Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la kimbo » 21 feb 2014, 18:48

Naci ce tipovi poput ovag @vanbastena uvjek neko objasnjnej neku ispriku. Samo da bi opravdali u ovom slucaju Susica.

NIko nikoga ne zeli da ukrca na silu na avion za Brazil. Ne radi se o imenima nego o principima. Isti arsini za se igrace , principijalno ponasanje od strane trenera. Al ovo sto Susic radi je cisti nepotizam. Kazem njegovo fudbalsko trenersko neznanje (lose taktie itd. ) se da oprostiti. Al ovaj nepotizam (jedino je to objasnjenje) ovoj seriji nakaradnih kadrovkih poteza zadnjih mjeseci ne moze. Momak uopste i ne trazi neki poziv konkretan niti obecanje za Brazil jednostavno ga je zabolila ovako gruba izjava koja mu maltene zatvara sva vrata za repku dok je Susic tu. U isto vrijeme nam se repka pretvara u filijalu NK Hajduka. U cemu je problem jer Pape dobio obecanje za trenersko mjesto tamo poslije repke ne znam.

Za Jagodica sam odavno znao al se nisam nadao da ce taj javasluk da se prosiri i na prvi tim (halo pricamo o velikim imenima). Jednostavno do unazad par mjeseci nisam vjerovao da se moze desiti ovako nesto pored svih promjena u savezu.

Nekada nije dobro biti ni preveliki profesionalac i gopodin kao Ivica Osim. Covjek nece da se mijesa u rad trenera al ovo polako casu preliva.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 feb 2014, 18:49

Onaj ko brani mladog igraca, koji treba da drzi jezik za zubima i marljivo radi, taj treba sa samim sobom da rascisti.
Njegovo je da igra,a poziv bi dosao kad tad, ako ne za Brazil, onda za kvalifikacije koje pocinju ove godine.
Isto kao da mu je 30 godina, pa ce propustiti sve u zivotu. Digli noseve, kao da se radi o Messijima i Ronaldima.
Pogledajte samo spisak U21 HR, pa sigurno 5-6 igraca iz lige 5, niko se ne gura, ne duri, ne palamudi, nego marljivo radi i ceka svoju sansu, samo nase Bosnje se vjecno qrce.

Ocito da njemu fali lijepog odgoja, kao i malom Besicu, koji se sami izbacuju iz reprezentacija, a mogli su biti uzdanice za kvalifikacije 2016 EP u Francuskoj. Jezik potkratiti trebaju, pametnije bi im bilo.
Doduse ovome svemu trebamo dodati i glupave novinare, koji su nakamarali silne igrace, i napravili ogorman pritisak na Susica. Te pozovi Salatica, te Gudelja (koji nas odyebao),te Tankovica (koji nas takodje odyebao), te Arslanagica, tako da su se i igraci kao Sanjin gurnuli u drugi plan. Mouda prestati srati sa tim igracima, koji i ne zele promjeniti pasose, nego sjede guzicetinom na dvije stolice.
Sanjin je sigurno veliki potencijal, ono sto mi smeta je ovaj javini istup, koji ce najvise njemu skoditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 18:50

eh da... zaboravih. Jedan dio njegove izjave potpisujem, onaj posljednji. Ako je ovo bio jedini način, onda mi ej u neku ruku i drago da se desilo i da je neko na to skrenuo pažnju. O toj temi sam nešto više govorio sinoć kad smo pretresali slučaj tanković.

dakle, ovaj dio. A sjetiće ko je sinoć pratio raspravu da sam govorio o ovome. I da oni koje nije trebalo moljakati, ispadoše levati. Da im se čini nepravda.
Mnogo je igrača koje se treba moliti i kojima se poručuje da izvade potrebne papire kako bi bili pozvani, dok mene nikada nije trebalo moliti. Za Bosnu i Hercegovinu sam uvijek bio tu. Svoju domovinu volim neizmjerno, ali to izgleda danas nije važno,“ zaključio je Prcić.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 18:54, ukupno mijenjano 2 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 21 feb 2014, 18:52

kimbo je napisao/la:Naci ce tipovi poput ovag @vanbastena uvjek neko objasnjnej neku ispriku. Samo da bi opravdali u ovom slucaju Susica.

NIko nikoga ne zeli da ukrca na silu na avion za Brazil. Ne radi se o imenima nego o principima. Isti arsini za se igrace , principijalno ponasanje od strane trenera. Al ovo sto Susic radi je cisti nepotizam. Kazem njegovo fudbalsko trenersko neznanje (lose taktie itd. ) se da oprostiti. Al ovaj nepotizam (jedino je to objasnjenje) ovoj seriji nakaradnih kadrovkih poteza zadnjih mjeseci ne moze. Momak uopste i ne trazi neki poziv konkretan niti obecanje za Brazil jednostavno ga je zabolila ovako gruba izjava koja mu maltene zatvara sva vrata za repku dok je Susic tu. U isto vrijeme nam se repka pretvara u filijalu NK Hajduka. U cemu je problem jer Pape dobio obecanje za trenersko mjesto tamo poslije repke ne znam.

Za Jagodica sam odavno znao al se nisam nadao da ce taj javasluk da se prosiri i na prvi tim (halo pricamo o velikim imenima). Jednostavno do unazad par mjeseci nisam vjerovao da se moze desiti ovako nesto pored svih promjena u savezu.

Nekada nije dobro biti ni preveliki profesionalac i gopodin kao Ivica Osim. Covjek nece da se mijesa u rad trenera al ovo polako casu preliva.
+1
pi.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 21 feb 2014, 18:55

Sta kaze,misljenje javnosti ga ne interesuje :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 feb 2014, 19:18

Majku im sapatrljim banovase me na Fb bhfubdal.ba samo sto sam napisao neku kritiku na racun Sušića. Eto vidite koliko je Safet zasticen od strane novinara, nesmiju ga niko naružiti.

Safete volimo te, samo malo popravi neke stvarčice dok nije kasno. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 feb 2014, 19:22

Boga molim da ce napustit reprezentaciju nakon SP-a. Dosta ga je vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 feb 2014, 19:26

Bravo Bastene našli smo se, dečko je jedini rekao kako stvari stoje. Nije tražio Brazil nego šansu.
Berbere @emir79 prvo skrati jezicinu Sušicu pa onda dečku koji je 100% u pravu. Da nam je vise ovakvih gdje bi nam kraj bio a ti raščisti sa sobom kad možeš da Braniš bezobrazluk i bahatost. I ako je za tebe Soso slab klub a ajduk jak idi prati boćanje. Dosta vas vise.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 21 feb 2014, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 21 feb 2014, 19:31

Kad Safet pita Seada da mu kaže koje igrače da stavi na spisak iz Germania Sportagentur:
slika

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 feb 2014, 19:34

Cuj Prcica nece vise da igra za BiH. :D Jbga sad bi svi na SP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 feb 2014, 20:06

drummer je napisao/la:Sta kaze,misljenje javnosti ga ne interesuje :lol: :lol:
Kao sto rekoh na druoj temi, to nije rekao Safet nego novinar pokusava manipulisati nepismenim pukom.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 20:15

calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la:Sta kaze,misljenje javnosti ga ne interesuje :lol: :lol:
Kao sto rekoh na druoj temi, to nije rekao Safet nego novinar pokusava manipulisati nepismenim pukom.
Šta je problem i da je rekao. Ako nas ne daj Bože zapadne selektor koji će ispunjavati želje javnosti i osluškivati šta ka'e forum, šta novinar... e tad smo ga na.****.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 21 feb 2014, 20:19

Raja se napokon budi ! Mozes kako hoces, ne mozes dokle hoces !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 feb 2014, 21:09

Nije problem sada sto Prcica nije planirao voditi u Brazil. Problem je da je njega prozvao u intervjuu da ne igra redovno (ponekad), a momak ove sezone od 25 utakmica u ligi - 18 odigrao. 7 puta igrao svih 90 minuta, 3 puta poslije 60 minute napustao igru (jednom 60., jednom 74. i jednom u 86. minuti) i 8 puta je jos ulazio sa klupe.
Njega je takodjer prozvao kako u slabom klubu igra. Sochaux je 139. klub Europe dok su npr. Hajduk 162., Sturm nije puno bolji od Sochauxa, oni su 136, dok nekih klubova nikako na nema na listi najboljih 450 klubova.
Kao sto je neko napisao, Prcic i Susic Jr. su isti profil igraca. Zasto nije pozvao i Prcica pa nek i on dobije svoju priliku. Ako ne za ovu utakmicu, trebao je reci da ga prati i da ce probati i njega u jednoj od iducih prijateljskih utakmica a ne tako debilne izjave davati koje je vec dao..

Takodjer se blamira sa izjavama o Tankovicu. "..Odigrao par minuta u EPL.." Pa sta bi on? Da bude prvi strijela EPL i da onda on nazove Safeta pa pita moze li on igrati za nas? Stvarno je steta sto, kao sto su neki vec pisali, Safet i Savez ne misle da ce reprezentacije biti i poslije Safeta i dopusta mu se da rastjera vecinu igraca za kojima bi mogli i te kako zažaliti.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 feb 2014, 21:15

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nije problem sada sto Prcica nije planirao voditi u Brazil. Problem je da je njega prozvao u intervjuu da ne igra redovno (ponekad), a momak ove sezone od 25 utakmica u ligi - 18 odigrao. 7 puta igrao svih 90 minuta, 3 puta poslije 60 minute napustao igru (jednom 60., jednom 74. i jednom u 86. minuti) i 8 puta je jos ulazio sa klupe.
Njega je takodjer prozvao kako u slabom klubu igra. Sochaux je 139. klub Europe dok su npr. Hajduk 162., Sturm nije puno bolji od Sochauxa, oni su 136, dok nekih klubova nikako na nema na listi najboljih 450 klubova.
Kao sto je neko napisao, Prcic i Susic Jr. su isti profil igraca. Zasto nije pozvao i Prcica pa nek i on dobije svoju priliku. Ako ne za ovu utakmicu, trebao je reci da ga prati i da ce probati i njega u jednoj od iducih prijateljskih utakmica a ne tako debilne izjave davati koje je vec dao..

Takodjer se blamira sa izjavama o Tankovicu. "..Odigrao par minuta u EPL.." Pa sta bi on? Da bude prvi strijela EPL i da onda on nazove Safeta pa pita moze li on igrati za nas? Stvarno je steta sto, kao sto su neki vec pisali, Safet i Savez ne misle da ce reprezentacije biti i poslije Safeta i dopusta mu se da rastjera vecinu igraca za kojima bi mogli i te kako zažaliti.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 21:18

Izjava je s.ranje.
Reakcija Prcića je također nezrela, nepromišljenja. Bezveze!
(osim zadnjeg dijela, to zbog nekih drugih stvari podržavam, nek je to reko kad je već izišao u javnost)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 feb 2014, 21:32

@ VanBasten je Papetov rođak bezbeli :D ili je u pitanju platonska ljubav :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 21:37

Chinaglia je napisao/la:@ VanBasten je Papetov rođak bezbeli :D ili je u pitanju platonska ljubav :mrgreen:
platonska :D

Doduše, nekoć su me nazivali i Ćiroljubcem (džaba što frajera ne mogu očima od 95e) :lol:
Sutra kad Meša ili neko drugi dođe, garant ću biti i njegov rođak

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 feb 2014, 21:50

VanBasten je napisao/la:Doduše, nekoć su me nazivali i Ćiroljubcem (džaba što frajera ne mogu očima od 95e) :lol:
Ma tada je bilo zanimljivo, jesmo bili Ćiroljubci, ali je bio cirkus epskih razmjera. Ovi danas nemaju stila :mrgreen: Ne sjećam se ko je tada bio opozicija, ali je bilo veselo.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=75&t=1169" onclick="window.open(this.href);return false;

Prvi adminov post govori za sebe :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 feb 2014, 22:01

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Doduše, nekoć su me nazivali i Ćiroljubcem (džaba što frajera ne mogu očima od 95e) :lol:
Ma tada je bilo zanimljivo, jesmo bili Ćiroljubci, ali je bio cirkus epskih razmjera. Ovi danas nemaju stila :mrgreen: Ne sjećam se ko je tada bio opozicija, ali je bilo veselo.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=75&t=1169" onclick="window.open(this.href);return false;

Prvi adminov post govori za sebe :mrgreen:

Jel nam ono gringo tad bio ally? :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”