constant se pravo udomaćio, radije će sjediti na klupi nego otići iz Milana. E moj Galliani, koliko si samo problema napravio dovođenjem neprovjerenih igrača, kojih se strašno teško kutarisati.

Armero ove sezone loš, ne znam šta se desilo sa njim ali nije u nekoj zavidnoj formi. Njegovim dolaskom Urby bi mogao igrati kao lijevo krilo, što mu nije nepoznanica, Mattia bi se vratio na lijevu stranu, a Armero bi bio kao back-up.
pa nije Constant budala,zasto ici u napoli i proljevat znoj kada u milanu za iste pare moze sjedit na klupi :) :) :) :)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 20:28

Brate mili, nije isto AMC i LWF(ja mislim da je to skrćenica :lol: ). Uostalom zar nije u Ajaxu to igrao? Odnosno on može igrati bilo koju poziciju po toj lijevoj strani, zahvaljujući dobroj tehnici i driblingu. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 27 jan 2014, 20:40

francobaresi je napisao/la:Brate mili, nije isto AMC i LWF(ja mislim da je to skrćenica :lol: ). Uostalom zar nije u Ajaxu to igrao? Odnosno on može igrati bilo koju poziciju po toj lijevoj strani, zahvaljujući dobroj tehnici i driblingu. :D
Moze,kako da ne.

Postavlja se pitanje koliko efikasno i dobro ce da igra na istoj.. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 20:42

Dok je bio u Ajaxu tu je igrao najbolje, nerijetko je bio strijelac a jako često asistent. Mislim da bi bolje obavio taj posao nego Robinho koji ne želi trčati.
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 jan 2014, 20:43

francobaresi je napisao/la:Dok je bio u Ajaxu tu je igrao najbolje, nerijetko je bio strijelac a jako često asistent. Mislim da bi bolje obavio taj posao nego Robinho koji ne želi trčati.
Slazem se.Makar bi vise trcao,jer ako ne dovedu pojacanja ovo je sasvim realno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 27 jan 2014, 20:45

francobaresi je napisao/la:Dok je bio u Ajaxu tu je igrao najbolje, nerijetko je bio strijelac a jako često asistent. Mislim da bi bolje obavio taj posao nego Robinho koji ne želi trčati.
Ne znam,ja bi njega koristio samo na LB.

Iskreno,ja sam uvijek igrao odbranu,a ubi' me ako ne bi bio korisniji od Robinha. :mrgreen:

Cekam da se Saponara oporavi pa ce da izbaci iz prve postave ovu brazilsku prevaru od igraca.Nije Seedorf kao mister pa da igra samo onaj koga on voli. :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 20:48

Vidjet ćemo šta će Seedorf sve isprobati u narednim mečevima, ali mene više brine što je Tassotti previše umješan oko biranja sastava. Jer ne mogu sebe ubjediti da je Clarence izabrao Boneru umjesto Mexesa ili Ameliu umjesto Gabriela.Takve stvari mogli smo očekivati od samo jednog čovjeka, odnosno nekoga ko je radio sa njim, naravno radi se o Allegriju i Tassottiju. :lol: :lol:
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 jan 2014, 21:06

Evo Cerci se nesto spominje na Milannews, kako bi nam taj igrac odgovarao, ali tesko vjerovatno bi bio skup jer ima odlicnu sezonu mada haman i ugovor da mu istice ljeta 2015 pa bi se tu mozda moglo nekako pregovarati

Ovo je informacija od 7. januara kopirana sa jednog foruma o Milanu sada ne znam da li je tacna.
Asistencije:
1. Fabregas: 13
2. Rooney: 9
3. Neymar and Koke: 8
3: Ribery and Cerci: 7

A evo kakvo je sada stanje sto se tice Cercija u Seriji A 21. utakmica 10 golova i 8 asistencija,odlicna statistika.
Steta sto ga na ljeto nismo uspjeli dovesti.
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 21:15

Pitanje kako bi se Cerci snašao u Milanu. Ma nije on pretjerano skup, mogao bi recimo ćelo Torinu uvaliti Birsu+10-ak miliona € i riješen problem. :mrgreen:
-Rui Costa-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2014, 21:20

francobaresi je napisao/la: Armero ove sezone loš, ne znam šta se desilo sa njim ali nije u nekoj zavidnoj formi. Njegovim dolaskom Urby bi mogao igrati kao lijevo krilo, što mu nije nepoznanica, Mattia bi se vratio na lijevu stranu, a Armero bi bio kao back-up.

Desio mu se prelazak sa LWBa na LB, sto on defanzivno ne mozhe da isprati.
Napoli je na korak do toga da reshi dugorochno pitanje levog beka, tako da bi Constant bio sam backup.
Za Armera bi valjalo i da se doplati neshto i oko toga pregovori zapinju, izgleda. ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jan 2014, 21:22

Ma pregovori su zapeli samo iz jednog razloga, Constant ne zeli da ide iz Milana.
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 21:25

Uvijek zapne oko tih nekih kvazi-igrača, evo gledam i Zaccardo danima na izlaznim vratima ali nikako da ga neko gurne preko praga. :lol:
-Rui Costa-

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 27 jan 2014, 21:34

[quote="francobaresi"]Uvijek zapne oko tih nekih kvazi-igrača, evo gledam i Zaccardo danima na izlaznim vratima ali nikako da ga neko gurne preko praga. :lol:[/quote
negdje procita da je i fiorentina zainteresovana za Zaccarda....daga bogdom hoce kome vise utrpat,sa kojom lakocom ovakvi igraci dodju u milan i nemozes ti to posle lako iskorijenit.....

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2014, 21:40

Nemoš ti stoku otjerat :lol: :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 21:44

U Milanu ne igraju, a iz Milana neće. :lol:
-Rui Costa-

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 27 jan 2014, 21:46

Pa to im je vrh vrhova njihovih karijera a za sve mogu zahvaliti trenutnoj politici kluba. Znaju da nisu ni za Almerije (uz duzno postovanje) ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 21:48

Kad u petak počne gužva u režiji Galliania, pa to se neće znati ko dolazi a ko odlazi. :mrgreen:
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2014, 21:50

I sta onda? Otjeraju Constanta, a dovedu nekog mozda za nijansu boljeg. Ne vidim poentu. :roll:
Mi se inace moramo rijesiti ove politike zamjene igraca jer ne dobijamo apsolutno nista time, a smece u ekipi se gomila. Rijesis se jednog, uvale ti drugog.
Ili prodaja, pa zaraditi koji milion ili nista.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []