Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Da se mali Edin rodio samo mjesec, dva kasnije, znao bi se Izet.
Hahahah ili 4 kasnije bi se zvao Vedadlevat je napisao/la:Da se mali Edin rodio samo mjesec, dva kasnije, znao bi se Izet.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Znaci za 20 godina Edin Pjanic u veznom redu ako Bog da
Neka je ziv i zdrav
Neka je ziv i zdrav
Tako nekako...ZutiMrav je napisao/la:Dzeko i Amra se cmoknu u krevetu odma slika na twiteru.
Bravo Pjanke
Pjanke izdominiro.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nek je Zdrav Insallah i da bude bolji od Babe
nek Bude najbolji nas Zmaj Abd.....
Moj Miraleme, sto ga ne izvadi na vrijeme...Mogo si karindzat taljanske sponze na svakom koraku.
- Goalgetter
- Kontakt:
floyd je napisao/la:Moj Miraleme, sto ga ne izvadi na vrijeme...Mogo si karindzat taljanske sponze na svakom koraku.
Poligamija je halal
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- JackTheStripper
- Kontakt:
A sta reci, neka je djete zivo i zdravo! Nisam ocekivao, jer mi Miralem djeluje nekako djetinjasto. Kao djecak. Fakat je ga tesko smisliti kao babu.
Sto se imena tice, naravno da ce biti ime muslimansko. Ko je Bosnjak i drzi do svoga, nece davati neka lijeva imena poput Tino, Sven i ostale kurtze palze.
Sto se imena tice, naravno da ce biti ime muslimansko. Ko je Bosnjak i drzi do svoga, nece davati neka lijeva imena poput Tino, Sven i ostale kurtze palze.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
- JackTheStripper
- Kontakt:
ZutiMrav je napisao/la:Dzeko i Amra se cmoknu u krevetu odma slika na twiteru.
Bravo Pjanke
Miralem hebe, a ti, Edine, twitraj.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Bas takoJackTheStripper je napisao/la:Nisam ocekivao, jer mi Miralem djeluje nekako djetinjasto. Kao djecak. Fakat je ga tesko smisliti kao babu.![]()
Ja nisam cak ni bio siguran da je Mire guzio, ali evo bogme jeste
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ipak bi ja uradio DNK za svaki slucaj.Pauk je napisao/la:Bas takoJackTheStripper je napisao/la:Nisam ocekivao, jer mi Miralem djeluje nekako djetinjasto. Kao djecak. Fakat je ga tesko smisliti kao babu.![]()
![]()
Ja nisam cak ni bio siguran da je Mire guzio, ali evo bogme jeste
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Mire to u tišini obavio... tiha voda brijege valja
Al da niko nije znao
Mog'o je imat do sad dijete od 5 godina niko ne bi skonto
Nek je živo i zdravo 
samo veselo
[youtube][/youtube]
samo veselo
[youtube][/youtube]
- Unknown Genius
- Kontakt:
http://sport24.ba/index.php/sportmix-3/ ... cevog-sina" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je istina ovo sve što pišu o njihovoj vezi, baš mi je drago. Zaslužio je to Mire.
Ako je istina ovo sve što pišu o njihovoj vezi, baš mi je drago. Zaslužio je to Mire.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Da li ce babuka veceras od prve minute 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Jašta radiBlek_Stena je napisao/la:Da li ce babuka veceras od prve minute
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Blek_Stena
- Kontakt:
ROMA (4-3-3): De Sanctis; Taddei, Benatia, Castan, Romagnoli; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Florenzi, Destro, GervinhoVedad87 je napisao/la:Jašta radiBlek_Stena je napisao/la:Da li ce babuka veceras od prve minutePoslije zadnje tekme, ovu sam jedva dočekao
Nema Totija i Ljajica, znaci babuka zaduzen za prekide. Hocemo jos jedan slobodnjak za malog Edu
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
samo da ga opet gurne naprijed kao i protiv sampdorije, gdje ce imati vise slobode u igri, i to je to...
ja da sam umjesto garcie, rekao bih gervinhu i destru da samo padaju oko 16-erca
ja da sam umjesto garcie, rekao bih gervinhu i destru da samo padaju oko 16-erca
Nema ni Strootmana?Blek_Stena je napisao/la:ROMA (4-3-3): De Sanctis; Taddei, Benatia, Castan, Romagnoli; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Florenzi, Destro, GervinhoVedad87 je napisao/la:Jašta radiBlek_Stena je napisao/la:Da li ce babuka veceras od prve minutePoslije zadnje tekme, ovu sam jedva dočekao
Nema Totija i Ljajica, znaci babuka zaduzen za prekide. Hocemo jos jedan slobodnjak za malog Edu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Loše je odigr'o zadnju protiv 'Dorie. Mislim na Strootmana, da me ko ne bi pogrešno shvatio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, Lavcina, Uzavreligrad72000 i 33 gosta.