crko mi stream nisam vidioHariTz je napisao/la:Ovo je world class odbrana bila, ne vjerujem značirope11 je napisao/la:Kakva odbrana.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Meni istocalcio je napisao/la:crko mi stream nisam vidioHariTz je napisao/la:Ovo je world class odbrana bila, ne vjerujem značirope11 je napisao/la:Kakva odbrana.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Slobodni udarac Rooneyu odbranio, lopta je išla tačno u ugao od 90 stepenicalcio je napisao/la:crko mi stream nisam vidioHariTz je napisao/la:Ovo je world class odbrana bila, ne vjerujem značirope11 je napisao/la:Kakva odbrana.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
UPRAVA STOKEA NEKA MU DIGNE SPOMENIK, I NEKA NE POMISLJAJU DA MU NUDE NOVI UGOVOR, JER JE BEGOVIC DAVNO PREVAZISAO TRULI STOKE
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
sta je samo odbranio pri kraju beg
svaka mu cast
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Dajte video, da vidimo tu odbranu
jao kakva odbrana Begovica u 91 minuti....covjek je fenomenalno branio u pobjedi svog tima protiv Man.Uniteda.svaka cast Zmaju!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ok, hvala. Valjda neko postavi i video. To su te odbrane koje prave razliku i osvajaju bodove. Puno je takvih imao i prosle sezone i vjerujte, navijaci Stokea smatraju da bi ispali iz lige da nije bilo Begovica. Stvarno ga puno cjene tamo.HariTz je napisao/la: Slobodni udarac Rooneyu odbranio, lopta je išla tačno u ugao od 90 stepeni
Odbrana godine...
- el-fighter
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu tamo negdje od 60. minute i Begovic nije imao puno posla sve tamo do 90. minute kada nevjerovatnom intervencijom brani slobodnjak Rooneya. Pravo je cudo kako ga je Stoke do sada uspio zadrzati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ovdje se bolje vidi
edit: 'ebi ga, izbrisase video.

edit: 'ebi ga, izbrisase video.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 01 feb 2014, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Perverzija 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Sjajan Beg danas. Stoke pravo ratnicki nastrojena ekipa i zasluzeno su danas pobijedili.
Begovic ako zadrzi ovu formu do kraja sezone i ostavi dobar utisak na SP-u bit ce velike potraznje na ljeto.
Begovic ako zadrzi ovu formu do kraja sezone i ostavi dobar utisak na SP-u bit ce velike potraznje na ljeto.
Ne zna Bego branit slobodnjake 
Kako će se samo momak prodati poslije ove sezone...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Realno, jedan od najboljih golmana Evrope, malo je čak i podcijenjen, možda jer ne brani za neki ekstra klub.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
e da je nama u arsenalu ovaj begović,a ne ona budala poljska.
Slazem se totalno, al po jednoj strani je dobro da je podcijenjen bolje za nas, ljudi se ponadaju golovima dok bega ne slozi koju maestralnu paraduSalePD je napisao/la:Realno, jedan od najboljih golmana Evrope, malo je čak i podcijenjen, možda jer ne brani za neki ekstra klub.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], nebeskasila, Sveti, Zglavkar i 58 gostiju.