Safet Sušić - Pape

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 21:42

Coraco je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Ma greska u pisanju, naravno Prcic! Nemoze jos Susic zvati Arslanagica, Tankovica i Salatica (ako ga uopste i zeli, ali izgleda da ga nezeli) jer nisu nasi igraci. Mogo je onda i Januzaja pozvati, i on jos nije nigdje zaigro a rastura u Engleeskoj. Njih treba prvo nagovoriti, obraditi, platoto, obecati, stvoriti nacionalni ponos i sta ja znam jos dabi potpisali za nas (kao u klubu). Trebaju moci doci na to okupljanje ili makar reci, da zele igrati za nas (nemoraju u novinama, meni dovoljno da zovnu savez i da krenu tajno u akciju).

Besica sam zelio i ja vidjeti u repki, iako neigra u nikakvom jakom klubu i jos losijoj ligi. Mozda se mora prvo za U21 odazvati dabi poslje bio u utrki.
Aj ne zezaj za ovo nabrojano, pa nisu to ni ova dvojica prošla pa su dobila poziv, Šušić iz vedra neba a Hadžić nakon godinu i po-dvije zezanja sa papirima. Svi ovi do sad izjavljivali da žele igrati za BiH, pa ih opet nema. Ajd mislim da se ipak zezaš za ovo što si napisao :mrgreen:

Nego, zar Tino Sušić ima naš pasoš ? Do skora je pisalo samo Belgija-Hrvatska. Znam da je Hadžić ganjao dugo vremena te papire.
Hadzic i Tino Susic su sredili svu papirologiju i Pape je kao i obicno pozvo te novodobijene igrace da se isprobaju. Trebalo je ganjati i ova dva druga (Arsa i Tank) da sto prije dobiju papire. Nevjeruj sto pisu nase novine. :)

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 feb 2014, 21:45

Tinček je smješan kao i amidža mu.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2014, 21:47

Kobe Bryant je napisao/la:Hajmo skupljati lovu da neko polomi u HNL-u noge Vršajeviću , Kvržiću i Svenu , izgleda Pape fakat ozbiljno računa na ovu trojcu jadnika :roll:
Nije svako majstor da se sam polomi k'o taj tvoj sa avatara :lol:.
Kako ono jedan pjesnik rece''psi laju na karavane,a karavani prolaze. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 feb 2014, 21:47

Haha..jeste li vidjeli spisak?E dobro ga zapamtite,dodajte Misimovica i ovo vam je definitivan spisak za Brazil.Znaci opet Vrsajevic,opet Kvrzic,Tino i Hadzic.Znaci ovi da idu a Pandza,Ibricic,Rahimic da ne idu,je li to posteno i kome je to posteno?

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 21:49

19risha88 je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:
19risha88 je napisao/la: A TO SAM PISAO ZA ŠIROKE NARODNE MASE,

bla bla
JER SI OGRANIČEN KO BALKON, I KAO TAKAV NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE TINO SVEN SUŠIĆ U ZADNJIH 6 MJESECI POSTAO DEFANZIVNI VEZNI A DO TADA JE BIO ONO ŠTO JE MISIMOVIĆ [/size]
Idi pisi za novine, ako hoces da dohvatis siroke narodne mase :)

Nista ja o Tinu nigdje nisam napisao u mojoj argumentaciji, vec si ti otiso od jedne stvari na stotu i sa tim i ovim ostalim izjavama pokazo ko je ko balkon.

:roll: :mrgreen:
PA OBJASNIO SAM TI SVE STVARI...I DAO ARGUMENTE,A TO ŠTO SI TI LIJEN DA ČITAŠ JE NEKA DRUGA TEMA... A TINA SAM TI DODAO SAMO DA VIDIŠ KOLIKO SI OGRANIČEN KAD NE ŽELIŠ DA VIDIŠ DA JE MOMAK AM A ONI PRAVE OD NJEGA DM,AL TI VOLIŠ SAFETA,A LJUBAV JE KAŽU SLIJEPA :lol:
Prestani pisati je-be-nim velikim slovima ili si ti izgleda toliko ogranicen (moram ti vratiti) pa da neznas to ugasiti??? Cito bi ti ja to sve, ali kaad pises sve vlikim slovima onda me to ubi.... nisam coram!

Nista ja nemam sa Susicem, i da si imalo pratio forum znao bi da i ja nemam veliko neko ocekivanje od Tina ali nisam ni protiv da dobije sansu da pokaze dali ima slifa. Nekazem ni da Susic grjesi, ali ti si poceo sa tim da on nema zasluzak za kvalifikovanje na SP a ja sam te oborio u toj primitivnoj tvrdnji.

Naveo sam i ja tebi, ali tvoj Argument je bio JA IPAK TVRDIM DA JE GRUPA BILA LAHKA = ko si ti bolan da to prolazi kao nerusljiv Argument? Ja ti sve objasnio, ali ti zagrizo ko pit bul, neznas popustiti kad vidis da si doljni. Ko si ti da tvoje misljenje prevazilazi misljenje svjetskih strucnjaka???? Sad idi obrisi bale i cao!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 21:51

drummer je napisao/la:Haha..jeste li vidjeli spisak?E dobro ga zapamtite,dodajte Misimovica i ovo vam je definitivan spisak za Brazil.Znaci opet Vrsajevic,opet Kvrzic,Tino i Hadzic.Znaci ovi da idu a Pandza,Ibricic,Rahimic da ne idu,je li to posteno i kome je to posteno?
Evo ga ovaj sa kristalnom kuglom nam je dao uvid u ono sto vidi! Hvala na osvjetljenju, ako ti nije tesko de brojeve za loto preko privatne poruke :mrgreen:

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 feb 2014, 21:52

Tino, Vrsajevic, Kvrzic, Sunjic i Vranjes nisu zasluzili da se nadju na spisku..to je vise nego jasno svima koji prate nasu repku.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 feb 2014, 21:55

drummer je napisao/la:Haha..jeste li vidjeli spisak?E dobro ga zapamtite,dodajte Misimovica i ovo vam je definitivan spisak za Brazil.Znaci opet Vrsajevic,opet Kvrzic,Tino i Hadzic.Znaci ovi da idu a Pandza,Ibricic,Rahimic da ne idu,je li to posteno i kome je to posteno?
Evo ga ovaj sa kristalnom kuglom nam je dao uvid u ono sto vidi! Hvala na osvjetljenju, ako ti nije tesko de brojeve za loto preko privatne poruke :mrgreen:
E de mi ti pametni reci zasto bi sad zvao zvao igrace koje ne namjerava vodit u Brazil ili ako hoces zasto bi izostavljao one koje ce voditi i prekidao im kontinuitet u reprezentaciji.Tebi je to logicno?Ponavljam,ovo + Misimovic je spisak,naravno uslov je da svi budu zdravi.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 16 feb 2014, 22:04

drummer je napisao/la:
E de mi ti pametni reci zasto bi sad zvao zvao igrace koje ne namjerava vodit u Brazil ili ako hoces zasto bi izostavljao one koje ce voditi i prekidao im kontinuitet u reprezentaciji.Tebi je to logicno?Ponavljam,ovo + Misimovic je spisak,naravno uslov je da svi budu zdravi.

Pa Rahimica je reko da nezna jos sam sta ce sa njim, ali izgleda da ga nece voditi. Nije to Rahimic zasluzio ali vala nije ni zasluzio ici u Brazil, radije bi tu vidio nekog mladjeg. Ibricic i Zahirovic i nisu zasluzili. Pandza je 5ti stoper i ice samo ako se neko povrjedi i ako Arslanagicu papiri nebudu sredjeni na vrjeme.

Ima tu jos Besic, Tankovic, Arslanagic, Muslimovic, Prcic, Stevo a mozda neki i iz mlade repke iskoci. Nikad se nezna, do zadnjeg dana objave spiska. Ali i da nakraju ostane spisak kakav jeste, to je opet odluka selektora koju ce on morati da snosi ako se neko povrjedi a ovaj sto nevalja udje i mi najebemo (odo i ja u ovu SBBKBB teoriju).

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 16 feb 2014, 22:06

znaci na ovaj spisak dodamo Misimovica i to je to :? :?
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 feb 2014, 22:17

MaksuzBaksuz je napisao/la:Hadzic i Tino Susic su sredili svu papirologiju i Pape je kao i obicno pozvo te novodobijene igrace da se isprobaju. Trebalo je ganjati i ova dva druga (Arsa i Tank) da sto prije dobiju papire. Nevjeruj sto pisu nase novine. :)
Dugo vremena Hadzic sredjuje papirologiju a Sušić tako brzo. :? Jer ipak, ne potencira se toliko dugo da Sušić uleti u A tim pa da je krenuo davno da sređuje papire.
Kako god, Pape se mora malo okrenuti ovim igračima poput Arslanagića i Tankovića, i onog golmana Husića, da ih posjeti koji put, ne mora samo savez i novinari raditi, malo da se ugleda na druge selektore.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 16 feb 2014, 22:58

Tri golmana za jednu prijateljsku utkm :? + Van Persi Tino, Hadzic, Avdija, Sunjic, Kvrzic, Visca... kad je bal trebao je uvaliti i Zahirovskog.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 feb 2014, 23:03

Umjesto ovog Kvrzica se mogao pozvati neki mladić iz naše lige. Ne vidim ijedan valjan razlog zasto ce Kvrzic biti pozvan.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 feb 2014, 23:06

Ne znam sto ste toliko zapeli za Kvrzica? On je najmanji problem od ovih nekvalitetnih. Bolji je i moze vise posluziti nego Vrsko i Sunjic.

Osim toga momak nikad nije ni dobio pravu priliku za razliku od gore navedenih. Mislim da dosad nije odigrao vise od 20 minuta.

Mislim da je red da mu Pape da poluvrijeme da konacno vidimo sta moze a sta ne.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 16 feb 2014, 23:43

Da se razumijemo… Luksuz je za bilo kojeg selektora zvati svoj rod u reprezentaciju, osim ako ne ide za neprikosnoven talenat.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 feb 2014, 23:50

safete odyebi iz reprezentacije i povedi sa sobom svoj rod i avdiju i kvrzica
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 feb 2014, 00:25

Sheyi je napisao/la:Umjesto ovog Kvrzica se mogao pozvati neki mladić iz naše lige. Ne vidim ijedan valjan razlog zasto ce Kvrzic biti pozvan.
Iskreno jesi li pogledao Kvrzica protiv Betisa,Lyona ili Stuttgarta kada su gostovali na Kantridi?. :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 feb 2014, 00:26

Lijepo sto nije pozvao Misimovica. Valjda napokon Hajrovic bude starter.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 feb 2014, 00:30

Misimovic je povrijedjen, a Hajrovic ce tesko do startera. Opet ce Ibisevica gurnut na desno krilo, a onakav potencijal da truhne na klupi

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 17 feb 2014, 00:46

bla bla
JER SI OGRANIČEN KO BALKON, I KAO TAKAV NE MOŽEŠ SKONTAT DA JE TINO SVEN SUŠIĆ U ZADNJIH 6 MJESECI POSTAO DEFANZIVNI VEZNI A DO TADA JE BIO ONO ŠTO JE MISIMOVIĆ [/size][/quote]

Idi pisi za novine, ako hoces da dohvatis siroke narodne mase :)

Nista ja o Tinu nigdje nisam napisao u mojoj argumentaciji, vec si ti otiso od jedne stvari na stotu i sa tim i ovim ostalim izjavama pokazo ko je ko balkon.

:roll: :mrgreen:[/quote]
PA OBJASNIO SAM TI SVE STVARI...I DAO ARGUMENTE,A TO ŠTO SI TI LIJEN DA ČITAŠ JE NEKA DRUGA TEMA... A TINA SAM TI DODAO SAMO DA VIDIŠ KOLIKO SI OGRANIČEN KAD NE ŽELIŠ DA VIDIŠ DA JE MOMAK AM A ONI PRAVE OD NJEGA DM,AL TI VOLIŠ SAFETA,A LJUBAV JE KAŽU SLIJEPA :lol:[/quote]

Prestani pisati je-be-nim velikim slovima ili si ti izgleda toliko ogranicen (moram ti vratiti) pa da neznas to ugasiti??? Cito bi ti ja to sve, ali kaad pises sve vlikim slovima onda me to ubi.... nisam coram!

Nista ja nemam sa Susicem, i da si imalo pratio forum znao bi da i ja nemam veliko neko ocekivanje od Tina ali nisam ni protiv da dobije sansu da pokaze dali ima slifa. Nekazem ni da Susic grjesi, ali ti si poceo sa tim da on nema zasluzak za kvalifikovanje na SP a ja sam te oborio u toj primitivnoj tvrdnji.

Naveo sam i ja tebi, ali tvoj Argument je bio JA IPAK TVRDIM DA JE GRUPA BILA LAHKA = ko si ti bolan da to prolazi kao nerusljiv Argument? Ja ti sve objasnio, ali ti zagrizo ko pit bul, neznas popustiti kad vidis da si doljni. Ko si ti da tvoje misljenje prevazilazi misljenje svjetskih strucnjaka???? Sad idi obrisi bale i cao![/quote]
ZABILI SMO KIŠU GOLOVA... SVIM TIM JAKIM REPREZENTACIJAMA ZBOG KOJIH TI TVRDIS DA NAM JE GRUPA BILA TEŠKA :D TI NIKAKO DA NE SHVATIŠ DA TRENER NE MOŽE UČINITI PUNO,JER ON SAMO MOŽE GLEDATI UTAKMICU ISTO KO I NAS DVOJICA... MOŽEŠ TI BITI NAJVEĆI STRUČNJAK NA SVIJETU AL AKO NEMAŠ IGRAČE KOJI MOGU OSTVARITI TVOJE ZAMISLI DŽABA TI SVE... NAJZASLUŽNIJI ZA SP SU IGRAČI.. A NIKAKO SELEKTOR... ŠTO NE IZVEDE NA SELAMET OVE KLUBOVE KOJE JE VODIO ??? SVE DO JEDNOG DONJI DOM FUDBALA... A POGLEDAJ MALO

1994. - 1995. Cannes
1996. - 1998.Istanbulspor
2001. Al-Hilal
2004. - 2005.Konyaspor
2005. - 2006.Ankaragücü
2006.Rizespor
2008.Rizespor
2008. - 2009.Ankaraspor
2009. -

NE PRDI BEZVEZE,TEK SE TREBA DOKAZAT KAO TRENER A TI GA UKIVAŠ U ZVIJEZDE... I TO JE I SAM REKAO KAD JE DOŠAO NA SELEKTORSKU POZICIJU,DA ŽELI KROZ REPKU DA SE PROBIJE I DA VODI JAKE KLUBOVE..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 4 gosta.