Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Zašto ga vadi? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne kontam zašto Pjanića, nevjerovatno. 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Ova zamjena nema nikakve logike
Pjanic ubjedljivo najbolji igrac na terenu veceras,ne kontam zasto ga izvadi.... vjerovatno da ne bi dobio zuti karton,jer bi u tom slucaju pauzirao u narednom kolu!? drugo objasnjenje ne vidim... doduse moze biti da je ovo dio pritiska u vezi produzenja ugovora!?
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 feb 2014, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Meni se čini da je sam tražio da ga vadi... Prstom uperio u sebe i odma prikazase Strootmana kako trci... Sigurno mu nestalo daha..
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Halo, smirite se...
Razlog sto ga je izvadio je to sto kad bi Mire dobio zuti, onda nebi mogo igrat u sljedecoj velikoj utakmici protiv Intera.
Razlog sto ga je izvadio je to sto kad bi Mire dobio zuti, onda nebi mogo igrat u sljedecoj velikoj utakmici protiv Intera.
Nije ni meni jasno..Osim ako ovaj ne zeli da zatvori utakmicu..Mada rano je za to jos..Ili da ne bi dobio zuti karton..Jbg..Mire odradio ovaj sat vremena odlicno..Asistencija kao iz udzbenika,ne pola nego 90% gola je namjestio..Sretni smo sto ga imamo.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Mire!!
Sjajna asistencija.
Sjajna asistencija.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako ja ovo dobro kontam i pored toga sto je uz De Rossia i Tottija glavni igrac Rome i sto to misle talijanski novinari,javnost i navijaci Rome on ipak nema status kakav bi morao imati.Nevjerovatno ali bas svaki trener Rome je uvijek posezao da njega zamjeni bez obzira kako on igrao.
Nevjerovatno zaista.
Nevjerovatno zaista.
I meni se tako ucinilo kod onog izvodjenja auta...a i kada je izlazio pravio je cudne grimase...kao da osjeca nekakve bolove negdjeBatko je napisao/la:Meni se čini da je sam tražio da ga vadi... Prstom uperio u sebe i odma prikazase Strootmana kako trci... Sigurno mu nestalo daha..
Pjanic odličan,bolje sto ga je izveo on je svoje odradio,a uveo je i Ljaljica ušlju sebičnog.Gervinho katastrofa,nikakav napadač.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Obadvojica imaju lose periode, ali kada obadvojica igraju najbolje sto znaju, onda je Mire bolji od Dzeke.soccerfan je napisao/la:Meni je nakon Dzeke najdrazi i po nekom mom skromnom misljenju najbolji nas igracDonCorleone je napisao/la:Pjanic ne da igra dobro, ne da ovo izgleda fenomenalno kako vuce loptu, nego nekako lici sve vise i vise na pravog world class igraca, ako nastavi igrati ovako kao zadnje dvije utakmice, prelazi u najjace klubove svijeta posle SP-a, to vam garantujem. Momak igra trenutno prestrasno. Svaka mu cast, uvijek sam vjerovao u njega.Da Bog da jos 100 puta bolji postao
Ja ne znam kolko sam puta cuo kako Engleski i strani komentatori hvale Miralema do neba u njegovim dobrim utakmicama. Govore kako je super igrac koji ima dobru tehniku, viziju i razumljenje igre. A Dzeko i kad zabija golove i dobro mu ide ne dobija neke ogromne komplimente i u glavnom ga smatraju kao jednodimenzionalnog golgetera koji je ogranicen sporim pokretima i losim prvim dodirom.
Je li istina da Mire prelazi u Juve?! 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Kad bolje skontam i dobro je što ga izvadi svaki duel strepim za njega ko da sam mu šta u rodu 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Meni zena stalno pribija sta se nerviras oko igraca nece tebi sigurno poslati pare sto zaradeadisice je napisao/la:Kad bolje skontam i dobro je što ga izvadi svaki duel strepim za njega ko da sam mu šta u rodu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Otkud ti to?JoeCelt je napisao/la:Je li istina da Mire prelazi u Juve?!
Pa sta se nervirate ? De samo zamislite da je ostao u igri i kroz 10 min se povrijedio, pauzira sest mjeseci(nedo bog), pa jel mozete zamislit tu katastrofu, ja to ne bi prezivio tacno mi se ne bi gledalo svjetsko kad bi se takvo sta desilo .. a ovako odigro odlicnih 60 min uradio ono sto je trebalo i sad se zasluzeno odmara, hvala treneru sto ga je postedio 
14/88
Ma prije sat vremena mi izleti vijest na FB da Mire prelazi poslije SP u Juve za 30mil i da je vec potpisao predugovor a da Juve prodaje Pogbu Realu za 60 milkiGoalgetter je napisao/la:Otkud ti to?JoeCelt je napisao/la:Je li istina da Mire prelazi u Juve?!
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Brazzzoo123, Dalix, Fudo, GoldenLilies, Maverick i 83 gosta.