Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Belmin6 je napisao/la:Head je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:racunao sam od samog pocetka, da ce me mnogi ovdje napasti zbog mojih komentara uvezi vede.....cijenim vedu i sve sto je ucinio za repku, hvala mu na tome, nemam nista licno protiv njega, al jednostavno nije fudbaler u mojim ocima....ne radi se samo o driblingu, vec uopste kad pogledas njegovo ponasanje i kretanje na terenu....znam da je borben i da trci, al to je i sve sto posjeduje od "fudbalskog znanja"....zar se ne sjecate dosta utakmica, gdje covjek nezna obicnu loptu primit i povuci prema golu....pa dosta propustenih sansi i loseg kretanja.....vi ga svi obozavate, a ja ponavljam, da za MENE nije nikakav fudbaler.....dzeko je za njega instruktor autoskole.....
Marsal je napisao/la:apocalyps je napisao/la:Uzmi katolicke sa puno luka.IlPrincipe je napisao/la:Djevojka mi rekla ako se ne prestanem kladit da ce uvest neke vjerebaš me zanima koje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
schweinsteiger je napisao/la:Tihic oslobodjen fizickog,jer je zapinj'o usima za stative.
Marsal je napisao/la:Giroud usporava igru ko Tomo Vinković saobraćaj.
apolo je napisao/la:Druze promasi ti drzavuahmic je napisao/la:Mi smo iznajmili kombi,ima mas 8-9,karte isprintane i pravac Insbruck -Njemacka![]()
..Vama drugovi takodje preporuka,ekipa,kombi i put pod noge..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.. Igraju u Austriji.
FA7 je napisao/la:schweinsteiger je napisao/la:Tihic oslobodjen fizickog,jer je zapinj'o usima za stative.
![]()
the scouser je napisao/la:Uvijek se znao da desetku nose samo oni s mudimaBadrHari je napisao/la:
Prati 10-ke kakva je
QUARTERBACK je napisao/la:Sine ima jedan hodža mladi u Šerićima dole, otiđi ti, hodže su čudan narod, muslimani su čudan narod, oni pomažu bez obzira na vjeru i naciju. Ankici je pomog'o, ne znam hoce li i tebi moci.Cautinho je napisao/la:Onaj osjećaj kada si blizu neke opasnosti pa onda zamišljaš neke negativne,lude stvari.
Evo ja npr. neki dan stojim na mostu,visoko iznad rijeke,i ispod teče rijeka normalno,meni nešto u glavi kako ću uzeti mobitel i baciti ga u rijeku.I tako stvarno ti to izgleda da ti se čak ruka sama pomjera.Ili da ćeš skočiti...
Kad sam se vozio na brodu i došao na ogradu,a mene sve neki strah obuzeo da ću ja skočiti u more sa broda ili baciti sve stvari koje imam...
Nekad pravi deja vu bude.
Ma, upravu si... djeca preuzela forum, nema vise normala rajeCautinho je napisao/la:Svaka čast Vedi,ali ako nam je na ovo spao humor na forumu,onda smo u velikoj banani.
Evo citam 3 stranice unazad,nisam pošten osmjeh razvukao,kamal se odvalio.
Ja mislim da je to admin obrisao.Virtu4l je napisao/la:Sjeća li se neko one teme kad je lik pisao o svom transferu u Borussiu Dortmund (mislim da je Borussia), lafo reprezentativac BiH, žene, putovanja i slično? Jeli to bio @analiticar sa jednim od svojih nickova? Prelistao sam kolumne, ali je nisam našao, našao sam samo ovu, koja je isto tako luda
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=3006" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da je to najjača tema u istoriji foruma, valjda će se neko sjetiti pa da je nađemo.
Virtu4l je napisao/la:Neka se neko pokuša sjetiti naziva teme pa da pitamo admina da je prebaci u arhivu.
Trenutno korisnika/ca: JackW, lol89, Quartararo i 9 gostiju.