Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Gudelj jako dobar.Momak bi sigurno bio pravo,ali bas pravo pojacanje za reprezentaciju.Nadam se da Susic nece ostati "slijep" na njegove nastupe.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?
- Goalgetter
- Kontakt:
Tinu i Hadzica?calcio je napisao/la:Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?
Kada i koga?calcio je napisao/la:Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nista. sve je super i za deset, zadovoljan?calcio je napisao/la:Isao je i Susic obilaziti potencijalne reprezentativce, pa sta?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- calcio
- Kontakt:
Naravno da sam zadovoljan. Otisli smo na SP, u prvom smo sesiru za Euro, nemam razloga da budem nezadovoljan.
- Goalgetter
- Kontakt:
I to nam daje razloga da Tankovica prepustimo Svedskoj? Kompenzacija?calcio je napisao/la:Naravno da sam zadovoljan. Otisli smo na SP, u prvom smo sesiru za Euro, nemam razloga da budem nezadovoljan.
Mogu ti reći da šuplja nije.HZSA1991 je napisao/la:Čovjek uopšte nije kontaktiran iz saveza ... ko vam podvaljuje te šuplje priče ?
Ali je glupo ovo pozivanje na "sijelo", kad vec zeli da igra, zašto se iz saveza lijepo fino ne spakuju, avion, pravac Holandija i onda sjest s momkom i dogovorit...
vjerujem da su i u sjevernoj koreji zadovoljni, ne znaju ljudi da moze cak i bolje 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- calcio
- Kontakt:
To nam daje razlog da se malo opustimo i ne trazimo probleme gdje ih nema kao sto pojedini na forumu rade 24/7.Goalgetter je napisao/la:I to nam daje razloga da Tankovica prepustimo Svedskoj? Kompenzacija?calcio je napisao/la:Naravno da sam zadovoljan. Otisli smo na SP, u prvom smo sesiru za Euro, nemam razloga da budem nezadovoljan.
Koji likovi bogte... danonocno kukaju, placu, kmece. Tankovic, kme, Gudelj, kme, Tincek, kme kme, Avdija, kmeeeee
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Gudelj ako i dodje u martu na utakmicu protiv Egipta kao gost saveza, nece stici rijesiti papirologiju do Brazila.Isti slucaj je sa Arslanagicem i Tankovicem.
Kao da se namjerno islo na to,da iz saveza kazu, eto uradili smo sve sto je u nasoj moci, ali vrijeme je bilo prekratko da se zavrse formaslnosti oko drzavljanstva. Piric,Jaha i ostali hoce da zamazu oci javnosti kao da nesto rade, a znali su unaprijed da se za manje od 3 mjeseca ne mogu izvaditi civilno BiH drzavljanstvo i sportsko dobti od FIFE.
Da postoji zelja ljudi iz saveza da oni zaigraju u Brazilu sve se moze zavrsiti za 7 dana (Vijece ministara uglavnom zasjeda jednom u 7 dana i mogu po hitnoj proceduri donijeti odluku o primanju u civilno drzavljanstvo bilo kojeg sportasa od interesa za BiH)i onda uputiti zahtjev FIFI za promjenu sportskog drzavljanstva.Ako bi u tu proceduru krenuli vec sutra, mozda bi i mogli dobiti zeleno svjetlo FIFE, a ovako cekati mjesec mart je i suvise neozbiljno.
Kao da se namjerno islo na to,da iz saveza kazu, eto uradili smo sve sto je u nasoj moci, ali vrijeme je bilo prekratko da se zavrse formaslnosti oko drzavljanstva. Piric,Jaha i ostali hoce da zamazu oci javnosti kao da nesto rade, a znali su unaprijed da se za manje od 3 mjeseca ne mogu izvaditi civilno BiH drzavljanstvo i sportsko dobti od FIFE.
Da postoji zelja ljudi iz saveza da oni zaigraju u Brazilu sve se moze zavrsiti za 7 dana (Vijece ministara uglavnom zasjeda jednom u 7 dana i mogu po hitnoj proceduri donijeti odluku o primanju u civilno drzavljanstvo bilo kojeg sportasa od interesa za BiH)i onda uputiti zahtjev FIFI za promjenu sportskog drzavljanstva.Ako bi u tu proceduru krenuli vec sutra, mozda bi i mogli dobiti zeleno svjetlo FIFE, a ovako cekati mjesec mart je i suvise neozbiljno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li ja stavljam pod upitnik trenerske kvalitete i uspjeh sto je Susic ostvario sa ovom reprezentacijom? Pored ovih kritika za nove reprezentativce, on i dalje ima moj respekt i podrsku za ovaj rezultat sto niko prije njega nije postigao, ali ocito je da ima problem oko ovoga. Pa ne moze ni druze Susic uvijek biti u pravu. Ja razumijem da ti njega podrzavas, i da cijenis ga zbog ovog svega sto je on postigao, ali ne moze se zmiriti na sve.calcio je napisao/la:To nam daje razlog da se malo opustimo i ne trazimo probleme gdje ih nema kao sto pojedini na forumu rade 24/7.Goalgetter je napisao/la:I to nam daje razloga da Tankovica prepustimo Svedskoj? Kompenzacija?calcio je napisao/la:Naravno da sam zadovoljan. Otisli smo na SP, u prvom smo sesiru za Euro, nemam razloga da budem nezadovoljan.
Koji likovi bogte... danonocno kukaju, placu, kmece. Tankovic, kme, Gudelj, kme, Tincek, kme kme, Avdija, kmeeeee
Gudelj ako ne bude nas do SP, nece sigurno ni poslije, pa nek sto vise odugovlace. A koliko vidim ima par komentara koji to odobravaju.. ocigledno da bolje ljude u savezu nismo ni zasluzili.
Neka igrace nam edin, spaha, vedo jos 10 godina bez problem netrebaju nam novi mladi igraci 
Zadnja izmjena: Edviin, dana/u 04 feb 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne pratim Zrinjski a bome puno ni BHPL ali naidjoh na Hrvoja Miličevića. Porijeklom Mostarac, prešao u Delfino Pescaru (Serie B) i igra na defanzivnom veznom. Ima 20 godina. Ako je ovaj tm.de tačan on je u Pescaru prešao tek ovog prelaznog roka.
Ko zna možda ova Pescara opet narednog ljeta bude i Serie A. Uglavnom, neka ga ovde, možda zatreba.
Ko zna možda ova Pescara opet narednog ljeta bude i Serie A. Uglavnom, neka ga ovde, možda zatreba.
To onaj kloc sto je Zoli nogu polomio.., neka hvala i btw lipicaner igra za Hrvatsku mladu..
-
mambabalkan
- Kontakt:
Upravo nesto kontam da mu je stalo do BiH koliko I do Makedonije. Mi prosjecne srbe rodjene u BiH nemozemo nagovoriti da igraju za nas a da nas. Dan kad rodjeni Srbijanac ( ne ove Sandzaklije) zaigrat za BiH onda sam stvarno sve dozivioBosniacum Lilium je napisao/la:njegov otac je iz Trebinja. Rodio se tamo dok mu je stari igrao za Partizan. Rodjen je u doba SFRJ, tako da moze igrati i za Makedoniju ako zeli...Dado je napisao/la:Tek danas prvi put cuo za ovog Gudelja pa ako neko moze samo sumirati o cemu se radi. Na osnovu cega ovaj momak moze igrati za BiH. Rodjen u Beogradu, prosao mladje selekcije Srbije. Ili cemo ici po onome da su svi Srbi-Bosanci i svi Bosanci-Srbi![]()
Da li je on uopste izrazio zelju da igra za BiH. Izvinjavam se ako sam sta propustio.
On je mladi reprezentativac Hrvatske.Bude li kvalitetan tesko ce ga oni "ispustiti".Rockefeller je napisao/la:Ne pratim Zrinjski a bome puno ni BHPL ali naidjoh na Hrvoja Miličevića. Porijeklom Mostarac, prešao u Delfino Pescaru (Serie B) i igra na defanzivnom veznom. Ima 20 godina. Ako je ovaj tm.de tačan on je u Pescaru prešao tek ovog prelaznog roka.
P.S-Kakvih sve ovdje ima likova na forumu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
mambabalkan je napisao/la:Upravo nesto kontam da mu je stalo do BiH koliko I do Makedonije. Mi prosjecne srbe rodjene u BiH nemozemo nagovoriti da igraju za nas a da nas. Dan kad rodjeni Srbijanac ( ne ove Sandzaklije) zaigrat za BiH onda sam stvarno sve dozivioBosniacum Lilium je napisao/la:njegov otac je iz Trebinja. Rodio se tamo dok mu je stari igrao za Partizan. Rodjen je u doba SFRJ, tako da moze igrati i za Makedoniju ako zeli...Dado je napisao/la:Tek danas prvi put cuo za ovog Gudelja pa ako neko moze samo sumirati o cemu se radi. Na osnovu cega ovaj momak moze igrati za BiH. Rodjen u Beogradu, prosao mladje selekcije Srbije. Ili cemo ici po onome da su svi Srbi-Bosanci i svi Bosanci-Srbi![]()
Da li je on uopste izrazio zelju da igra za BiH. Izvinjavam se ako sam sta propustio.
Ninoslav Milenkovic

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hehe, ma svako je vise počeo da prati repku 
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, RacioEmocionalan i 18 gostiju.