Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Chinaglia
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2014, 20:07

a to što ga određeni broj navijača kritikuje, može ih biti sramota .. u 89 nastupa, upisao je 47 golova i 16 asista :D u ovako raspalom Stuttgartu, pa ne želim ni zamisliti šta bi bilo da im nije Vede, al' dobro

ako Bog da, transfer na ljeto ..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 feb 2014, 20:11

Ssmijesni su, cuj 5 utakmica.
Da je umjesto Ibisevica bio neki igrac Bayerna dobio bi pismeno izvinjenje od unije sudija zbog nepravednog iskljucenja.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 feb 2014, 20:23

:D jbem ti sunce koja smo mi Dzekonacija, vise se hampe digne kad Silva ne doda Dzeki nego kad Vedo dobije ovako sramnu kaznu.Trebo mu je nogu slomit pa da makar kazna bude opravdana, nako iscupat ko Taylor Eduardu.Ona mrcina dobila 3 utakmice kazne, samo Vedo nije Njemac i ostala pizda materina, dobio bi on pomilovanje da je kakav pirgavi svabo.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 feb 2014, 20:26

Kazna jeste velika, ali ne znam što mu je ovo trebalo
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 feb 2014, 20:28

Au, dobro ga je opalio..... Šteta, ja sam na Vedu gledao kao na jednog od najboljih ljudi u našoj repki... Ovo je definitivno šupački i za ovo nema mjesta na terenu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2014, 20:29

calcio je napisao/la:Ssmijesni su, cuj 5 utakmica.
Da je umjesto Ibisevica bio neki igrac Bayerna dobio bi pismeno izvinjenje od unije sudija zbog nepravednog iskljucenja.
Tako je, zbog toga što je Bosanac dobio je 5 utakmica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 feb 2014, 20:39

Saurman je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ssmijesni su, cuj 5 utakmica.
Tako je, zbog toga što je Bosanac dobio je 5 utakmica.
Nisam to rekao. ;)
Sad sam pregledao taj video i crveni jest zasluzio, nema govora. Ali 5 utakmica nikako.
Dvije, pa cak i tri utakmice kazne bih shvatio ali posto se prije neki dan usudio zabiti FC Hollywoodu, DFB je morao reagovati i dodati par utakmica, tako da mu slicne stvari ne bi opet pale na pamet (mislim na zabijanje golova bavarcima). :mrgreen:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 feb 2014, 21:09

bagrcavi je napisao/la:Kazna jeste velika, ali ne znam što mu je ovo trebalo
[youtube][/youtube]
:D ovdje Van Bommel nista nije dobio, ni nakon utakmice, nije bio ni jbeni faul. :D Pretjeruju sa 5 utakmica sto jest jest.

[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2014, 22:13

Momak je gore lijepo objasnio zašto je Vedo dobio pet utakmica.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 feb 2014, 22:35

Pravilo DFB-a je sljedece:

- svaki crveni karton znaci suspenziju od dvije utakmice - osim onog crvenog kartona kojeg dobijes kao posljednji igrac odbrane

- za svaki naredni crveni karton dobijas jednu utakmicu suspenzije vise i posto Ibisevicu ovo nije bio prvi put onda je ovih 5 utakmica prema pravilniku DFB-a sasvim opravdano.

Napravio je ogromnu glupost i nadajmo se da ce izvuci pouke iz ovoga i da se vise nece ponoviti. Isti mora biti svjestan da su ga u DFB-u sada uzeli na zub i svaki naredni crveni karton ce mu donijeti jos vecu suspenziju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 feb 2014, 22:37

Posebno nakon onog kad je sudiji rekao da je supak.

Opravdana i razumljiva kazna. Stuttgart nije zelio ni uloziti zalbu.

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 10 feb 2014, 22:48

calcio je napisao/la:ali posto se prije neki dan usudio zabiti FC Hollywoodu, DFB je morao reagovati i dodati par utakmica, tako da mu slicne stvari ne bi opet pale na pamet (mislim na zabijanje golova bavarcima). :mrgreen:
:lol: nevjerovatno šta čovjek napisa.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2014, 23:32

amerosm je napisao/la:Pravilo DFB-a je sljedece:

- svaki crveni karton znaci suspenziju od dvije utakmice - osim onog crvenog kartona kojeg dobijes kao posljednji igrac odbrane

- za svaki naredni crveni karton dobijas jednu utakmicu suspenzije vise i posto Ibisevicu ovo nije bio prvi put onda je ovih 5 utakmica prema pravilniku DFB-a sasvim opravdano.

Napravio je ogromnu glupost i nadajmo se da ce izvuci pouke iz ovoga i da se vise nece ponoviti. Isti mora biti svjestan da su ga u DFB-u sada uzeli na zub i svaki naredni crveni karton ce mu donijeti jos vecu suspenziju.
Lijepo objašnjeno.

I ja se nadam da više neće praviti slične gluposti al' i on nekad zna biti živac.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 10 feb 2014, 23:46

Chinaglia je napisao/la:a to što ga određeni broj navijača kritikuje, može ih biti sramota .. u 89 nastupa, upisao je 47 golova i 16 asista :D u ovako raspalom Stuttgartu, pa ne želim ni zamisliti šta bi bilo da im nije Vede, al' dobro

ako Bog da, transfer na ljeto ..
Da im nije bilo Vede vec ove sezone bi igrali Cvajtu vec uveliko.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 10 feb 2014, 23:59

Ovo nije ni iznenadjenje sto je dobio crveni,jer ovaj crveni je iz nervoze sto jednostavno ne mogu nikog pobjedit..U narednom periodu ce igraci Stuttgarta dobijat mnogo vise crvenih iz nemoci :D Ocigledno je da Vedo ide na ljeto iz Stuttgarta,ostaje da se vidi gdje,naravno na moju zalost jer sam FAN Stuttgarta,ali Vedo zasluzuje mnogo bolje od borbe za opstanak !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 feb 2014, 08:23

Goalgetter je napisao/la:Posebno nakon onog kad je sudiji rekao da je supak.

Opravdana i razumljiva kazna. Stuttgart nije zelio ni uloziti zalbu.
Eh to je po meni vec pretjerano......Ibisevic im je najvazniji igrac, prakticki golove jedino on postize a gori im pod nogama...

Ovo nije razumna i racionalna odluka......Klub se mora boriti za najbolje sebi a njima treba Ibisevic, barem do kraja sezone.....Ako misle da ga treba kazniti, lijepo ga pozovu na sastanak i kazne ga novcano, popricaju sa njim i onda probaju spustiti kaznu.....Ovako su em ostetili ekipu em imaju nezadovoljnog igraca, koji je istovremno najvazniji igrac i povrh svega kapiten...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 09:29

nista licno protiv ibisevica, al u mojim ocima on nikada nije bio fudbaler i nece nikad ni biti....i dan danas se pitam, kako je taj lik uopste postao to sto je danas....osim onih prvi 17 utakmica u hoffenheimu, gdje je imao svu srecu ovog svijeta, nikad nista nije pokazao....kad se samo sjetim njegovih igara u Achenu, boze sacuvaj....da se ja pitam, on bi maksimalno bio zamjena u repki, ako bi ga uopste pozvao, jer po mom misljenju samo zauzima mjesto jednim hajrovicu naprimjer......

ja bi ovako u buduce igrao:

begovic
mujdza - bicackic - spahic - kolasinac
salihovic
hajrovic - pjanic - misimovic - lulic
dzeko

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 11 feb 2014, 09:54

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nista licno protiv ibisevica, al u mojim ocima on nikada nije bio fudbaler i nece nikad ni biti....i dan danas se pitam, kako je taj lik uopste postao to sto je danas....osim onih prvi 17 utakmica u hoffenheimu, gdje je imao svu srecu ovog svijeta, nikad nista nije pokazao....kad se samo sjetim njegovih igara u Achenu, boze sacuvaj....da se ja pitam, on bi maksimalno bio zamjena u repki, ako bi ga uopste pozvao, jer po mom misljenju samo zauzima mjesto jednim hajrovicu naprimjer......

begovic
salihovic
dzeko

ejj panjugo

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 11 feb 2014, 10:00

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:nista licno protiv ibisevica, al u mojim ocima on nikada nije bio fudbaler i nece nikad ni biti....i dan danas se pitam, kako je taj lik uopste postao to sto je danas....osim onih prvi 17 utakmica u hoffenheimu, gdje je imao svu srecu ovog svijeta, nikad nista nije pokazao....kad se samo sjetim njegovih igara u Achenu, boze sacuvaj....da se ja pitam, on bi maksimalno bio zamjena u repki, ako bi ga uopste pozvao, jer po mom misljenju samo zauzima mjesto jednim hajrovicu naprimjer......

begovic
salihovic
dzeko
slika
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 10:04

ibish1995 je napisao/la:

begovic
salihovic
dzeko

ejj panjugo

zasto me ne cudi tvoj komentar, "ibish"? :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BiH26, Kizo886, Micron, oelcaelala, tuzlanskinacin i 71 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []