I onda napise nakon minut post.Kakav patoloski lazov sunce ti poljubim.super je napisao/la:izvinjavam se iskrenim navijacima sarajeva na spamanju jos jednom ,necu vise pisati ,ne zelim se vise raspravljati s djetetom koji ne zna sastaviti prosto prosirenu recenicu ....pozzz
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
prihvati sto sam ti ponudio ti i 2 trollera sto vise ovdje svi u ban i to da nema drugog nicka sa istog IP,super je napisao/la: sta da prihvatim .....ja i ti,ne mogu za tu dvojicu ja nista prihvatati jer ja sam tebi ponudio ja i ti po ban a ti izgleda trazis razlog da ne prihvatis......evo ponavljam ja i ti po ban da cemo igrati u evropi,smijes ili ne odmah da razjasnimo misu mali
kad vec hoces da izazivas , nemas se sta dogovarat ako si siguran u sebe?
ja opkladu prihvatam, samo malo povisujem uloge jer ne postizem nista sto sam samo tebe se rijesio jer tebe i nema nesto pretjerano. tako da ne dobijam nista, a ovo je sigurna stvar
znaci ti ako si siguran izvoli
samo reci DA
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- storm_raider
- Kontakt:
Nabra holandska pobjegulja par postova.
Cuj navija za Sarajevo, a nije vidio BiH, a kamoli Sarajevo.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Ja ljudi dosadni,pa da nesto bar napise. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nasi se danas vracaju iz Antalije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ipak, ono što je s pravom zasjenilo sva ostala dešavanja u klubu prethodnih dana jeste podatak da je poziv za okupljanje U-15, U-17 i U-19 reprezentativnih selekcija dobilo ukupno 15 omladinaca našeg kluba, čime je FK Sarajevo ubjedljivo najveći broj mladih igrača usmjerio ka putu reprezentativaca za selekcije naše države.
Petnaest reprezentativaca u tri reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine su prvi plodovi dvogodišnjeg rada i reorganizacije unutar Fudbalskog kluba Sarajevo, te nagovještaji svijetle budućnosti i ispravnog opredjeljenja našeg kluba.
Petnaest reprezentativaca u tri reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine su prvi plodovi dvogodišnjeg rada i reorganizacije unutar Fudbalskog kluba Sarajevo, te nagovještaji svijetle budućnosti i ispravnog opredjeljenja našeg kluba.
hajmo jednom svi zajedno Sarajevo šampion ooooooooooooooooo

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Ako nemaš brate sta pametnije napisati,onda razguli.QWERTZ je napisao/la:hajmo jednom svi zajedno Sarajevo šampion ooooooooooooooooo![]()
Pusti se seljackih fazona,eto ti kontas nekog ces popaliti.
Jeste li "zadali" kojeg milionera?QWERTZ je napisao/la:hajmo jednom svi zajedno Sarajevo šampion ooooooooooooooooo![]()
gori ste vi što s trollovima raspravljate
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:gori ste vi što s trollovima raspravljate
I ta ti ima mjesta.
@amy
Ovu tvoji konstataciju za velik broj naših omladinaca u nacionalnim selekcijama sam ja postavljao u dva navrata, ali očito je važnije se raspravljati sa napaćenim likovima nego prokomentarisati ovu zaista odličnu stvar.
Još dodati da je i Uščuplić u stručnom štabu U-19 reprezentacije.
Ovu tvoji konstataciju za velik broj naših omladinaca u nacionalnim selekcijama sam ja postavljao u dva navrata, ali očito je važnije se raspravljati sa napaćenim likovima nego prokomentarisati ovu zaista odličnu stvar.
Storm jarane nemoj barem ti znaš koliko te poštujem pusti ba ovo sve i ovi što se smiju porazu Sarajeva od "Partizanovih juniora" i vama što se smiju od neke Neretve što ste izgubili nikad neče skontati da se proba da su ovo pripreme. Pa šta treba da ne probaju sve što imaju nego da izađu sa najjačim sastavima a ovi ostali što su na spisku ko ih šiša nek ih tek tako plačaju ccccccc. Mislim da je ovo povratna za ono zezanje poslije Partizana ali ne primajte se bez veze.
Sarajevo ljubavi moja!
dzeno je strasan trener, i ja se nadam u iducim godinama da ce dobiti sansu na klupi Sarajeva!hilmo je napisao/la:@amy
O ovvim trolovima kojima je ocito nesto u oko upalo necu da komentarise, samo bih molio sve najvijaca SARAJEVA da ih totalno ignorisu pa ce i sami otici ... ne raspravljajte se sa njima imaju oni tamo o cemu raspravljati
ima li ko info da li ce se odigrati MAKAR jedna utakmica na kosevu (Pomocnom) prije zenice
hilmo je napisao/la:@amy
Izvini molim te ali eto desilo se, pa nisam vidio(procitao), da si ti to postavio.
@amy
Ne zamjeram
, svašta se moglo pročitati na temi.
@rammstein
Ma nema potrebe da se igra i jedna, mislim da su u ovom trenutku preumorni, još ta u MOstaru i sasvim je dovoljno, sad sa laganim treninzima i osvježavanjem ekipe završavati pripreme i psihični se pripremati za Zenicu....
Samo na zadnji trening pred Zenicu treba u što većem broju otići gore i podržati ih, ali ne stvarati velik pritisak, nego im jednostavno dati do znanja da smo uz njih, ko i uvijek...Pa šta bilo, a nadamo se najboljem
Ne zamjeram
@rammstein
Ma nema potrebe da se igra i jedna, mislim da su u ovom trenutku preumorni, još ta u MOstaru i sasvim je dovoljno, sad sa laganim treninzima i osvježavanjem ekipe završavati pripreme i psihični se pripremati za Zenicu....
Samo na zadnji trening pred Zenicu treba u što većem broju otići gore i podržati ih, ali ne stvarati velik pritisak, nego im jednostavno dati do znanja da smo uz njih, ko i uvijek...Pa šta bilo, a nadamo se najboljem
Kako ba netreba nam prijateljskih utakmica? Kako ce se uigrati igraci? Minimum jos cetri utakmice u ove naredne dvije sedmice do pocetka. Dvije mogu rezerve odigrati, dvije ovi na koje se najozbiljnjije racuna.
-
lafomamone
- Kontakt:
Fenomenalno!!!amypitar je napisao/la:Ipak, ono što je s pravom zasjenilo sva ostala dešavanja u klubu prethodnih dana jeste podatak da je poziv za okupljanje U-15, U-17 i U-19 reprezentativnih selekcija dobilo ukupno 15 omladinaca našeg kluba, čime je FK Sarajevo ubjedljivo najveći broj mladih igrača usmjerio ka putu reprezentativaca za selekcije naše države.
Ne pamtim kada sam ljepsu vijest procitao vezanu za nas klub
Kojeg je datuma generalka protiv Zrinjskog ? Unaprijed hvala 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Aferim za momke, u narednom periodu da se taj broj jos poveca 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.