Sjecam se njega. Ako se nevaram to je onaj tip koji je svake sezone drugi za drugi Tim igrao. Ako je Gudelj njegov kalibar onda odo I ja po njega.Sabinho je napisao/la:mambabalkan je napisao/la:Upravo nesto kontam da mu je stalo do BiH koliko I do Makedonije. Mi prosjecne srbe rodjene u BiH nemozemo nagovoriti da igraju za nas a da nas. Dan kad rodjeni Srbijanac ( ne ove Sandzaklije) zaigrat za BiH onda sam stvarno sve dozivioBosniacum Lilium je napisao/la: njegov otac je iz Trebinja. Rodio se tamo dok mu je stari igrao za Partizan. Rodjen je u doba SFRJ, tako da moze igrati i za Makedoniju ako zeli...
Ninoslav Milenkovic![]()
![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
mambabalkan
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Svi koji su stvarno ZELILI a ne ''zelili'' i naravno imali imalo bolji kvalitet su i na kraju krajeva zagrali za tu zeljenu BIH repku.Adi_Zepce je napisao/la:On je mladi reprezentativac Hrvatske.Bude li kvalitetan tesko ce ga oni "ispustiti".Rockefeller je napisao/la:Ne pratim Zrinjski a bome puno ni BHPL ali naidjoh na Hrvoja Miličevića. Porijeklom Mostarac, prešao u Delfino Pescaru (Serie B) i igra na defanzivnom veznom. Ima 20 godina. Ako je ovaj tm.de tačan on je u Pescaru prešao tek ovog prelaznog roka.
Ko zna možda ova Pescara opet narednog ljeta bude i Serie A. Uglavnom, neka ga ovde, možda zatreba.
P.S-Kakvih sve ovdje ima likova na forumu.Pa zar nije zaplakanje kad igrac zeli igrati za svoju domovinu,a ne dobije poziv.I to igrac koji pred sobom ima jos desetak godina vrhunskog nogometa.Neki ocito vjeruju da ce Dzeko,Spaha,Vedo,Medo itd.igrati i narednih 20 godina.Blago onda nama
.Realno i treba plakati za Tanakovicem,Gudeljom,Dinom i sl.jer ti momci su buducnost i ako ih izgubimo zbog nemara Papeta e tesko tek onda nama.
Tako da......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prevedi mi pa cu ti moci odgovoriti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
Evo javljaju medije da je Hamren danas bio na utakmici Fullham-a da gleda Tankovica
Evo javljaju medije da je Hamren danas bio na utakmici Fullham-a da gleda Tankovica
-
mambabalkan
- Kontakt:
Nije vazno kad je ko poceo da je prati vazno je da sta kod da se desi uvijek cemo Imati selektora za izvoz.Batko je napisao/la:Hehe, ma svako je vise počeo da prati repku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pape: Nisam gledao Fulham, vec Nantes-Paris jer je to bolja utakmica, ali cuo sam da je Tankovic igrao i da je Fulham ispao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 04 feb 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Aha, pa fino. Od viška glava ne boli, znaš za onu našu izreku, ha ja.mambabalkan je napisao/la:Nije vazno kad je ko poceo da je prati vazno je da sta kod da se desi uvijek cemo Imati selektora za izvoz.Batko je napisao/la:Hehe, ma svako je vise počeo da prati repku
Ma ja igraci koji imaju izbor dvije i vise reprezentacije cekat ce da rodjacko-menadzerski dilovi dođu na svoje,a oni kad dobiju sansu.Nogomet je postao biznis i svakom je igracu u cilju da igra za neku kvalitetnu reprezentaciju zbog neke vrste marketinga.Zbog tih postupaka mi smo vec izgubili nekoliko igraca,a cini se da ce ih u buducnosti biti jos.harishp je napisao/la:Svi koji su stvarno ZELILI a ne ''zelili'' i naravno imali imalo bolji kvalitet su i na kraju krajeva zagrali za tu zeljenu BIH repku.Adi_Zepce je napisao/la:On je mladi reprezentativac Hrvatske.Bude li kvalitetan tesko ce ga oni "ispustiti".Rockefeller je napisao/la:Ne pratim Zrinjski a bome puno ni BHPL ali naidjoh na Hrvoja Miličevića. Porijeklom Mostarac, prešao u Delfino Pescaru (Serie B) i igra na defanzivnom veznom. Ima 20 godina. Ako je ovaj tm.de tačan on je u Pescaru prešao tek ovog prelaznog roka.
Ko zna možda ova Pescara opet narednog ljeta bude i Serie A. Uglavnom, neka ga ovde, možda zatreba.
P.S-Kakvih sve ovdje ima likova na forumu.Pa zar nije zaplakanje kad igrac zeli igrati za svoju domovinu,a ne dobije poziv.I to igrac koji pred sobom ima jos desetak godina vrhunskog nogometa.Neki ocito vjeruju da ce Dzeko,Spaha,Vedo,Medo itd.igrati i narednih 20 godina.Blago onda nama
.Realno i treba plakati za Tanakovicem,Gudeljom,Dinom i sl.jer ti momci su buducnost i ako ih izgubimo zbog nemara Papeta e tesko tek onda nama.
Tako da......
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
''Igrac utakmice Trebinjac Nemanja Gudelj .Hoces li slijedece kvalifikacije igrati za Bosnu i Hercegovinu odgovorio je naravno nek zovu.Vijest iz prve ruke......''

pa gledaj, Tanković je igrao za U-17, U-18 i sasvim je logično da zaigra za A repku ŠvedskeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
mislim, Švicarci pozovu Seferovića u A repku, haman će sad Šveđani Tankovića, dok mi nećemo .. mi pametni, Švicarci i Šveđani budale?! Švicarska i Švedska ništa ne prepuštaju slučaju i ne puštaju "svoje" igrače, a mi to sebi možemo priuštiti? ma naravno da možemo, znaš ti nas, ebo ti nas
sad je jasno sto se ''mora koncentrisati na klub''DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
To ti je ozbiljan selektor. Onaj nas strucnjak bi jedino pogledao igraca ako slucajno igra u Parizu. Jadno. Momak je manje-vise izgubljen za nas. Hvala ti Safete.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 04 feb 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mi mozemo jer mi imamo Germania Sportagentur.Naci ce nama Sejo i napadaca ako treba,samo mora potpisati za HajdukChinaglia je napisao/la:pa gledaj, Tanković je igrao za U-17, U-18 i sasvim je logično da zaigra za A repku ŠvedskeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
Evo javljaju medije da je Hamren danas bio na utakmici Fullham-a da gleda Tankovicaby Pape
mislim, Švicarci pozovu Seferovića u A repku, haman će sad Šveđani Tankovića, dok mi nećemo .. mi pametni, Švicarci i Šveđani budale?! Švicarska i Švedska ništa ne prepuštaju slučaju i ne puštaju "svoje" igrače, a mi to sebi možemo priuštiti? ma naravno da možemo, znaš ti nas, ebo ti nas
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Šveđani Tankovića zovu u A repku, a mi na teferič 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo sto nenormalno pretjeruju. Susic je i sam rekao da mu treba par pojacanja ali neki bi hladno pola ekipe koja nas je odvela na SP promjenili i doveli neke "potencijalne fudbalere". I usput napravise od Susica najveceg dusmana bh fudbala. Oni koji mu i priznaju da je nesto napravio se pitaju: "dobro to je bilo juce a sta si danas uradio?" Nikad zadovoljni.Goalgetter je napisao/la: Je li ja stavljam pod upitnik trenerske kvalitete i uspjeh sto je Susic ostvario sa ovom reprezentacijom? Pored ovih kritika za nove reprezentativce, on i dalje ima moj respekt i podrsku za ovaj rezultat sto niko prije njega nije postigao, ali ocito je da ima problem oko ovoga. Pa ne moze ni druze Susic uvijek biti u pravu. Ja razumijem da ti njega podrzavas, i da cijenis ga zbog ovog svega sto je on postigao, ali ne moze se zmiriti na sve.
Btw, Tankovic jako tanak veceras.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Tako se to radi moj Safete Susicu!DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Švedski selektor Erik Hamren doputovao je u London kako bi gledao ovog mladog igrača.
Da, a isto tako zbog ''iznenadnog uspjeha BIH repke ''zaboravljeni'' se sjete da imaju taj neki korijen iz BIH.Adi_Zepce je napisao/la:Ma ja igraci koji imaju izbor dvije i vise reprezentacije cekat ce da rodjacko-menadzerski dilovi dođu na svoje,a oni kad dobiju sansu.Nogomet je postao biznis i svakom je igracu u cilju da igra za neku kvalitetnu reprezentaciju zbog neke vrste marketinga.Zbog tih postupaka mi smo vec izgubili nekoliko igraca,a cini se da ce ih u buducnosti biti jos.harishp je napisao/la:Svi koji su stvarno ZELILI a ne ''zelili'' i naravno imali imalo bolji kvalitet su i na kraju krajeva zagrali za tu zeljenu BIH repku.Adi_Zepce je napisao/la: On je mladi reprezentativac Hrvatske.Bude li kvalitetan tesko ce ga oni "ispustiti".
Tako da......
Sto bi rekao Djuro''biznis Djasmine,biznis....
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 feb 2014, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp
Hvala Bogu pa smo dozvijeli taj uspjeh samo treba ga znati iskoristiti i pozvati te "zaboravljene".Ponavljam da Dzeko i CO nece igrati vjecnost,a ovi momci koji se sada pominju mogu biti nasa svijetla buducnost.
Da se razumijemo nisam za radikalne promjene u reprezentaciji,ali realno 2-3 promjene su potrebne.Misljenja sam da bi idealno bilo Zahirovic out-in Gudelj,Rahimic out-in Salatic i Vrsajevic out-in Arslanagic.Mozda jos jedan napadac (tipa Hrgota ili Tanakovic),ali to bi vec bio pravi bonus
Hvala Bogu pa smo dozvijeli taj uspjeh samo treba ga znati iskoristiti i pozvati te "zaboravljene".Ponavljam da Dzeko i CO nece igrati vjecnost,a ovi momci koji se sada pominju mogu biti nasa svijetla buducnost.
Da se razumijemo nisam za radikalne promjene u reprezentaciji,ali realno 2-3 promjene su potrebne.Misljenja sam da bi idealno bilo Zahirovic out-in Gudelj,Rahimic out-in Salatic i Vrsajevic out-in Arslanagic.Mozda jos jedan napadac (tipa Hrgota ili Tanakovic),ali to bi vec bio pravi bonus
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hamren je pricao sa Tankovicem prije tekme, i sjedio i pratio tekmu sa Tankovicem agentom
http://www.expressen.se/sport/fotboll/p ... riljerade/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.expressen.se/sport/fotboll/p ... riljerade/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Skojevska, zikerrz21 i 18 gostiju.