Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Re: Chat
Omega Tuzla
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 4690_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 4690_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
O tome ja pricam vec godinama.Ovo treba iskoristiti,svi na noge i samo u kost.Sve dok drotovi ne budu na strani demostranatatyler durden je napisao/la:Trebate shvatit da od mirnih prosvjeda nema fajde. Vlast treba da se boji naroda, a ne obratno.
BHF Bosanska Krajina!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovaj drugi sto ga prskaju suzavcem im je komandir, on se na utakmicama najvise kurci mamu **** 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
to sam ja juče govorio tajler, a mene ismijaše, prvi monolog pa svi ostali, treba neko ko zna organizovat narod i da se **** napadnu, je.bo pendrek, ne znam još kako boli, al sigurno da manje boli nego da te 20 godina handre i da zbog njih ne vidiš budućnost ni napredak, kako svoj tako i društveni...na njihovu fizicku silu, treba odgovoriti što jačom, ima kamen, ima palica, mogu ljudi sebi i štitove napraviti, pa ima neko od limara u tuzli, dvostruki pojačani lim koji je prethodno skaljen i eto ga, može ga probit' metak i nešto oštro nakon par puta probijanjatyler durden je napisao/la:Trebate shvatit da od mirnih prosvjeda nema fajde. Vlast treba da se boji naroda, a ne obratno.
[youtube][/youtube]
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Rekoh pojedini a neki dobiju batine jer udaraju po policiji.fedeltafrotta je napisao/la:njima nije zao pendrekom po građanima, neka mole boga da protesti još više ne buknu jer neće se dobro provestsoxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.
Opet kad shvatim koliko je i policija pokrala para ljudima na cesti i treba ih
ne kontam što im ovo treba? Ili su toliko maloumni da ne znaju da će to opet njihovi očevi, dede, nane platiti

DRUG NEBI TI PUNCA
- firefirefirely
- Kontakt:
SAMO NIKOG NE DATI DA ODVEDU !!!! Pa ljudi svi skupa, ne moze nam niko nista, ako imaju muda nek zapucaju !!! Ponavljam, drzite se skupa, ne dajte da vode nikoga !!!!
Važno znati SAVJETI ZA NOVE DEMOSTRANTE
Kaciga od motora je jača kaciga od policiske i bolje je zastićena
1) oko vrata uvjek imajte gask masku ili maramu običnu kapi za oci u unutrašnjem dzepu kapajte kad upadate u područje sa suzavcem
2) na sebe obucite nešto od kože u jakine od vanjskih dzepova stvaljajte živi kreč u prahu (građevinski) policiska maska ne prekriva dojni dio lica i bradu kreča uzimajte malo u šaku i bacajte na policajca tako da mu gađate gornji dio prsa, prah pogađa oci i dišne puteve gore je o d suzavca
3) palice od drveta vežite za ruku da ne izgubite
4) nikad ne napuštajte kolonu uvjek se borite u grupi od 10 do 15 napadajte prvo policajce koji su agresivniji i poicajce koji imaju naradzaste rusake tosu policajci sa tekucim suzavcem imajte zastitne naocale koje zatvarau oči . DJELITE OVAJ POST,SALJITE DALJE,I SUTRA U BIHACU PROTESTI
Kopirano sa FB
1) oko vrata uvjek imajte gask masku ili maramu običnu kapi za oci u unutrašnjem dzepu kapajte kad upadate u područje sa suzavcem
2) na sebe obucite nešto od kože u jakine od vanjskih dzepova stvaljajte živi kreč u prahu (građevinski) policiska maska ne prekriva dojni dio lica i bradu kreča uzimajte malo u šaku i bacajte na policajca tako da mu gađate gornji dio prsa, prah pogađa oci i dišne puteve gore je o d suzavca
4) nikad ne napuštajte kolonu uvjek se borite u grupi od 10 do 15 napadajte prvo policajce koji su agresivniji i poicajce koji imaju naradzaste rusake tosu policajci sa tekucim suzavcem imajte zastitne naocale koje zatvarau oči . DJELITE OVAJ POST,SALJITE DALJE,I SUTRA U BIHACU PROTESTI
Kopirano sa FB
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Nema ništa od mirnih prosvijeda, ovako pokazat da je narodu **** više.bagrcavi je napisao/la:ne kontam što im ovo treba? Ili su toliko maloumni da ne znaju da će to opet njihovi očevi, dede, nane platiti![]()
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
to je napravljeno od para građana a građani to mogu i demolirat
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 06 feb 2014, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima li ista za Sarajevo sutra? Jebote mi uvijek zakazemo 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ko se ne poboja taj se i ne postidi 
Finim putem rješavamo ovu situaciju već dugi niz godina, ali niko nas ne sluša i ne može se ništa potići finim putem, jer niko te ne yebe ni 2% dok govoriš a kad mu je glava u pitanju e tad te već sluša.
Finim putem rješavamo ovu situaciju već dugi niz godina, ali niko nas ne sluša i ne može se ništa potići finim putem, jer niko te ne yebe ni 2% dok govoriš a kad mu je glava u pitanju e tad te već sluša.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tyler durden
- Kontakt:
@bagrcavi
onda bolje da su oprali te prozore da blistaju, mozda se tad promjeni nesto
bunt s Mr. Muscleom u jednoj i krpom u drugoj ruci.
onda bolje da su oprali te prozore da blistaju, mozda se tad promjeni nesto
bunt s Mr. Muscleom u jednoj i krpom u drugoj ruci.
Neznam koliko je pametno rušiti i lupati po gradu ali izgleda da mirnim protestima čovjek ništa nebi postigao.Najgore je što će opet stradati obični narod i policija koja opet radi po naređenjima onih nedodirljivih.
Podrška za Tuzlu!
Podrška za Tuzlu!
huligan, cvjecka, dijasporac, mudonja bez dlake...
Samo naprijed anarhisti
Samo naprijed anarhisti
NO PYRO NO PARTY
- legenda reala
- Kontakt:
Nema potrebe razbijati, efikasnije je blokirati ulaze u zgrade Vlade i zapaliti je, naravno samo ako su svi funkcioneri unutra

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ponosan na svoje sugradjane.. TUZLA BRACOOO !!
Bacili su jedno 20-tak suzavaca na narod,ali narod nije odustao,vracali smo se uvijek jaci i spremniji..omega razlupana,po skolama su ganjali djecu,najjaca scena kad pocese bjezat iza zgrade vlade prasinari,kad bagra navali
Bacili su jedno 20-tak suzavaca na narod,ali narod nije odustao,vracali smo se uvijek jaci i spremniji..omega razlupana,po skolama su ganjali djecu,najjaca scena kad pocese bjezat iza zgrade vlade prasinari,kad bagra navali
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trebali su dodati da je važno da zaštite podlaktice i da na glavi nose neku zaštitu, biciklistička kaciga, kaciga za hokej/ragbi, ratni šljemfirefirefirely je napisao/la:SAMO NIKOG NE DATI DA ODVEDU !!!! Pa ljudi svi skupa, ne moze nam niko nista, ako imaju muda nek zapucaju !!! Ponavljam, drzite se skupa, ne dajte da vode nikoga !!!!
Kopirano sa FB
Zaštita za ruke, obzirom da je kratko vrijeme i da treba ubrzano djelovati, nema se vremena da se izljevaju zaštite od staklenih vlakana za ruke, koje mogu zadržati udar pendreka i ne prenositi taj udar na ruku, međutim, svako u kući ima svesku debelih korica, koja se uz malo muke može može saviti oko ruke i zavezati, bolje išta nego ništa..
što se tiče građevinskog praha extra ideja, ja sam jaranu govorio za brašno jer napravi pofin oblak dok se rasprši, al to je još i bolje, ova kreda...
Dimna bomba, za prvu ruku u one limenke natrpati prah ili piljevinu, šećer (može skuhan u želatinoznu masu koja je stvrdnjena nakon hlađenja) i probušiti po tri rupe na četiri strane limenke horizontalno naravno, i šibicu zapaljenu gurnuti unutar i bacati
Molotovljev-boca 2/3 benzina, polovina krpe s čvorom ide unutar boce, navlažena, a polovina iznad čvora ide suha gore!
I ne treba bježati, gledam klip iz tuzle, ovi potrče raja bježi. Jačate im moral, stanite i krenite na njih, usporit' će vjerujte mi! Drvene palice i udri, biće stradanja al' i kod njih naravno.
Držati se zajedno u redu, ugledajte se na njih, idu po 2 reda njih, u koloni 10 vertikalno...
@Buu zaboravio si sebe "p1cka"
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 29 gostiju.