Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
meni su ovi vranješi presjeli još protiv Mexica kada nas Stojan ukopa , a i Ogi je imao svojih bisera , jedan od većih je protiv Grka kada ga Samaras pretrča ko' malo dijete ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ta greska protiv grcke mu je ja mislim i jedina, a posle te gresko se skoncentriso i odigro odlicnu utakmicu iako sam ocikivo jos nekoliko gresaka nakon te on je sasvim smireno odigro do kraja.. to je svakako osobina kvalitetnog stoperano rules je napisao/la:meni su ovi vranješi presjeli još protiv Mexica kada nas Stojan ukopa , a i Ogi je imao svojih bisera , jedan od većih je protiv Grka kada ga Samaras pretrča ko' malo dijete ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
14/88
Najjača izjava poslije tog meča,Na pitanje kako se osjećao u trenutku dok ga je Samaras zaobilazio dugim korakom, Vranješ je kazao:
- Nisam gubio vjeru u sebe. Imao sam podršku i saigrača na terenu, kao i stručnog štaba. Mislim da sam korektno odradio svoj dio posla, jer ću opet ponoviti nismo primili gol. I moj prijatelj Elvir Rahimić mi je kazao da sam dobro obavio svoj posao.
Ogi kralj.- Ostat ćemo na prvom mjestu. Dakle, vidjet ćemo Brazil 2014. godine. Grci su kvalitetna reprezentacija, ali mi smo u ovom trenutku najbolja reprezentacija u grupi. To ćemo i potvrditi na terenu - kazao je Vranješ.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nemam pojma ali u Reprezentaciji ja lično imam veće povjerenje u Bičakčića , pa i Pandžu , Ogi i Šunjić su mi nekako "šunjavi"
, **** ga ako ćeš gledajući utakmicu svaki put pretrnut kada imaju loptu u posjedu , onaj osjećaj Džemo Berberović (stariji će se sjetiti
)
Džemo britva ili sjekirica
ma meni je Džemo bio drag jer bi poginuo na terenu da to selektor zatraži od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma solidan defanzivac i to je to, isto kao i Bičakčić jedni Ogija pokušavaju uzdignuti u neke visine, a podcjeniti Bičakčića i obratno, a obojica su prosjek
Nema tu nikakve razlike Vranješ,Pandža,Bičakčić sve to u pet deka
Od njih tri trenutno biram Bičakčića zbog godine iskustva u jednoj od najjačih liga svijeta, da će ijedan od njih tri donjeti neku sigurnost neće
Od njih tri trenutno biram Bičakčića zbog godine iskustva u jednoj od najjačih liga svijeta, da će ijedan od njih tri donjeti neku sigurnost neće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zato je i imao solidnu karijeru , jer je požrtvovanošću svugdje bio omiljen ...i nije bio neki veliki kiksator , ali je znao ispast što jest jestVirtu4l je napisao/la:Džemo britva ili sjekiricama meni je Džemo bio drag jer bi poginuo na terenu da to selektor zatraži od njega.
naleti na ovu sliku , igrača od 190 je nadskočio jedan metar

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzemica jedan jedini 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Meni se baš ogi čini sigurnim kad ima loptu u posjeduno rules je napisao/la:nemam pojma ali u Reprezentaciji ja lično imam veće povjerenje u Bičakčića , pa i Pandžu , Ogi i Šunjić su mi nekako "šunjavi", **** ga ako ćeš gledajući utakmicu svaki put pretrnut kada imaju loptu u posjedu , onaj osjećaj Džemo Berberović (stariji će se sjetiti
)
Nad tobom sunce najljepše sja
Neću da se uplićem u raspravu o Biči i Vranješu, ne zna se ko je od njih bolji (k'o da je to bitno), istina je da je Spaha naš jedini štoper koji spada baš u sami vrh. Ali najjači su mi ovi koji nisu pogledali nijednu Ogijevu partiju u Elazigu, a tu nešto kenjaju, govore da ga se diže u visine i slično. Večeras je izdominirao protiv najboljeg napadača iz selekcije Nigerije, Emenikea, onog istog koji će na SP vjerovatno igrati u prvih 11, nekoliko puta ga je hladnokrvno slomio, u vazduhu je gazdovao, i mislim da mi koji smo redovni posjetioci na ovoj temi imamo pravo da o njemu pišemo samo pozitivne stvari, jer takve stvari se njemu upravo događaju.
Zadnja izmjena: SalePD, dana/u 24 feb 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Meni je Ogi ispred Bičakčića. Odličan je u duelu, pravovremen, nekako jači od Ermina
Spominjete taj kiks protiv Grčke, pa pogledajte ponovo tekmu i vidjećete da je poslije te greške bio jedan od najboljih ako ne i najbolji
Ostale tekme je odradio vrhunski.
Spominjete taj kiks protiv Grčke, pa pogledajte ponovo tekmu i vidjećete da je poslije te greške bio jedan od najboljih ako ne i najbolji
Ostale tekme je odradio vrhunski.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kad ste već postavljate te skokove, evo i jedna Ogijeva

RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Ma solidan defanzivac i to je to, isto kao i Bičakčić jedni Ogija pokušavaju uzdignuti u neke visine, a podcjeniti Bičakčića i obratno, a obojica su prosjekNema tu nikakve razlike Vranješ,Pandža,Bičakčić sve to u pet deka
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Goalgetter
- Kontakt:
A Fly Kerla, kad vec spominjete skokove

Pa opet.A sto presucujete da je i ovaj turski drugoligas,imaju iste sanse.Opet ostade razlika19sioux89 je napisao/la:Od njemackog drugoligasa..drummer je napisao/la:Jasta,samo na ovom forumu je bolji stoper turskog prvoligasa od njemackog,papetovski sindrom obrnute logike.Ne moze Ogi nikako biti ispred Bice trenutno.I slazem se sa svima koji kazu da treba ici kao zamjena za Mujdzu.
Vidim objektivnost nam i nije bas jaca strana
Ognjen i danas u startnih 11 protiv Sivasspora, na poluvremenu rezultat 1-1.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
-
lucif3R666
- Kontakt:
vode 3:1 mislim da je opstanak pred njima 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.