BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Mnogi ljudi nesmatraju njemacku ligu kao jednu od najjacih liga Evrope pa sad vi vidite. 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ne valjaj glupostiTarik14 je napisao/la: Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ja samo govorim svoje misljenje. Opet kazem, nema korist da gradimo buducnost tako.Mirza_Hordas je napisao/la:ne valjaj glupostiTarik14 je napisao/la: Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.
Bavarian jesil provjeriobavarian_bk je napisao/la:[
Moracu pitati Nurdina ,inace dobar je igrac ,nekad pogledam neke utakmice ,kad bude pregled na ovim svabskim programima !

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Ja samo govorim svoje misljenje. Opet kazem, nema korist da gradimo buducnost tako.Mirza_Hordas je napisao/la:ne valjaj glupostiTarik14 je napisao/la: Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.
naši reprezentativci koji igraju (u klubovima kao što si ti naveo) wolfsburgu valjadolidu eskisehirsporu su pokazali da su jedni od boljih igrača u klubu i mogu igrati u puno većim klubovima

ne znam ćemu toliki pesimizam

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
-
- Kontakt:
Ja sam pričao sa Nurdinom, istina je!delija je napisao/la:Bavarian jesil provjeriobavarian_bk je napisao/la:[
Moracu pitati Nurdina ,inace dobar je igrac ,nekad pogledam neke utakmice ,kad bude pregled na ovim svabskim programima !.Ja vjerujem da je istina posto sam cuo od poprilicno povjerljivog izvora

I sta kaze hocel ista biti od togJackie_Chan je napisao/la: Ja sam pričao sa Nurdinom, istina je!
Tarik14 je napisao/la:Sanjam dan kada ce nam glavni igraci u reprezentaciji igrati u klubovima poput Milana, Manchestera Uniteda, Arsenala, Barcelone itd.
Tarik14 je napisao/la:Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.
Kako se ne umoris vise, kako ti ne dosadi lupati gluposti non-stopTarik14 je napisao/la:Mnogi ljudi nesmatraju njemacku ligu kao jednu od najjacih liga Evrope pa sad vi vidite.
100% sportski i krajnje opušten potpis
U Hrvatskoj se ne stišava bura, oko Alena Halilovića (13), najvećeg nogometnog talenta u Hrvatskoj. Radi se o pioniru Dinama i sinu bivšeg veznjaka bh. reprezentacije. Hrvatski su mediji «provalili» kako je talentirani Halilović bio na probi u madridskom Realu, bez znanja Dinama. U Maksimiru je nastala prava uzbuna, jer «mali» nema ugovora, pa se boje da će ostati bez miliona eura.
Evo što je za naš list rekao Alenov otac, i sam trener mlađih kategorija u Dinamu.
- Moj Alen nije bio na probi u Realu. Moguće je da su ga skauti Reala pratili, gledali na nekim turnirima, ali da je bio u Madridu, valjda bi ja znao. Godi mi što takav klub pokazuje zanimanje, ali ne želim publicitet, niti da se dijete opterećuje novinskim natpisima. Neću ništa raditi bez dozvole Dinama, u kojem Alen igra i gdje sam i ja trener. Znam jedino da Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine - izjavio je za «San» Sejad Halilović, koji je za bh. reprezentaciju igrao sa Barbarezom, Bolićem, Kodrom, Baljićem, Salihamidžićem, Konjićem, Hibićem...
Evo što je za naš list rekao Alenov otac, i sam trener mlađih kategorija u Dinamu.
- Moj Alen nije bio na probi u Realu. Moguće je da su ga skauti Reala pratili, gledali na nekim turnirima, ali da je bio u Madridu, valjda bi ja znao. Godi mi što takav klub pokazuje zanimanje, ali ne želim publicitet, niti da se dijete opterećuje novinskim natpisima. Neću ništa raditi bez dozvole Dinama, u kojem Alen igra i gdje sam i ja trener. Znam jedino da Alen želi igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine - izjavio je za «San» Sejad Halilović, koji je za bh. reprezentaciju igrao sa Barbarezom, Bolićem, Kodrom, Baljićem, Salihamidžićem, Konjićem, Hibićem...
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Principatus
- Kontakt:
Njemacka liga je itekako jaka, posebno u sirini. Pa zato pokraj jednog Bayerna sa Ribery, Robben, Klose, Gomez, Lahm i da dalje ne nabrajam, ima jos hrpa klubova koji mogu postati prvaci. To mjesto nije rezervisano. Da njemacki prvak Wolfsburg nije onako oslabio pod Vehom, i da je igrao pod Magathom u svojoj staroj formi protiv ManU, bilo bi interesantno vidjeti kako bi izasla utakmica.Tarik14 je napisao/la:Mnogi ljudi nesmatraju njemacku ligu kao jednu od najjacih liga Evrope pa sad vi vidite.
Pored svega toga Njemacka ima jednu zdravu ligu, gdje po meni vlada jos razum, i gdje se nemozes priblizavati skoro jednoj milliardi Eura dugova.

Waah zasto uopste odgovaram na tako nesto?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tarik14 je napisao/la:Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.BIHfan je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Sanjam dan kada ce nam glavni igraci u reprezentaciji igrati u klubovima poput Milana, Manchestera Uniteda, Arsenala, Barcelone itd.
Puno trazis...da je nama da nam svi igraci igraju u Liga Petice....a kamoli u tim gigantima.
A nisi spomenuo igrača koji igraju u Lyonu, za kojeg se otimalo pola evrope kojeg smatraju novim Juninhom tima koji je trenutno u 16 najboljih u Evropi, onda Moneplje koji je drugi u Francuskoj, najboljeg strijelca kvalifikacija Džeku i 7 najboljeg strijelca na svijetu(drugog u BL), zaboravljaš rekord Misketa sa 21 asistencijom ikada , zaboravljaš Ibiševića najbolje ocjenjenog igrača bundeslige 18+7=25 bodova u samo 17 utakmica. zaboravljaš igrača koji igra u CSKA MOSKVA koja se nalazi u 16 najboljih u EVROPI, zaboravljaš dvojicu mladih igrača Zeca i Ibričića kojeg žele većinski dio Engleske, zaboravljaš našeg golmana Begovića koji igra u Porsmouthu kojeg želi Totenhem koji je izbacijo iz tima veliku Englesku i Porsmouthevu legendu, onda bivše igrače koji igraju u Juventusu i Rangersu

ZATO MOLIM TE DA SE NE PRAVIŠ PAMETAN
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-
- Kontakt:
Ne zna još ništa!delija je napisao/la:I sta kaze hocel ista biti od togJackie_Chan je napisao/la: Ja sam pričao sa Nurdinom, istina je!
MAJDANCIC MIRZA,LIK JE PRED POTPISOM UGOVORA SA RAPIDOM IZ BECA....ZADNJI VEZNI IZ ZIVINICA NASLJEDNIK RAHIMICA...........
Evo ga sad "novi Rahimic", prosle sedmice bio "novi Dzeko". Ma nema radjaju se talenti isto vrganj posle kise.
Ko ce biti sljedece sedmice???

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Adinjo je napisao/la:Evo ga sad "novi Rahimic", prosle sedmice bio "novi Dzeko". Ma nema radjaju se talenti isto vrganj posle kise.
Nasljednik Pjanića

R.I.P Vedran Puljić
-
- Kontakt:
Nasljednik Papca posto on nece vise da igra treba mu nasljednikHusso97 je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Evo ga sad "novi Rahimic", prosle sedmice bio "novi Dzeko". Ma nema radjaju se talenti isto vrganj posle kise.
Nasljednik Pjanića![]()
![]()
![]()

Treba nam novi Nikola Nikicbh fanatik je napisao/la:Nasljednik Papca posto on nece vise da igra treba mu nasljednikHusso97 je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Evo ga sad "novi Rahimic", prosle sedmice bio "novi Dzeko". Ma nema radjaju se talenti isto vrganj posle kise.
Nasljednik Pjanića![]()
![]()
![]()

Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Slovojed je napisao/la:Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.

Mirza druze, nista cudno. Nisu hrvati ko mi, pa da nedaju "strancima" da igraju za njih, jelde??Mirza_Hordas je napisao/la:Slovojed je napisao/la:Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.![]()
![]()
![]()
![]()

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.