Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la hammers » 24 jan 2010, 16:32

Casillas je napisao/la:Dusa me moja boli kad se NAJBOLJI GOLMAN svijeta ovako obruka :mrgreen:

Mislim da je bila ona, TATA KUPI MI TOP :mrgreen:
Sta tek reci onda za drugog najboljeg golmana na svijetu,ispade ko iz voza

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 16:33

Nemam limita :mrgreen:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 16:36

trebalo bi dva dana da se postavi klipova na kojima je Casillas ispao smijesan.. dok Buffonu mozes naci 2,3,4 klipa.. i to sa pocetka karijere..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 jan 2010, 17:21

ma nije valjda da je se pocelo i sa tim,poredit Casillasa i Buffona po greskama??? majko mila ,stvarno neke ljude nije sramota ,Casillas svake sezone napravi minimalno 2 smijesne greske,a da ne poredimo jacinu odbrane koja stoji ispred Buffona i koja stoji ispred Casillasa,drzavooooo :o
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 jan 2010, 17:48

2 greske?? napravi ih 8 smijesni i jedno 10 debilski gresaka svake sezone..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

LJOZEMAN
Kontakt:

Post Postao/la LJOZEMAN » 24 jan 2010, 18:10

Alessandro Del Piero
'Uozbiljimo se, ovo više nije igra'
Torinski Juventus nastavlja i dalje ponirati. U utakmici 1. kola italijanske Serije A su izgubili od Rome na svom travnjaku 2-1, iako su vodili 1-0...
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Roma je izjednačila u 68. minuti kada je Francesco Totti pogodio iz jedanaesterca, dok je tri boda Rimljanima donio Riise udarcem glavom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Time je zadovoljštinu dobio i sadašnji trener Rome Claudio Ranieri, koji je krajem prošle sezone otjeran iz Juventusa, a na njegovo mjesto je sjeo Ciro Ferrara, kojem se trenerska stolica u Juventusu klima već duže vrijeme.

Nije ni čudno, jer je ovo bio osmi poraz Juventusa u zadnjih jedanaest utakmica, u svim natjecanjima gdje nastupaju.

Isto tako, Juventus je pao sve do petog mjesta na tabeli u Seriji A.

- Moramo smanjiti naša očekivanja. Nismo u stanju biti ono što se od nas očekuje. Uozbiljimo se, jer ovo što radimo nije igra, već ozbiljan posao - rekao je Del Piero koji je bio jedini strijelac u porazu Juventusa.

- Svi zajedno moramo vidjeti gdje se griješilo i gdje i dalje radimo greške. Stvari se moraju popravljati, a ne ostaviti ih kakve jesu - zaključio je Del p.

GRANDE CAPITANO

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 jan 2010, 23:18

Trasimaco je napisao/la:Pa kazem ti da pogađam posto nisam upucen. :mrgreen: Je li ti zelis novu upravu u kojoj je Moggi? Nikad nisi prezalio sto je on otisao?
a i doktor Moggi tvrdi da je Secco njegov nasljednik.. jbga, kad Moggi nesto kaze, svaka koja mu izadje upravu je.. ljetos je rekao da nismo kupili ni jedno krilo i da mu je to ne shvatljivo ( ispostavilo se tacno ), da je Melo doveden za prevelike pare i da nece opravdati svoju ulogu ( slucajno, i to je ispalo tako ), da ove sezone necemo osvojiti nikakvu titulu ( Scuedetto skoro nikako, LP ispali.. Coppa Italia je nebitan kup za nas ), i da nismo trebali se rijestiti Ranierija pa na njegovo mjesto dovesti rookie trenera ( i to je tacno )..

radi toga je Moggi legenda ovog kluba, Trasimaco.. covjek svaku koju kaze ona bude na mjestu.. sve sto dovode potrefi.. za Camoranesija nije znao niko u evropi, a kad je dosao u Juve j*bao sve redom.. i danas j*be kada nije povrijedjen.. ;) zato ova uprava danas ne valja niti ce valjati..
Ja se izvinjavam sto ovo vadim iz naftalina, ali samo da brzinski odgovorim na komentar dok sam jos tu.

Znaci daffy, ti si samo potvrdio sto sam te ja pitao. Ti bi volio upravu u kojoj je Moggi. Ja ne znam zasto si trosio ovoliko prostora kad si mogao samo napisati: "Da, zelim Moggija u upravi." :lol: Zasto on vise nije u upravi, tebi to nije ni bitno. On je za tebe legenda. Hvala ti na komentaru. ;)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 jan 2010, 00:43

zao mi je sto ti je kapacitet mozga jako mal.. pa se nemozes sjetiti koliko si podj.ebavao da smo svi bili uz upravu.. ali sta ces, nisu svi pametni..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jan 2010, 11:43

Moggi je mozda najbolji transfer guru u zadnjih 20 godina i tip je legenda,a sto mu je udarila moc u glavu to je stvar svacije slabosti,eto pa smo mi svi sem njega savrseni,koji je to kralj
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jan 2010, 13:30

ma moggi je legenda nase stare dame....ko ne bi zelio takvog covjeka u upravi...zna se gdje je bio juve u njegove vrijeme i kakve je transfere radio...

i na kraju on ce nam pomoc da se istina dokaze....GRAZIE DI ESISTERE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 15:38

Juventus povećao ponudu Guusu Hiddinku

Izborniku ruske nogometne reprezentacije Guusu Hiddinku torinski je Juventus povećao ponudu s početnih 3.5 na pet milijuna eura po sezoni s namjerom da Nizozemca dovede na klupu prve momčadi...

Talijanski mediji uopće ne dvoje u svojim tekstovima o otkazu koji će čelnici kluba uskoro uručiti dosadašnjem strategu momčadi Ciri Ferrari, te svakodnevno kombiniraju s imenima mogućih nasljednika.

Prvi među jednakima je ruski izbornik, no on je već sredinom prošloga tjedna putem agenta poručio da mu ne namjerava prihvatiti posao ispod sedam milijuna eura po sezoni.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jan 2010, 16:33

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... entus.html

:| :| ...nemam komentara samo cu reci da ga razumijem...ovo je patnja sto dozivljavamo i gledamo

ferrari je pripremljen otkaz al posto nemaju zamjenu..nemogu nac trenera :roll: jos uvijek se ceka....od hiddinka nista ide u lpool a laudrup je glavni kandidat za klupu juventusa...

i da naravno...kakva bi to sedmica bila bez povreda...MARCHISIO 20 dana van terena...pa boze imal te....sta je ovo vise **** majku :twisted: :twisted: :twisted: .....ne mogu ni ja vise ovu patnju gledat..secer cu dobit zbog njih :| :|
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 25 jan 2010, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 16:38

sarajlija89 je napisao/la:http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... entus.html

:| :| ...nemam komentara samo cu reci da ga razumijem...ovo je patnja sto dozivljavamo i gledamo
Ako odluci da dodje u Bayern, srdacno cemo ga docekati. ;) ;) ;) ;)

Ferrari je odbrojalo. 8-) 8-) 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 jan 2010, 18:42

kakav Buffon i odlazak iz Juventusa.. gluposti..

pogledaj spisak sa gripom.. volio bi da protiv intera na terenu ofanzivci budu ovi iz primavere..

Paolucci, Immobile, Rossi, Yago, Espozito.. Rossi je vec odavno upoznat sa interom :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 jan 2010, 18:56

Znao sam. To sam i skoro pisao za Giggija. Potpuno ga razumijem. On je i ostao radi "projekta" u kojem su obecavali kule i gradove, ali vidio covjek da se to izjalovilo i hoce dalje. Covjek je legenda i stvoren je da osvaja titule, a kod nas to jos nece zadugo docekati. Isto nam se pise i za Chilleinija, samo gledajte!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jan 2010, 19:09

Adinjo je napisao/la:Znao sam. To sam i skoro pisao za Giggija. Potpuno ga razumijem. On je i ostao radi "projekta" u kojem su obecavali kule i gradove, ali vidio covjek da se to izjalovilo i hoce dalje. Covjek je legenda i stvoren je da osvaja titule, a kod nas to jos nece zadugo docekati. Isto nam se pise i za Chilleinija, samo gledajte!

ma brate nama tesko gledat a tek njima....pa zamisli giggija..on je vrh,nema dalje....i da bude u nekoj prosjecnoj ekipi kakva smo mi sad

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 jan 2010, 19:16

sarajlija89 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Znao sam. To sam i skoro pisao za Giggija. Potpuno ga razumijem. On je i ostao radi "projekta" u kojem su obecavali kule i gradove, ali vidio covjek da se to izjalovilo i hoce dalje. Covjek je legenda i stvoren je da osvaja titule, a kod nas to jos nece zadugo docekati. Isto nam se pise i za Chilleinija, samo gledajte!

ma brate nama tesko gledat a tek njima....pa zamisli giggija..on je vrh,nema dalje....i da bude u nekoj prosjecnoj ekipi kakva smo mi sad
Upravo to jarane, i da ode Giggi on ce ostati legenda kluba, i niko nece pljuvati po njemu. Covjeka su navukli i ostao je zato sto su majmuni dali rijec. S njegove strane posteno.

Sto kazes, i to si isto upravu, mi smo trenutno samo jedna prosijecna ekipa, a Giggi zasluzuje mnogo vise.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 jan 2010, 20:14

nije samo Gigi.. u tom su 'projektu' bili i Camo i Trezeguet.. svima su pricali price kako ce za tri sezona vratiti se i osvajati titule.. suplje sve..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2010, 20:20

Gdje ekipa moze valjati kad je ''Ciro'' vodi :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 jan 2010, 20:23

nece vise.. jos malo :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.