Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

mandraX
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la mandraX » 30 jan 2014, 15:45

Sveti je napisao/la:To ti je isto kao kad se gvardiola žali na sudije

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Guardiola, dok je bio u Barci, je bio gospoda, čiji level firaun kakav je Mourinho, nikad neće dostić'.
Dobro se sjećam koliko je puta mogao kukat' na pressici poslije tekme, al' rijetko kad je to radio, zbog čega mu je većina ekipe sa teme "Barcelona" više puta znala prigovorit'.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 15:54

gospoda ne simulira i ne vrbuje sudije u svoju korist 24/7
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 30 jan 2014, 16:03

Cuj firaun , fino vas rerna dresiro :mrgreen:
I da Mourinho je dingospo, za razliku od narkomana.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jan 2014, 16:06

geoxx je napisao/la:Cuj firaun , fino vas rerna dresiro :mrgreen:
I da Mourinho je dingospo, za razliku od narkomana.
Kakav gospodin ? Gospodin se ne povlaci kao pas cvileci i spustenih usiju nakon poraza. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 jan 2014, 16:07

geoxx je napisao/la: I da Mourinho je dingospo, za razliku od narkomana.
Zabrinut' sam za tebe, u kakvoj okolini živiš pa su ti tipovi poput Mourinha gospoda.

Kopate li oči jedni drugima međusobno? :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 30 jan 2014, 16:13

[youtube][/youtube]

Dingospo.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jan 2014, 16:13

LenBias je napisao/la:gospoda ne simulira i ne vrbuje sudije u svoju korist 24/7
vrbuje sudije :| :| :|
:lol:
od tebe nista pametno ,cuj vrbuju sudije :shock: ,izjava u rangu 10.godisnjeg djeteta,ti bas pustis mozak na pasu i onda bubnes ovako nesto

klub ranga barcelone vrbuje sudije ?jbt izjave ,ovo je vrh tvojih izjava,neko bi pomislio da se radi o klubu iz 3.kantonalne :lol:

nema ba ne vrijedi,kad dijete sebi umisli nesto a ne razmislja mozgom, dzaba sve :| :roll:,i ti ako ovo stvarno mislis sto si napisao zao mi te :?

mislio sam te davno stavit na onu ignore listu al sa ovom izjavom si samo potvrdio da tebe ne vrijedi citati jer sta reci poslije ovog ...

vrbuju sudije :lol:
jos se ne mogu nacuditi znaci vrh
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 jan 2014, 16:22

Pep je za prevoditelja izmislio kulturu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 jan 2014, 16:23

mandraX je napisao/la:

Guardiola, dok je bio u Barci, je bio gospoda, čiji level firaun kakav je Mourinho, nikad neće dostić'.
Dobro se sjećam koliko je puta mogao kukat' na pressici poslije tekme, al' rijetko kad je to radio, zbog čega mu je većina ekipe sa teme "Barcelona" više puta znala prigovorit'.
A sad nije, jel' :? .Teško da čovjekovi maniri mogu nestat' prekonoći al' hajd.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 jan 2014, 16:25

Centre forward je napisao/la:
mandraX je napisao/la:

A sad nije, jel' :? .Teško da čovjekovi maniri mogu nestat' prekonoći al' hajd.
Sad je otišao iz sela u grad pa dok se navikne.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 30 jan 2014, 16:46

barca_87 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:gospoda ne simulira i ne vrbuje sudije u svoju korist 24/7
od tebe nista pametno ,cuj vrbuju sudije :shock: ,izjava u rangu 10.godisnjeg djeteta,ti bas pustis mozak na pasu i onda bubnes ovako nesto

klub ranga barcelone vrbuje sudije ?jbt izjave ,ovo je vrh tvojih izjava,neko bi pomislio da se radi o klubu iz 3.kantonalne :lol:
Pa likovi su izvarali po države bog te jeebo, i uz to ne samo uprava nego i igrači počevši od Messija, što ne bi neko izjavio da i sudijama posluju, ne bi bilo daleko od istine kad se vide prijašnji torfeji...

Pa u Srebreniku se pištolji potežu na poluvremenu utakmica Gradine, vamo se vara za desetine miliona... haman po meni isti qrac

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 30 jan 2014, 16:57

Ne znam zasto se opterecujete malim,ciganskim klubom :?:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jan 2014, 17:01

Arbeloa17 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:

Pa likovi su izvarali po države bog te jeebo, i uz to ne samo uprava nego i igrači počevši od Messija, što ne bi neko izjavio da i sudijama posluju, ne bi bilo daleko od istine kad se vide prijašnji torfeji...

Pa u Srebreniku se pištolji potežu na poluvremenu utakmica Gradine, vamo se vara za desetine miliona... haman po meni isti qrac
uredu je ba eto krive su sudije za barcinu dominaciju u zadnjih 10 godina ,real je tu zrtveno janje ,nema sta :roll:

potplacuje barca sudije i zato su osvojili u zadnjih 10 godina 21 trofej a jadni real samo 6 ,sudije su najveci krivci ,to je to

jel vam sad lakse

i sto se tice "varanja drzave "
jel se mora crtat vama kad se kaze da bonusi iz ugovora igraca ne ulaze u porez jer kako ces platit porez na nesto sto ces isplacivat do 2018. ja to u zivotu nisam cuo ,de ljudi ukljucite mozak :roll: Kakvo varanje drzave ti spominjes :?
porez ide na iznos transfera igraca koji klub plati ostalima koji imaju pravo na igraca da otkupi njegov ugovor a ne na neke bonuse i dijelove ugovora koji su samo izmedju igraca i kluba i koji ce se isplacivat uz platu igracu u narednih 5 godina , jbt ljudi jest tesko skontat proste stvari. :|
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 30 jan 2014, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 jan 2014, 17:08

ne bi se ti iznervirao i histerisao kao zena da tu nema istine :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2014, 17:10

slika
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 30 jan 2014, 17:25

Dzoni je napisao/la:Ne znam zasto se opterecujete malim,ciganskim klubom :?:
Ne opterećujemo se Realom.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 30 jan 2014, 17:28

Čuj Barcelona vrbuje sudije, pa svima je poznati da prosjački klub Real Madrid bez pomoći sudija ne bi osvojio 1 titulu u zadnjih 5 sezona ( i opet navijači ovog fašističkog kluba pričaju da su najbolji, a svima je jasno da su niža rasa u Španiji ).
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 30 jan 2014, 17:39

Vandelanoite je napisao/la:Čuj Barcelona vrbuje sudije, pa svima je poznati da prosjački klub Real Madrid bez pomoći sudija ne bi osvojio 1 titulu u zadnjih 5 sezona ( i opet navijači ovog fašističkog kluba pričaju da su najbolji, a svima je jasno da su niža rasa u Španiji ).
Nevjerovatna kolicina gluposti.
Nedaj Boze da napises nesto sa vise redova.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 30 jan 2014, 17:40

Ne znam zašto izvršćeš moje riječi, ja nigdje nisam rekao da je Barca potkupila suce niti sam rekao da su suci glavni krivci što Real Madrid ima manje trofeja u tom periodu od Barcelone, ali sam svakako iznio nepobitne činjenice koje govore da se već dugo vremena oko Barce vrte neke prevare i ilegalne radnje, počevši od samog Messija pa nadalje, i da je Barca imala direktnu sudijsku pomoć u osvajanju tri Lige prvaka u ovom stoljeću, i to je nešto što niko od vas ne može pobiti, dovoljno je samo pogledati videozapise i to je to. Naravno, protuargument u ovakvim raspravama uvijek su bile debilne tvrdnje kako su vas suci izbacili protiv Intera, kad je Busquets imao glumu stoljeća. Ja imam oči i ja vidim, pa koliko god Barca u tom periodu bila jaka (5:0, 2:6), ove gore tvrdnje su činjenice i ništa više.

Moje mišljenje o tim titulama Barce ne može niko promijeniti pa se ne moraš ni truditi davati neke svoje argumente.

A sad što se bonusa tiče, ja ću tebe pitati samo jednu stvar. Ako bonusi ne ulaze u porez, a ulaze jer je to dio isplaćivanja igraču po ugovoru (ne shvatam tvoju logiku), zar onda to ne bi bio zakon sa tako velikom rupom da država od nogometnih klubova ne bi imala skoro pa ništa?

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 30 jan 2014, 17:44

Ma nemaju oni nikakve veze sa prevarama,njima je na dresovima unicef.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []