FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Contentissimo
- Kontakt:
posjed lopte nikada nije bio nekakvo mjerilo dominacije, samo toliko da kazem...inace, mislim da je ovo moj prvi post ovdje...ne zelim da provociram, ali ovo sam morao prokomentarisati...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
No Inter player completed more passes than Kovacic(95%) tonight vs Juventus.
Taider had 106 touches tonight against Juventus, only Juan Jesus, 107, (vs Chievo) had more touches so far in this Serie A campaign.
Ricardo Alvarez lost the ball 5 times, only against Chievo has he lost more in Serie A.
Taider had 106 touches tonight against Juventus, only Juan Jesus, 107, (vs Chievo) had more touches so far in this Serie A campaign.
Ricardo Alvarez lost the ball 5 times, only against Chievo has he lost more in Serie A.
-
- Kontakt:
Veliki Moggi,,, mada ovo i ptice na grani znajuvrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera

Luciano Moggi dao je intervju za Tuttojuve.com, a govorio je, između ostalog, o utakmici s Interom u nedjelju navečer, "Derby d'Italia".
"Nemojmo pretjerivati, ta se utakmica mogla nazivati "Derby d'Italia" onda kad je Inter bio na visini Juventusa, sada je razlika prevelika, sada se može govoriti o utakmici između vodeće ekipe i jedne od momčadi koje se bore za Europsku Ligu."
- invincible1921
- Kontakt:
ma daj ba ljudi uozbiljite se ,da je trebalo 5-0 ,dobili bi nas 5-0...nema se tu sta pricat ,u prvom pol izuzev one kontre koja je bila splet sretnih oklnosti ja sam brojao,nismo uspijeli da zardrzimo loptu duse od 8sec....pa vi skontajte
=\_1921_/=
kako moze neko reci da nismo bili domonantni kad smo vam za samo 10min utrpali 2 naravno imamo i mi dusu posto ste u transu kakav bi onda bio da smo vam utrpali 5,zahvalite pogbi koji u par situacija nije htjeo da vidi slobodnog igraca u 16 za mat pozicije
Vatra
- Contentissimo
- Kontakt:
+1 za objektivnostinvincible1921 je napisao/la:ma daj ba ljudi uozbiljite se ,da je trebalo 5-0 ,dobili bi nas 5-0...nema se tu sta pricat ,u prvom pol izuzev one kontre koja je bila splet sretnih oklnosti ja sam brojao,nismo uspijeli da zardrzimo loptu duse od 8sec....pa vi skontajte
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Molim moderaciju da reaguje.Gdje je onaj Puma? Fare idi citaj nesto, nemash nista od ovoga, a nepismenost te moze dovesti u mnoge neugodne situacije.vrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera
Definitivno.Contentissimo je napisao/la:posjed lopte nikada nije bio nekakvo mjerilo dominacije, samo toliko da kazem...
Zasluzena pobjeda. Cestitke normalnim navijacima Juventusa.
Amar Osim selektor BiH
- AlexDelPiero
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nepismentostBeppe je napisao/la:Molim moderaciju da reaguje.Gdje je onaj Puma? Fare idi citaj nesto, nemash nista od ovoga, a nepismenost te moze dovesti u mnoge neugodne situacije.vrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera
Definitivno.Contentissimo je napisao/la:posjed lopte nikada nije bio nekakvo mjerilo dominacije, samo toliko da kazem...
Zasluzena pobjeda. Cestitke normalnim navijacima Juventusa.

Zadnja izmjena: farukzidane, dana/u 02 feb 2014, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUSAlexDelPiero je napisao/la:Propalice, uozbiljite se malo.
Zamolio bih te da napishes naziv tih skola, da slucajno dijete ne upishem.farukzidane je napisao/la:nepismentostBeppe je napisao/la:Molim moderaciju da reaguje.Gdje je onaj Puma? Fare idi citaj nesto, nemash nista od ovoga, a nepismenost te moze dovesti u mnoge neugodne situacije.vrebac86 je napisao/la:(Neznam) sta je cilj ovih slika na temi Intera
Zasluzena pobjeda. Cestitke normalnim navijacima Juventusa.![]()
![]()
![]()
![]()
, eb as mi je drago pa si pismen,,,imam sigurno vise skole nego ti godina,,,a ako ti smeta ne citas,,,sto se opterecujes,,,lagano,,,,cuvaj zivce covjece

Joj ko danas koristi naziv Grande, Helenio se prevrce u grobu.
Amar Osim selektor BiH
-
- Kontakt:
ne moze tvoje dijete se svakako tu upisati,,,da ne govorim razlog,,,to tvoje dijete ne bi valjalo da zna

-
- Kontakt:
ispovjest jednog tuznog navijaca,,,hmmmmm
"we play pussy football against jube...FACT..if we had their starting 11 in our jersy we would still bend over "
sory,,,momce...
"we play pussy football against jube...FACT..if we had their starting 11 in our jersy we would still bend over "
sory,,,momce...
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- L'Avvocato
- Kontakt:
Koliko čovjek može da spama čudom se čudim. Nevjerica.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ono što važi za Milan važi i za Inter,remont cijele ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Jest tezak k'o 1993. godina.....L'Avvocato je napisao/la:Koliko čovjek može da spama čudom se čudim. Nevjerica.

:)
-
- Kontakt:
nemojte tako,,,Just do it.TM je napisao/la:Jest tezak k'o 1993. godina.....L'Avvocato je napisao/la:Koliko čovjek može da spama čudom se čudim. Nevjerica.

-
- Kontakt:
poslije Galate da li si bio raspolozen?farukzidane je napisao/la:nemojte tako,,,Just do it.TM je napisao/la:Jest tezak k'o 1993. godina.....L'Avvocato je napisao/la:Koliko čovjek može da spama čudom se čudim. Nevjerica.![]()
![]()
![]()

nije lijepo smijati se tudjoj nesreci......
Zadnja izmjena: Just do it.TM, dana/u 03 feb 2014, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
:)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.