New York Knicks
Re: New York Knicks
po tebi su knicksi ovako losi izgleda samo zbog trenera
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:treba ovdje neko da motiviše ove igrače. da nam je thibs uh
za Thibsa morate dati Mela,i par pickova..ima lik ugovor tako da dobro se morate istrositi da bi ga dobili
nego ko trlja ruke koja ekipa za pick ove godine pod vas ?..jer ide im na ruku ovo sto ste losi a nisu se garant ni nadali ovome kao ni mi
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 mar 2014, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Prosle godine je covjek bio genijalac kad su pobjedjivali ove godine ne mogu nikoga dobiti i sve je njegova krivicaLenBias je napisao/la:po tebi su knicksi ovako losi izgleda samo zbog trenera
pogledaj postove od prošle godine i vidjećeš šta je ko mislio o woodsonu. prošle godine smo pisali na ovoj temi da nemamo ofanzive izuzev iso melo i 1vs1. ne trpaj ljudima riječi u usta.STEVEN je napisao/la:Prosle godine je covjek bio genijalac kad su pobjedjivali ove godine ne mogu nikoga dobiti i sve je njegova krivicaLenBias je napisao/la:po tebi su knicksi ovako losi izgleda samo zbog trenera
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Woods je jedino dobro odradio onaj period kada je D´Antoni dobio nogu i tada je imao podršku za narednu sezonu i bio ju je zaslužio.
Prošlu sezonu je imao dobar omjer u regularnom dijelu ali ko je pratio Knickse zna da je igra bila ka*ina i da je Woods griješio dosta i sa rotacijama (Camby,Copeland...) a u napadu se sve zasnivalo na izolacijama, lik nije nacrtao akcije godinama, međutim na pojedinačni kvalitet igrača je izvukao to što je izvukao ali je dobio klempu u PO gdje to ne prolazi.
Knicksi imaju problem sa SC a nemaju pickova tako da i sadašnji odabir igrača je loš kao i prošlosezonski sa 4 veterana ali prava veterana. Na to sve dodamo igranje golfa....
Woods je najviše jer i sa ovakim rosterom koji nije šapionski naravno ali nije ni za baciti on gubi utakmice od ekipa koje tankiraju
nevjerovatno, priređuje sramotnu igru i poraze čitavo ovu sezonu a još uvijek sjedi na klupi
Prošlu sezonu je imao dobar omjer u regularnom dijelu ali ko je pratio Knickse zna da je igra bila ka*ina i da je Woods griješio dosta i sa rotacijama (Camby,Copeland...) a u napadu se sve zasnivalo na izolacijama, lik nije nacrtao akcije godinama, međutim na pojedinačni kvalitet igrača je izvukao to što je izvukao ali je dobio klempu u PO gdje to ne prolazi.
Knicksi imaju problem sa SC a nemaju pickova tako da i sadašnji odabir igrača je loš kao i prošlosezonski sa 4 veterana ali prava veterana. Na to sve dodamo igranje golfa....
Woods je najviše jer i sa ovakim rosterom koji nije šapionski naravno ali nije ni za baciti on gubi utakmice od ekipa koje tankiraju
cijeli post potpisujem. od prve do zadnje riječi.
Oštetiše nas ovdje na flagrant nad Juniorom. Na -12 smo, ima nade za comeback.
Kasno je, isti ****.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- majestic24
- Kontakt:
mislim da ovdje nije toliko problem do trenera..jer nemoguce da je za ovoliki pad u odnosu na proslu sezonu kriv trener.
Nije problem Knicksima trener,vec to sto moraju 5 godina dati da bi se izvukli iz trenutnih g.ovana
Nije problem Knicksima trener,vec to sto moraju 5 godina dati da bi se izvukli iz trenutnih g.ovana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
2015/1016...22 mill zagarantovanoJericho je napisao/la:do kad STAT ima ugovor ?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Donnie Darko
- Kontakt:
Do kraja sljedece sezone.Jericho je napisao/la:do kad STAT ima ugovor ?
Jbt ne sjecam se kada je neka ekipa imala veci pad a da im je ekipa u biti ostala ista.
paša moj ti ne gledaš utakmice tako da ne znam koliko imaš pravo govoriti da trener nije kriv. ok, nije trener najviše kriv, dolan jeste.majestic24 je napisao/la:mislim da ovdje nije toliko problem do trenera..jer nemoguce da je za ovoliki pad u odnosu na proslu sezonu kriv trener.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ne znam ko je vise pogrijesio mi sa Boozerom ili vi sa Statom ..mislim da ste vi ipak ste vise platili, a nije vas odveo na veci nivo..mi smo barem uzeli 2 puta istok u regularnoj seozni i igrali finale istoka uz sve prob;leme sa povredama zadnje 3-4 godine ..a uz to mi smo Boozera uzeli jer su nam svi uzeli ono sto smo ganjali pa smo preko Boozera zeljeli pokusati dovesti JamesaJericho je napisao/la:do kad STAT ima ugovor ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
oni sa statom naravno, sve ovo u knicksima treba rastjerati i polako krenuti ponovo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
Stephen A. najveći klaun u New Yorku. Nisam pogledao ovaj video jer ne želim da gledam ništa u čemu je on. Pravi klaun.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Klovn, nego sta. I on i komsija mu preko stola, Skip Bayless. Dvojica galamdzija, koji daju toliko misljenja/predvidjanja, da urijetko koje bude tacno.
Sama cinjenica da je negdje na pola video-a rekao, da je Noah-in triple double protiv vas jucer, prvi triple double koji je ostvario centar jos od 1979. godine. A jos citao sa papira tu informaciju. Sto naravno nije tacno, jer Jo, vec ima 5 td, i to 2 u zadnjih ne znam 10-ak utakmica. Jos ga niko od ovo dvoje drugih 'sportkih novinara' ne ispravi u vezi tog gafa.
Ta se cinjenica odnosila na to da centar nije imao toliki broj asistencija od pomenute godine. Al' sta to ima veze kod njih, kad i ovako i onako svaki dan valjaju gluposti kao na traci, pa se ne mogu vise ni upratit kad pogrijese.
U video-u je uglavnom pricao protiv vaseg vlasnika, i o tome kako je ostavio, Woodsona, namjerno na klupi kako bi ovaj pokupio svu krivnju za sve lose sto se desava.
Sama cinjenica da je negdje na pola video-a rekao, da je Noah-in triple double protiv vas jucer, prvi triple double koji je ostvario centar jos od 1979. godine. A jos citao sa papira tu informaciju. Sto naravno nije tacno, jer Jo, vec ima 5 td, i to 2 u zadnjih ne znam 10-ak utakmica. Jos ga niko od ovo dvoje drugih 'sportkih novinara' ne ispravi u vezi tog gafa.
Ta se cinjenica odnosila na to da centar nije imao toliki broj asistencija od pomenute godine. Al' sta to ima veze kod njih, kad i ovako i onako svaki dan valjaju gluposti kao na traci, pa se ne mogu vise ni upratit kad pogrijese.
U video-u je uglavnom pricao protiv vaseg vlasnika, i o tome kako je ostavio, Woodsona, namjerno na klupi kako bi ovaj pokupio svu krivnju za sve lose sto se desava.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.