Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Jest mu je vala majstorski serviro, ono bi cak i Dzeko zabio u gol.
Sad cekamo neki slobodnjak i gol 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Mislim da je bilo i razlog njegove nešto slabije forme u proteklom periodu. Ipak očinstvo nije mala stvar, promjeni, prodrma čovjeka na svakom levelu - ozbiljnog insana. Pogotovo ako je neplanirano. Vjerovatno mu je u taj vakat fudbal bio malo niže na listi prioriteta. Sad kad se sve složilo, i u porodici, i njemu u glavi - sad puca od samopuzdanja, motivacije, pozitivne vibracije...Claus je napisao/la:Naslućujem da će poslije rođenja sina početi igrati bolje nego ikad. Vidim da pokazuje autoritet uzimajući prekide u svoje ruke, što me i te kako raduje. Davno sam rekao da samo Totti, i niko drugi, može biti u prednosti kada su isti u pitanju.
Ako Bog da, u Brazilu ima da zasjeni mnoge velike zvijezde
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Slazem seVanBasten je napisao/la:Mislim da je bilo i razlog njegove nešto slabije forme u proteklom periodu. Ipak očinstvo nije mala stvar, promjeni, prodrma čovjeka na svakom levelu - ozbiljnog insana. Pogotovo ako je neplanirano. Vjerovatno mu je u taj vakat fudbal bio malo niže na listi prioriteta. Sad kad se sve složilo, i u porodici, i njemu u glavi - sad puca od samopuzdanja, motivacije, pozitivne vibracije...Claus je napisao/la:Naslućujem da će poslije rođenja sina početi igrati bolje nego ikad. Vidim da pokazuje autoritet uzimajući prekide u svoje ruke, što me i te kako raduje. Davno sam rekao da samo Totti, i niko drugi, može biti u prednosti kada su isti u pitanju.![]()
Ako Bog da, u Brazilu ima da zasjeni mnoge velike zvijezde
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DonCorleone
- Kontakt:
Moze li Gringo link asistencije
?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pjanic ne da igra dobro, ne da ovo izgleda fenomenalno kako vuce loptu, nego nekako lici sve vise i vise na pravog world class igraca, ako nastavi igrati ovako kao zadnje dvije utakmice, prelazi u najjace klubove svijeta posle SP-a, to vam garantujem. Momak igra trenutno prestrasno. Svaka mu cast, uvijek sam vjerovao u njega.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.rez.ultati.com/utakmica/f1WWr3c4/#video" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 22 feb 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Meni je nakon Dzeke najdrazi i po nekom mom skromnom misljenju najbolji nas igracDonCorleone je napisao/la:Pjanic ne da igra dobro, ne da ovo izgleda fenomenalno kako vuce loptu, nego nekako lici sve vise i vise na pravog world class igraca, ako nastavi igrati ovako kao zadnje dvije utakmice, prelazi u najjace klubove svijeta posle SP-a, to vam garantujem. Momak igra trenutno prestrasno. Svaka mu cast, uvijek sam vjerovao u njega.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ono što je fascinantno da se začas uklopi u sivilo ekipe, praktično se ne vidi određeni period, a onda bljesne i spuca boli glava pas. Odlika velikih igrača. Savršeno bi se uklopio tim u kojem već ima lider, a kojem treba jedan kreator i vizionar u sredini terena. Drugim riječima, skoro svakom vrhunskom timu bi sjeo k'o kec na desetku.
Man. United aBdClaus je napisao/la:Ono što je fascinantno da se začas uklopi u sivilo ekipe, praktično se ne vidi određeni period, a onda bljesne i spuca boli glava pas. Odlika velikih igrača. Savršeno bi se uklopio tim u kojem već ima lider, a kojem treba jedan kreator i vizionar u sredini terena. Drugim riječima, skoro svakom vrhunskom timu bi sjeo k'o kec na desetku.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Pjanic maestro iako mu taj Naingholan ne da da igra,da se razmase jer glumi igraca i gura se tamo gdje mu nije mjesto.To je ono sto me brine kod Miralema,dodje bilo koji igrac i uzme mu organizaciju igre,tako mu je uzeo i Medunjanin protiv Argentine pa se on nije ni vidio.Ne daj Mire,uvijek se znalo ko je glavni a ko nosi vodu,moras biti drskiji.
kakav mančester da mu nogu slome. ionako je sam po sebi hafifan.ammarc je napisao/la:Man. United aBdClaus je napisao/la:Ono što je fascinantno da se začas uklopi u sivilo ekipe, praktično se ne vidi određeni period, a onda bljesne i spuca boli glava pas. Odlika velikih igrača. Savršeno bi se uklopio tim u kojem već ima lider, a kojem treba jedan kreator i vizionar u sredini terena. Drugim riječima, skoro svakom vrhunskom timu bi sjeo k'o kec na desetku.
Odlazi Safete.
U Barsu mjesto Xavija i cao 
dajte link...??????????????????????????????
Nas najbolji igrac. Zasluzuje da se igra gradi oko njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako su mi smijesni ovi sto prate te navodne promjene forme kod Pjanica iz sedmice u sedmicu. Kao nije valjao proslih sedmica sada opet svjetski igrac.
Decko je kao Xavi iz najboljih dana u stvaru nesto izmedju Xavi-a i Ignieste. Ono sto kazu forma je trenutna a klasa je vjecna.
Jednostavo je kvalitetom izborio situaciju gdje moze da bira svoje tekme da se malo cuva i za svjetskog itd.
Tko malo poznaje fudbal zna sta znaci imati igraca u ekipi kojem u svakom presingu mozes dati loptu i koji ce naci rjesenja. Elegentna rjesenja koja jednim potezom izbacuju vise protivnickih igraca i iz faze defanzive prelazi u fazu ofanzive i inicijative to je nas Mirre. Sunce nase , zmaj nas
Decko je kao Xavi iz najboljih dana u stvaru nesto izmedju Xavi-a i Ignieste. Ono sto kazu forma je trenutna a klasa je vjecna.
Jednostavo je kvalitetom izborio situaciju gdje moze da bira svoje tekme da se malo cuva i za svjetskog itd.
Tko malo poznaje fudbal zna sta znaci imati igraca u ekipi kojem u svakom presingu mozes dati loptu i koji ce naci rjesenja. Elegentna rjesenja koja jednim potezom izbacuju vise protivnickih igraca i iz faze defanzive prelazi u fazu ofanzive i inicijative to je nas Mirre. Sunce nase , zmaj nas
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
On i Žervinjo su majstori za ubijanje igre....adisice je napisao/la:Joj i ovaj Ljajić sve syeba
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nevjerovatno.
Smijesno
Trenutno korisnika/ca: Sarajevskigigant1921 i 28 gostiju.