Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
s kim sam se ja kladio da bale neće postići 15 golova ove sezone ? i koliko je postigao btw
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Ulazimo u dio sezone kad se sve rješava ,ne bih volio nekakav kombinovani sastav bez obzira što ni Atleti neće bit kompletan .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
postigao je 9 golova u ligi i 2 u LPnedim93 je napisao/la:s kim sam se ja kladio da bale neće postići 15 golova ove sezone ? i koliko je postigao btw
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ono kad glupim navijacima das da biraju sastav
El once propuesto por los internautas de AS es Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Jesé, Cristiano y Bale.
El once propuesto por los internautas de AS es Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Jesé, Cristiano y Bale.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

ziva istina.suhi je napisao/la:![]()
![]()
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
I rezervni golman takodje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Atletico nema sta traziti vcrs sto se tice prolaza,ali sam siguran da ce uraditi sve da sacuvaju obraz.
Ova AS-ova formacija bi mogla donijeti posjed a i pobjedu naravno,ali isto tako bi nas atletico mogao pretrcati u sredini.Ono zujanje di marie je jako bitno,vidjet cemo kako ce ova 3 odigrat u defanzivi te kako ce varane odigrati,i nadam se da se ovi sale sa carvajalom.
Ova AS-ova formacija bi mogla donijeti posjed a i pobjedu naravno,ali isto tako bi nas atletico mogao pretrcati u sredini.Ono zujanje di marie je jako bitno,vidjet cemo kako ce ova 3 odigrat u defanzivi te kako ce varane odigrati,i nadam se da se ovi sale sa carvajalom.
Sretno zmajevi!!
Sale se oni mnogocim ovdje ,ovo je po izboru navijaca formacija 
- RickBlaine
- Kontakt:

Balet
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- tyler durden
- Kontakt:
Jel ima gdje na TV-u prenos ili opet moram preko streama?
Arena 3tyler durden je napisao/la:Jel ima gdje na TV-u prenos ili opet moram preko streama?
navijaci reala toliko ste ljubomorni na barsu da je to strasno
uvijek neke slike postavljate da ste bolji i da imate bolje igrace, a oni trofeje uzimaju
uvijek neke slike postavljate da ste bolji i da imate bolje igrace, a oni trofeje uzimaju
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Filijali je dozovljeno trolovati da se razumijemo.
Varane ce biti u prvih 11 vjerovatno , a nadam se i messiev gazda.
Varane ce biti u prvih 11 vjerovatno , a nadam se i messiev gazda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:

Nije lose.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- tyler durden
- Kontakt:
Hvala na misljenju i dovidenja.MrUnited je napisao/la:navijaci reala toliko ste ljubomorni na barsu da je to strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.