Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Šta ste se nakačili na čovjeka jbt. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Oko normala pises ako si iz Njemacke. Samo rječica ne ne ide uz glagol. Sam jednom se pise odvojeno. Nisam profesor nego samo ispravljam jbg, možda nesto naucis, ne pravim se pametan.SonGoku je napisao/la:ako budes procito moje komentare, primjetit ces, da nebranim legeu, samo samjednom reko, da su mi dresovi lijepi.Papastathopoulos je napisao/la:Pa covjece, sto hvalis legeu onda ?
Sve sto sam uradio, samo objasnio, kako to sve funkcionise, kako stvari stoje i samo sam nabrajo poznate podake.
Na kraju kazem da je legea najsocijalnija, zato sto niso toliko kapitalisticki ko neki drugi brendovi.
to sam uradio, zato sto me nervira kako nas narod sve bolje zna i sto neki narod nemozes ubjediti.
sve u svemu ako bosna bude dobila adidas kao sponzora, to nece biti neki specijalni dresovi, nego jednostavne plavo-bijele dresove iz sortimenta.
Slazem se da cemo dobiti šablonski dres. Ali bilo bi fino sazvati pres konferenciju i predstaviti dres ala sto kroati rade vazda. Hocu i ja da imam dres svjetskog brenda. Da se razumijemo nike, adidas i puma (manje vise) su brendovi koji imaju radnje sirom svijeta. Zivimo u kapitalistickom drustvu. Njihove radnje postoje sirom svijeta pa i u Njemačkoj, Americi, Kanadi gdje živi bruka naše raje. Svi žele taj dres. Legea je mali brend sa izuzetno lošim PR-om i ne mogu odgovoriti zadatku.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Boga mi kako vrijeme odmice i mene hastra da ce nas Legea oblaciti na sp.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Cautinho
- Kontakt:
Ovu temu je trebalo zakljucat kad je onaj jedan izjavio da mi nemamo para za adidas i nike,ispade istina,evo jedva i za ovu legeu imamo,ljudi nas zadnjih godina oblače dobrovoljno.
Keep walking.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Posto nemamo para za adidas i nike, predlazem da igraci sebi od svoje plate uzmu dresove, a mogo je i Dzeko vala pocastit raju, ipak mu legne 7 milja godisnje na konto 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ne brini se, skuplja raja na sergijama poslije dzume, bice para pa makar za Pumu ako nistaCautinho je napisao/la:Ovu temu je trebalo zakljucat kad je onaj jedan izjavio da mi nemamo para za adidas i nike,ispade istina,evo jedva i za ovu legeu imamo,ljudi nas zadnjih godina oblače dobrovoljno.
FORZA MARŠAL !!!
tacno se nasikira sad citajuci ovo sve, budemol nosili ovaj šit od dresa treba zapaliti sve,
pa nek bude legea ako su u talu sa njima,
al nek ih onda bar natjeraju da naprave nesto da liči **** im ja materijal i sastanke njihove
pa nek bude legea ako su u talu sa njima,
al nek ih onda bar natjeraju da naprave nesto da liči **** im ja materijal i sastanke njihove
Re: AW: Dres reprezentacije BiH
7 miliona bruto, prije nego mu se obracunaju porezi, znaci manje mu legne na konto.Goalgetter je napisao/la:Posto nemamo para za adidas i nike, predlazem da igraci sebi od svoje plate uzmu dresove, a mogo je i Dzeko vala pocastit raju, ipak mu legne 7 milja godisnje na konto
Inace, sto se tice dresova, ono sto je bitno za nas iz teksta:
"Imali smo mali tehnički problem, koji je u fazi rješavanja, a to je tehnički sponzor za opremu, ali to je u završetku i imat ćemo sve spremno poslije prve pripremne utakmice koja dolazi 5. marta"
"Jedna delegacija Saveza već 28. i 29. januara po zahtjevu FIFA ide na sastanak u Cirih, gdje će biti sve učesnice prvenstva. Na tom sastanku će se prezentovati jedan pravilnik o opremi i tačno će se reći koja vrsta opreme, koje veličine brojeva mogu da se koriste, itd."
http://www.klix.ba/sport/nogomet/merdan ... /140128135" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 29 jan 2014, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
A eto, Legea nam kao pravi specijalne dresove.SonGoku je napisao/la: sve u svemu ako bosna bude dobila adidas kao sponzora, to nece biti neki specijalni dresovi, nego jednostavne plavo-bijele dresove iz sortimenta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ako nam ostane legea to je propast
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Romanista10
- Kontakt:
Pa to mi svi cijelo vrijeme govorimo. Ovdje se nam prodavaju price kako smo u pregovorima sa jedinim od TOP 3 svjetska brenda. A sada ispada da savez nije cak ni poslao pisljivi zahtjev prije 2 mjeseca da dobijemo kvalitetniji a ne sablonski dres od adidasa. Ocigledno je daleko vaznije dali ce biti sta ispod stola, nego da se dobije unikatan, prepoznatljiv dres ala Hrvatski itd. Koliko mi je poznato repke trebaju mjesecima prije poslati zahtjev kao sto si napisao da se izradi ( dizajnira ) taj kvalitetniji "ne"sablonski dres.SonGoku je napisao/la: adidas se u opste nezamara za nama. uopste se nespominje. neznam odkud vama ove modele dresova. i ako budemo dobili dresovi nemojte se nadati nekim cudima, bice obicne dresove. posto je savez vec prije dva mjeseca trebo poslati zahtjev za dres, da makar mozemo pripremiti model ali nista od toga. nema ni ugovora, ni predugovora. postoji interes, ali to je to. to je zadnji statement od saveza.
Izgleda da se je vec prije 3 mjeseca znalo da ce pobjediti Legea. A mi se ovdje dzabe mucimo i sanjarimo.
bolje obicna bijela pamucna majica adidas nego unikatni dres legea
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Romanista10
- Kontakt:
Izgleda da smo vec zakasnili kad ovi drugi naveliko vec predstavljaju dresove !!
NIKE i ADIDAS

PUMA:

NIKE i ADIDAS

PUMA:

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa i mi smo ga predstavili 
- Romanista10
- Kontakt:
Kada zivota ti ?? Koliko ja znam nije bilo official jos nista !!tuzlak1987 je napisao/la:Pa i mi smo ga predstavili
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dok god postoji rok za prijavu dresova, nema to veze sto je 90% repki to vec uradilo, uradicemo i mi..vjerovatno u posljednji cas, al jbg..ako legea nudila najvise para (a nekako ne mogu da povjerujem da mogu vise ponuditi od recimo adidasa ili nike-a ukoliko su zainteresovani za nas uopste), neka ih onda, pare su i najbitnije u svemu tome..samo se nadam da nam iz saveza nisu zamazivali oci sa "obecavam da cemo na SP nositi opremu jednog od tri najjaca svjetska brenda" jer za tim zaista nije bilo potrebe..ali ja ipak mislim da se to sve "kuha" u pozadini, jer, nema ni logike da se izlazi u javnost sa nekim informacijama o ugovoru s nekim proizvodjacem jer mi smo jos uvijek pod ugovorom s talijanima..ovi legeini novi dresovi koji se ovdje vrte su vjerovatno posljednji trzaji da pokusaju da izmame novi ugovor s nama, jer mislim da zadugo nece moci imati bolju promociju od ove sa SP, ali moje misljenje je da cemo 90% nositi adidasov dres u brazilu aBd ..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kako je krenulo igrace se ono "skins & shirts". Argentinci ce nositi majce a mi necemo, itd. 
najbolje se ostavlja za kraj, zato cemo mi 28. februara predstavit dresove
sinteza najboljeg od adidasa, najka i pume
sinteza najboljeg od adidasa, najka i pume
Otkad Mehiko igra u Pumi?Romanista10 je napisao/la: PUMA:
![]()
Najjača je ova trening oprema leđee, najjačeg italijanskog sportskog brenda (kako kaže onaj što radi na traci u adidasu)

Hajd u Hrasnici što se sramote u ovim pijačarskim Leđea majicama, pa moraju sad i na svjetskoj sceni.

Hajd u Hrasnici što se sramote u ovim pijačarskim Leđea majicama, pa moraju sad i na svjetskoj sceni.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Cwirek, ebi46, General505, Google Adsense [Bot], Jegres, Micron, RobijasiZenica1988, sombrero, zikerrz21 i 51 gost.