Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Znaci nismo nista uradili, ljepota.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
**** te imovina, šta su oni do sad para u svoje džepove stavili. Pa mogli smo šesnaest država napravit. 
Onda je danas otislo 2 autobusa duhova u Tuzlu.filip13 je napisao/la:
u zenici nema specijalaca za dva busa
BHF Bosanska Krajina!
- firefirefirely
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:Para nece biti kako god da okrenes,tako da neces pogrijesiti sta god da uradis.Moras im dati naznanja da u ovoj drzavi nisu sami i da ova drzava nije njihova.InatSilanBosanski je napisao/la:Koliko je pametno razbijati zajednicku imovinu? Sve ce to biti placeno iz budzeta, tako da opet nece biti nikakvog viska para..
Svaka cast za brojnost, sledeci ce makar malo vise razmisljat..
2 busa specijalaca otisao u tuzlu iz zenice.
u zenici nema specijalaca za dva busa[/quote]
U Zenici busevi od specijalaca su oni MINIBUSEVI, jedan je sigurno pun, ne znam za drugi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pregovori oko pustanja, sada je vrijeme za ostavke i za razgovore sa Radoncicem. Sutra se nastavlja sve..Sarajlijc@ je napisao/la:Znaci nismo nista uradili, ljepota.
- tyler durden
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:filip13 radi u MUP-u tako da ne obraćajte pažnju na njega
kakav danak neiskustvu filipe moj
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Uredu onda.tuzlak1987 je napisao/la:Pregovori oko pustanja, sada je vrijeme za ostavke i za razgovore sa Radoncicem. Sutra se nastavlja sve..Sarajlijc@ je napisao/la:Znaci nismo nista uradili, ljepota.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Znaš li ti Malik koliko je njemu smanjena pokretljivost zbog one opreme? zato se i kreću u grupama i udaraju šta stignu, jer brži nisu 100%Unofficialpage je napisao/la: Ako tew uhvate bori se do zadnje kapi krvi, ne padaj u njihove kanđe![]()
Naravno, moraš se štiti, jer ovi nemaju milosti. A ustvari ovi specijalci su najveće kukavice, udaraju samo ljude koji nisu u grupi ili ih ima vrlo malo a njih 5-6 naoružanih do zuba ili udaraju djecu koja se vračaju iz škole. Što danas nisu krenuli na narod kad ih je bilo 6-7 hiljada? Svi su se povukli u zgrade. Agresivnije na njih i odmah bježe.
Evo ovi ukrajinci su ih satjerali, još su njihovi bolji od naših da se ne lažemo, ipak je to zaostavština ruskih specijalnih policijskih snaga, nije se promjenilo...
koje maske? Koje ti trebaju? Medicinske u svakoj apoteci, ove lakirerske 100% imaš u peniju i sličnim prodavnicama i svakoj prodavnici koja prodaje boje i lakove, gas maske morate imat kuci ako niste bacili, moja nana čuva onaj set i dan danas, doduše bubanj jest otkaz'o proš'o mu rok, al' bar ima filter koji traje protiv suzavca i sličnogHigh je napisao/la:Gdje se (u Sarajevu) mogu kupiti ove maske i koliko su KM?
na ebay do 10$ maksimalno!
Kako ne mogu? Neće ili ne mogu? Mislim prije da neće, kako brazilci neće na svoj narod, nego su se pridruzili svom narodu! Mogu i naši tako, bili bi jači u borbi, ne bi ljudi izgubili posao, jer bi se sistem promjenio, msm ne bi imao ko štititi **** više...al oni biraju da budu poraženifilip13 je napisao/la:soxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.
tačno,većina policajaca samo radi svoj posao,ne mogu odbiti naredbu svog komandira kojem naređuje načelnik policije kojeg je tu postavio komesar policije koji mora angažovati specijalce jer to od njega traži premijer
filip13 je napisao/la:soxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.
tačno,većina policajaca samo radi svoj posao,ne mogu odbiti naredbu svog komandira kojem naređuje načelnik policije kojeg je tu postavio komesar policije koji mora angažovati specijalce jer to od njega traži premijer
PREGOVORA BEZ! samo navlače narod
ostadoše opet ista go*na :/
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
apocalyps je napisao/la:Kako ne mogu.Koliko znam i oni se cesto zale,svi dodju i stanu na stranu naroda,tad nece biti problema a vlada ce morati nesto uraditi.A ne moze 200 njih dobiti otkaze.filip13 je napisao/la:
slažem se,mogu stati na stranu građana ali ne mogu tek tako odjednom,treba i to organizovati,puno je u mup-u ljudi na funkcijama koji ni u vrijeme štrajkova policije nisu bili za te štrajkove
E pa, to treba da se dogovore oni, angazuju svi i da protestuju. Sto je najgore pojedinac da krene sam ostat ce i on bez posla.apocalyps je napisao/la:Kako ne mogu.Koliko znam i oni se cesto zale,svi dodju i stanu na stranu naroda,tad nece biti problema a vlada ce morati nesto uraditi.A ne moze 200 njih dobiti otkaze.filip13 je napisao/la:
Isto kao u skoli kad smo htjeli bjezat sa casa. Hajmo svi da nebi nas petorica nayebali. Uvijek ima par izuzetaka nece. I tako il nayebes il ostanes na casu.
Isto tako ovi nece da nayebu nego su ostali na poslu
Ne citam novine ni portale, jel moze netko ukratko reci zbog cega su ovi prosvjedi sirom BiH?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno da policija može otkazati poslušnost, oni su zadnji stub odbrane Čauševića i njegovih trabanata, ako se to desi ovi će promptno da pristanu na sve zahtjeve, a najvažnije na prvi - da sjašu s vlasti.
Drugovi moji, sve će ovo proći. Ali kad oni ne budu imali plate i kad budu protestvovali, ja ću doć na taj protest i grohotom se smijat.filip13 je napisao/la:soxx je napisao/la:Meni je zao ovih pojedinih policajaca. Vjerujem da bi mnogi od njih bili na drugoj strani al moraju ljudi "braniti" jer im je to posao. Kamenuju ljude bezveze. Razbit ce ljudima glavu, ubit nekog.
Jedino je to sigurno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- firefirefirely
- Kontakt:
Hate Crew Tuzla
INBOX (from Muharem): Draga omladino, neko mi je razbio kamenom staklo na autu, koje je bilo kod Doma Zdravlja. HALALOSUM! NEKA STE! Popraviće Muharem, al ne odustajte od sebe, ni od svojih prava! Ne dajte im da vas varaju ko štu mene izvarali! Imate punu podršku od mene i od svih građana BiH!
Da krenu na kuce ovih iz vlade to bi se rijesilo za sat vremena. Tad bi osjetili strah
E znas kad ce se angazovati ? Onda kad narod bude uporan u ovom sto se trenutno radi.Ljudi moji samo sila pomaze,sila mijenja sve to ljudi moraju skontati.Moras se boriti za sebe.Kad oni vide da 1-2-3-4 dana ne mogu nista da sve ode u pm ,5 dan ce se sigurno prikljuciti gradjanima.soxx je napisao/la: E pa, to treba da se dogovore oni, angazuju svi i da protestuju. Sto je najgore pojedinac da krene sam ostat ce i on bez posla.
Isto kao u skoli kad smo htjeli bjezat sa casa. Hajmo svi da nebi nas petorica nayebali. Uvijek ima par izuzetaka nece. I tako il nayebes il ostanes na casu.
Isto tako ovi nece da nayebu nego su ostali na poslu
Dovoljno je da ovi koji izadju na ulice koji stite lopove da oni budu uz gradjane,ovi koji sjede u kancelarijama oni ne trebaju.Otkaz ne moze dobit 200 ljudi,to znaci da se mijenja stvar,rekao sam gore.Nekom mora dojaditi ili narodu ili policiji,pa cemo da vidimo.filip13 je napisao/la:
slažem se,mogu stati na stranu građana ali ne mogu tek tako odjednom,treba i to organizovati,puno je u mup-u ljudi na funkcijama koji ni u vrijeme štrajkova policije nisu bili za te štrajkove
BHF Bosanska Krajina!
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Zbog katastrofalnog stanja u državi, u TK kantonu je 100.000 ne zaposlenih, firme se privatizuju, zatvaraju, pljačkaju, narod nema šta da jede,Tritolone je napisao/la:Ne citam novine ni portale, jel moze netko ukratko reci zbog cega su ovi prosvjedi sirom BiH?
glava rečenica danas je bila , zbog čega ste izašli na proteste ? zbog praznog stomaka
već sam na temi Slobode ovo pisao
da bi protest bio potpun tj da bi dao rezultate moraju se nać ljudi koji će nakon (aBd) skidanja ove vlasti uc u Vladu te radit posao ministara,k.u.ra.ca palaca i ostalog.Jednostavno ako skinemo Seada sa pozicije dovedemo Muju iz SDA ili Osmana iz SBB-a opet ćemo za par godina isto radit,protestovat i rušit vlade.Znači za potpuni uspjeh potrebno je da se ne vjeruje niti jednoj političkoj stranci jer dosta njih će preko ovoga pokušat ubrat političke poene a mi kakav smo narod povjerovat ćemo im sve i opet jovo na novo.
da bi protest bio potpun tj da bi dao rezultate moraju se nać ljudi koji će nakon (aBd) skidanja ove vlasti uc u Vladu te radit posao ministara,k.u.ra.ca palaca i ostalog.Jednostavno ako skinemo Seada sa pozicije dovedemo Muju iz SDA ili Osmana iz SBB-a opet ćemo za par godina isto radit,protestovat i rušit vlade.Znači za potpuni uspjeh potrebno je da se ne vjeruje niti jednoj političkoj stranci jer dosta njih će preko ovoga pokušat ubrat političke poene a mi kakav smo narod povjerovat ćemo im sve i opet jovo na novo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.