Zasto se onda izbacuje Avdija? http://www.transfermarkt.de/de/avdija-v ... 28481.html" onclick="window.open(this.href);return false;? Za isti vremenski periodVanBasten je napisao/la:Mojne činjenicaKakav argument brate. Straha. Pa jel na terenu igra milion eura ili on? Stojim pri onome sto sam rekao, nije se isticao niko iz ekpe, pomalo desni bocni i onaj tamnoputi napadac.
@Bosniacum je snimio novog Nasrija
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ako ih vec uporedjujemo a oba igraca sam gledao 10+ tekmi ,Prcic ima bolju tehniku,pregled igre,skok igru ,u duelu je bolji,radijus kretanja daleko veci...jedino ima slabiju lijevu noguVanBasten je napisao/la:Stojim ispravljen, to im je zajednička osobina obojici.pazzarac je napisao/la:
nisam od onih 'pljuvaca' Susica jer se trudim biti realan i ne krivim ga toliko za Tankovica ali ovo boldirano nije istina ,u tim elementima je bolji od polovine veznih igraca koji vec igraju za A selekciju ,prije bih rekao da se tim rečima moze opisati Tino
adisice je napisao/la:Prcić aka Messi hebo vas on nek se prvo dokaže u mladoj on hoće odmah u Brazil
Možda i nije bilo realno nadati se da idem u Brazil, ipak nisam učestvovao u kvalifikacijama, ali po meni nije pošteno da se jedini ja mjesecima unaprijed otpišem za razliku od svih ostalih igrača. Mnogo je igrača koje se treba moliti i kojima se poručuje da izvade potrebne papire kako bi bili pozvani, dok mene nikada nije trebalo moliti.
- hogarstrasni
-
Boskvalitet
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zbog nastupa za A tim, to bi valjda trebao da znasSabinho je napisao/la:Zasto se onda izbacuje Avdija? http://www.transfermarkt.de/de/avdija-v ... 28481.html" onclick="window.open(this.href);return false;? Za isti vremenski periodVanBasten je napisao/la:Mojne činjenicaKakav argument brate. Straha. Pa jel na terenu igra milion eura ili on? Stojim pri onome sto sam rekao, nije se isticao niko iz ekpe, pomalo desni bocni i onaj tamnoputi napadac.
@Bosniacum je snimio novog Nasrija
drug pazarac, izgleda da smo ja i ti jedini ovdje ludjacipazzarac je napisao/la:ako ih vec uporedjujemo a oba igraca sam gledao 10+ tekmi ,Prcic ima bolju tehniku,pregled igre,skok igru ,u duelu je bolji,radijus kretanja daleko veci...jedino ima slabiju lijevu noguVanBasten je napisao/la:Stojim ispravljen, to im je zajednička osobina obojici.pazzarac je napisao/la:
nisam od onih 'pljuvaca' Susica jer se trudim biti realan i ne krivim ga toliko za Tankovica ali ovo boldirano nije istina ,u tim elementima je bolji od polovine veznih igraca koji vec igraju za A selekciju ,prije bih rekao da se tim rečima moze opisati Tino
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
Jarane tebe cijenim u razumijevanju fudbala i nacina na koji razmisljas sto se tice taktike al mi nije jasno zasto podrzavati revolt nekog buntovnika? Sta sad da ga pozove Pape bio bi ti dobar selektor, da mu kaze pa dobro Sanjine ako se ljutis hajd ima mjesta? Ako ce nam ovakvi klinci postavljat ultimatume onda Spahic , Dzeko i starija ekipa trebaju voziti avion do Brazila, opljkackati sve banke, izivljavat se nad lokalnim stanovnistvom i bit prva postava?Goalgetter je napisao/la:Radikalna odluka, ali razumljiva. Posebno zbog argumenta zbog kojeg ga ne poziva Pape.
Gubimo "tudje", sad jos gubimo i nase.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Pa sto to Zahirovic, Stevanovic i Ibricic ne placu, zato sto su svjesni da trenutno nisu kapacitet za A tim i pokusat ce radom izboriti status a ne pljuvanjem.
Dino Arslanagic-ovdje imamo srece sto je Belgija trenutno puna igraca visoke klase.
Da nije bilo patriota,obicnih ljudi i navijaca ne bi zaigrali ni Kolasinac i Hajrovic.
Umalo da ostanemo i bez Begovica.Zaboravili?E pa ja ne zaboravljam
Imas prevelika ocekivanja od teleceg pogleda!Boskvalitet je napisao/la:Sanjin - nemogu da krivim momka jedan trenutak mislim ipak je reko da ga povezemo na SP je ne realno ali ipak je neko mogo sjesti sanjim popricati ovo ono da racunama na njega pozvat ga za prijateljsku nece nikoga ubiti ako odigra neki 5-10 minuta ili nesto ne vjerujem da je mali tragicar kao vranjes protiv mexica...
Šta vam je ljudi dragi k'o da ne poznajete naš mentalitet, sjetite se kad Francuzi dobiše nepostojeći penal kući pa odoše umjesto nas na veliko takmičenje. Eto ista je situacija sa ovim momcima, ko se bolan ne bi ljutio da ispred njega putem rodbinske veze na tako naočit način uleti, i plus dobije vrijeđanje njega i njegovog tima. Ko se od vas ne bi naljutio ?
Zbog čega Tino Sušić nije dobio priliku u ranijim prijateljskim utakmicama ? zbog čega se nije pokrenuo pa da igra za našu mladu reprezentaciju ?
- hogarstrasni
Svaka ti je na mjestu!Coraco je napisao/la:Prcić jest malo prenaglio sa ovom izjavom, al' skontajte se i vi šta znači da te otpišu 4-5 mjeseci prije, a znaš da si bolji od konkurenta, znaš da imaš kolege koje su isto tako bolje a nisu pozvani. Momak je i sam napisao da vjerovatno ne treba ići na SP jer nije ni igrao kvalifikacije ali se nadao, i sad ovaj tip dobije poziv prije njega, ona ubleha u mladoj rep. ga vuče za nos, ma dajte molim vas ko ne bi pop.i.z.d.io.
Šta vam je ljudi dragi k'o da ne poznajete naš mentalitet, sjetite se kad Francuzi dobiše nepostojeći penal kući pa odoše umjesto nas na veliko takmičenje. Eto ista je situacija sa ovim momcima, ko se bolan ne bi ljutio da ispred njega putem rodbinske veze na tako naočit način uleti, i plus dobije vrijeđanje njega i njegovog tima. Ko se od vas ne bi naljutio ?
Zbog čega Tino Sušić nije dobio priliku u ranijim prijateljskim utakmicama ? zbog čega se nije pokrenuo pa da igra za našu mladu reprezentaciju ?
Je, al kao desetka...Bosniacum Lilium je napisao/la:
@VanBasten
za nase pojmove u U21 je Iniesta
Ako si ga gledo, kažeš da jesi, reci iskreno, na koga te najviše podsjeća. Na Misimovića, jel tako? Znam da jeste
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- legenda reala
- Kontakt:
Apsolutno,i mahao glavom.Gledao sam svojim ocima.A Hamren zapuca direkcione u London,sta ces.hogarstrasni je napisao/la:Susic je Tankovicu , na TV-1 , porucio da je premlad i da nema vremena da se srede papiri ! Cudimo se sto ce igrati za Svedsku, selektor ga je dolazio gledati, razgovarao sa njim , pozvao ga u a selekciju ! Bezobrazni banditizam Susica !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja sam ti rekao. Buraz, ocigledno da si zaboravio citati u ovo par minuta. Ja ti napisem, ti kreces s nekom ironijom. Razumijem ja sta znaci odbrambeni mehanizam, bujrum samo, meni je sad ovo dovoljna satisfakcija jer znam da ides i protiv svog razuma samo da bi ti bio uprauvSabinho je napisao/la:Ljiljane ne znam o cemu pricas, ne raste cijena Avdiji smao tako![]()
@VanBasten
Na Misimovica koji 3x vise trci
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jbg, ja kazem sta sam vidio, a cim neko ne vidi naseg igraca u svojoj ekipi kao glavnog odmah gubi zdrav razum.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja sam ti rekao. Buraz, ocigledno da si zaboravio citati u ovo par minuta. Ja ti napisem, ti kreces s nekom ironijom. Razumijem ja sta znaci odbrambeni mehanizam, bujrum samo, meni je sad ovo dovoljna satisfakcija jer znam da ides i protiv svog razuma samo da bi ti bio uprauvSabinho je napisao/la:Ljiljane ne znam o cemu pricas, ne raste cijena Avdiji smao tako![]()
Momak i spominje da ne zasluzuje on ici u Brazil, ali vala ne zasluzuju ovi nikako na spisak prije njega. Svako bi se naljutio. Igra standardno, igra solidno i mogao je odigrati bar 10 minuta neke prijateljske samo da mu se pokaze da se na njega racuna i da prate njegovu karijeru.Coraco je napisao/la:Prcić jest malo prenaglio sa ovom izjavom, al' skontajte se i vi šta znači da te otpišu 4-5 mjeseci prije, a znaš da si bolji od konkurenta, znaš da imaš kolege koje su isto tako bolje a nisu pozvani. Momak je i sam napisao da vjerovatno ne treba ići na SP jer nije ni igrao kvalifikacije ali se nadao, i sad ovaj tip dobije poziv prije njega, ona ubleha u mladoj rep. ga vuče za nos, ma dajte molim vas ko ne bi pop.i.z.d.io.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amarinho, AnelMid, Anoniman, AzRimiRzA, Beli98, boki86, bordobijeli, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, darker10, DeeWa, DUVNO1921, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, Gifron, Gomis99, greenwood, guillermo, HariTz, isko1807, J1897, Jabroni, Kaunas, KimJongEsmer, Lavcina, LenyYoro15, Marokanci58, MaroonBjelave, Micron, MikiPirs, nebeskasila, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Proximic, Rauber33, RaZuti, s4mke, Shevko, Sheyi, skoJaa, StevieG8, tale07, THEC, Trikolor, Venom, VolimBiH96, Wilshere10, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg i 526 gostiju.