NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
koji aktivni igrač ima više od 950 utakmica u reg. dijelu sezone a manje od 40 tekmi u play offu?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Igrac koji nije postigao niti jedan poen iz igre a bio je najbolji strijelac svog tima na utakmici. Sve poene postigao je sa slobodnih bacanja.
FGM-A: 0-10.
FRM-A: 14-14.
Koji je igrac?
P.S. nadam se da i ovo vec nije ispucano...
Koji je igrac?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja mislim da je i to bilo, ali se ne sjećam odgovora. Možda Jennings.BernardBarnjak je napisao/la:Igrac koji nije postigao niti jedan poen iz igre a bio je najbolji strijelac svog tima na utakmici. Sve poene postigao je sa slobodnih bacanja.
Koji je igrac?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BernardBarnjak
- Kontakt:
jose je napisao/la:Ja mislim da je i to bilo, ali se ne sjećam odgovora. Možda Jennings.BernardBarnjak je napisao/la:Igrac koji nije postigao niti jedan poen iz igre a bio je najbolji strijelac svog tima na utakmici. Sve poene postigao je sa slobodnih bacanja.
Koji je igrac?
Pa i ja mislim da je vec bilo.
Rip Hamilton protiv Memphisa January 6, 2005.
Nista, napadamo filipa!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nije valjda da ima samo jedan takav igrač!? Nekako mi se čini da bi trebalo biti više takvih igrača.filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač ima više od 950 utakmica u reg. dijelu sezone a manje od 40 tekmi u play offu?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač ima više od 950 utakmica u reg. dijelu sezone a manje od 40 tekmi u play offu?
Pomoc...
BernardBarnjak je napisao/la:Igrac koji nije postigao niti jedan poen iz igre a bio je najbolji strijelac svog tima na utakmici. Sve poene postigao je sa slobodnih bacanja.
Koji je igrac?
richard hamilton,i to je neko pitao koliko se sjećam
ups,ti već odgovorio,ništa
jose je napisao/la:Nije valjda da ima samo jedan takav igrač!? Nekako mi se čini da bi trebalo biti više takvih igrača.filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač ima više od 950 utakmica u reg. dijelu sezone a manje od 40 tekmi u play offu?
jedan je
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač ima više od 950 utakmica u reg. dijelu sezone a manje od 40 tekmi u play offu?
Pomoc...
krilni centar
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač ima više od 950 utakmica u reg. dijelu sezone a manje od 40 tekmi u play offu?
Pomoc...
krilni centar
Vin Baker?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Danny Manning*?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
jose je napisao/la:Elton Brand
Pogodio si, svaka cast. Ali mi mi je nesto upalo u oci a tice se Eltona...
Covjek je u karijeri zaradio $165,338,631 samo od kosarke od ugovora, ne racunajuci ostale izvore prihoda. Nevjerovatno!
filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač ima više od 950 utakmica u reg. dijelu sezone a manje od 40 tekmi u play offu?
Pomoc...
krilni centar
Vin Baker?[/quote]
baker odavno nije aktivan
jose je napisao/la:Elton Brand
koji igrač je odigrao najviše sezona u kojima je imao više od 300 blokada?
Dikembe?
Eaton?
- invincible1921
- Kontakt:
moze li mi neko reci koliko iznosi najduzi niz poraza u NBA i koja ga je ekipa imala i kada 
=\_1921_/=
geoxx je napisao/la:Eaton?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.