Prvi put ga u životu odigrao i on ovako. Ccc.bob je napisao/la:a ne mogu da vjerujemedohz je napisao/la:pu mater ti tvoju.....iz ekipe je odstranjen Bogdan Bogdanović, koji je u prvom poluvremenu nezadovoljstvo izrazio šutiranjem reklame.![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prvi put ga u životu odigrao i on ovako. Ccc.bob je napisao/la:a ne mogu da vjerujemedohz je napisao/la:pu mater ti tvoju.....iz ekipe je odstranjen Bogdan Bogdanović, koji je u prvom poluvremenu nezadovoljstvo izrazio šutiranjem reklame.![]()
također, i još bih čekao Sociedad koji vodi 2-0 nakon 10 minutajozinho je napisao/la:ni sam ne znam zašto sam odigrao na Partizan umjesto da uzmem kontra hendikep na -19.5 po 1.30 koef.ja igram na njihovu pobjedu na 1.15
Jao da vidis kontre 3 na 1 i sanse u zadnjoj minuti, lik sa 3 metra sam glavom u golmana, jaoo .Otelo je napisao/la:Ma ja sve kontam igraju dobro i da mogu uvaliti taj jedan gol al oni nistamasteRofPoker je napisao/la:Isti sam ti druze. Smijesan crveni dobise i od tada ne mogu da se sastave s loptom. Nemaju neke velike ambicije ka naprijed. E koga i mi nademo igrati daje gol, Seria B, ccc.Otelo je napisao/la:Ajde Siena daj gol![]()
![]()
I ja isto, samo ne znam zasto mu Bogdanovic nije igrao 2 poluvremetillman je napisao/la:također, i još bih čekao Sociedad koji vodi 2-0 nakon 10 minutajozinho je napisao/la:ni sam ne znam zašto sam odigrao na Partizan umjesto da uzmem kontra hendikep na -19.5 po 1.30 koef.ja igram na njihovu pobjedu na 1.15
zato što je šutnuo neku reklamu u znak protesta navodno pa je odstranjen, biće Vujošević igrao Bogdanović underfukareslatina je napisao/la:
I ja isto, samo ne znam zasto mu Bogdanovic nije igrao 2 poluvreme
Bravo devojke !apocalyps je napisao/la:Hajde Scunthorpe zabij golll
i dođe dvojkazgmiky je napisao/la:sad dvojka na MZT usred Beograda 8.00 supertipEmirSioux89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koja utakmica i sta sam ja stavio na tiket auuu koja greška
Imam osjecaj da si to vidio kod nekog pod naslovom "dojava".fukareslatina je napisao/la:Imam osjećaj da bi sutra moglo Belgrano-Rosario X/1 nešto me vuče
bezze je napisao/la:Hvala crotoneu i sieni sto nisu mogli dat pisljiva 2 gola...uvije jedan par pa dokad vise...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.