Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Brezovac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Brezovac » 04 mar 2014, 00:52

A vama svima je smisao zivota prepiranje ko je bolji, ko ima vise trofeja itd..yebo vas vise to dajte mi pregled golovaaa :evil:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 04 mar 2014, 01:12

Od novog Sarajeva sam ocekivao vise. Medzutim nista, nazalost.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 mar 2014, 01:22

zamorano je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
rammstein je napisao/la:GDJE SU VAMA LEGENDE'''???
ja ih ne vidim
Lakse ti je da pokusas naci one koji to nisu u zelji,manje ih ima.

Željo se voli,za želju se ne navija,ne mozete vi to shvatiti...
Jah eto niko ne voli svoje klubove samo vi volite Želju???? Kakve su vam to gluposti??? Cuj Željo se voli za njeg se ne navija??? Vidim koliko se voli taj Željo po posjeti na Grbavici koja je mizerna...Koliko se voli klub pokazuje samo broj gledalaca na stadionu...ostalo je sve šuplja...eto ti voliš Želju a ja eto kao navijam za Čelik... :lol: :lol: :lol: Koji bolidi majko :D Ti voliš Želju a eto kao u Gradaccu ne vole Zvijezdu :lol: :lol: :lol: oplakah :lol: :lol: :lol:
Oni su posebna vrsta navijaca, imaju neko posebno srce i eto, tako je to kod njih :lol: Totalno sam simpatizirao Zelju dok nisam dosao na ovaj forum i vidio kakvi likovi navijaju za taj klub

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 mar 2014, 08:58

@zamorano - pa nisam dzaba napisao "ne razumijes ti to", nisam ni ocekivao da ces...

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 mar 2014, 10:15

Selimovic i Ibrakovic ili ti Beavis i Butt head. Dva levata
http://sportsport.ba/bh_fudbal/deset-ig ... ole/126073" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajde sad Butt head jednu presicu, samo jako :lol: :lol: :lol:
NO PYRO NO PARTY

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 mar 2014, 10:57

Signore je napisao/la: Totalno sam simpatizirao Zelju dok nisam dosao na ovaj forum i vidio kakvi likovi navijaju za taj klub
Forumi na nasim jezicima (pogotovo u BiH, Srbija je blizu, Hrvati su tu bolji) su cesto sto se tice razgovaranja (za sto primarno i sluze) u veoma losem stanju najvise zbog mentaliteta nasih ljudi gdje se svaki put pitam "sta nije uredu u njihovim glavama", ja cestitam administraciji na ovom forumu sto svim silama pokusavaju odrzati normalnost na ovom forumu sto relativno i uspjevaju. Nemoj bazirati svoje misljenje iskljucivo na osnovu onoga sto procitas ovdje. Na nasim forumima niko nije spreman priznati poraz, gresku i sl., razgovor bez podjebavanja nije moguc, glavna fora je poniziti sugovornika i tako u nedogled, stvarno mi se gadi da udjem nekada na temu (pa cak i mog Željezničara) i procitam sta ljudi pricaju jer 90% (a mozda i vise) stvari te intelektualno nazaduje. Zato sam u posljednje vrijeme mnogo manje aktivan ovdje na SS.ba, a Klix takodjer zaobilazim, jedino gdje se osjecam komforno jeste na Skyscraper city, vecina ljudi je korektna.

Nadam se da ce u skorijoj buducnosti nasi ljudi promjeniti nacin komuniciranja i promjeniti eticke norme kada je rijec o internetu i forumima. To sto smo na internetu ne znaci da trebamo se ponasati kao djeca od 12 godina...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 mar 2014, 11:12

Evo i Radnik se zali na regularnost utakmice protiv Zelje :lol: , hoce ljudi 3 bobe e stvarno cirkusa odmah na pocetku proljetne lige.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 mar 2014, 11:13

fukara87 je napisao/la:Evo i Radnik se zali na regularnost utakmice protiv Zelje :lol: , hoce ljudi 3 bobe e stvarno cirkusa odmah na pocetku proljetne lige.
Kad nema gostujucih navijaca mora se neko pobrinut za cirkus

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 mar 2014, 11:16

Ugasit ligu! Il' nekako natjerat klubove da bar ispune OSNOVNE uslove za takmicenje.
Celik!3,2,2.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 mar 2014, 12:38

AnelZ je napisao/la:
Signore je napisao/la: Totalno sam simpatizirao Zelju dok nisam dosao na ovaj forum i vidio kakvi likovi navijaju za taj klub
Forumi na nasim jezicima (pogotovo u BiH, Srbija je blizu, Hrvati su tu bolji) su cesto sto se tice razgovaranja (za sto primarno i sluze) u veoma losem stanju najvise zbog mentaliteta nasih ljudi gdje se svaki put pitam "sta nije uredu u njihovim glavama", ja cestitam administraciji na ovom forumu sto svim silama pokusavaju odrzati normalnost na ovom forumu sto relativno i uspjevaju. Nemoj bazirati svoje misljenje iskljucivo na osnovu onoga sto procitas ovdje. Na nasim forumima niko nije spreman priznati poraz, gresku i sl., razgovor bez podjebavanja nije moguc, glavna fora je poniziti sugovornika i tako u nedogled, stvarno mi se gadi da udjem nekada na temu (pa cak i mog Željezničara) i procitam sta ljudi pricaju jer 90% (a mozda i vise) stvari te intelektualno nazaduje. Zato sam u posljednje vrijeme mnogo manje aktivan ovdje na SS.ba, a Klix takodjer zaobilazim, jedino gdje se osjecam komforno jeste na Skyscraper city, vecina ljudi je korektna.

Nadam se da ce u skorijoj buducnosti nasi ljudi promjeniti nacin komuniciranja i promjeniti eticke norme kada je rijec o internetu i forumima. To sto smo na internetu ne znaci da trebamo se ponasati kao djeca od 12 godina...
Ma shvatam, al et, ne volim kurcenja, al nisu tvoji jedini, vidim da ih ima sa svih strana, zato sad PL i pratim totalno neutralno :mrgreen: A na ovaj forum sam se nekako navikao, Klix mi nikad nije bio zanimljiv, cini mi se da ovdje ima puno vise ljudi i puno vise tema, a na Skyscraper cityu pratim samo stadione u BiH, preko Drine(tamo se jedino i radi) i preko Save(tamo samo najavljuju neke projekte) :mrgreen: Uletim u neke onako u razvoju, Madjarska, Poljska, Slovacka i to je to. Nisam bas po ostalim temama.

AllGunsBlazing je napisao/la:Ugasit ligu! Il' nekako natjerat klubove da bar ispune OSNOVNE uslove za takmicenje.
Nema tu gasenja lige, a ni tjeranja klubova. Jednostavno postujes svoja pravila i dajes licence onim koji to zasluzuju, a ne da neki igraju na stadionu koji ima 2500 mjesta, a pravilnik nalaze 3000. Dok se tako pravila zaobilaze nitko nece ni da gradi, nisu ludi kad vide da ustvari ne treba. Na kraju je u ovoj ligi samo Zvijezda luda.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 mar 2014, 15:24

kakve ce biti kazne za ove male klubove sto nemaju dozvola za igrace, hocel proci nekaznjeno ???

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 mar 2014, 15:42

terabajt je napisao/la:kakve ce biti kazne za ove male klubove sto nemaju dozvola za igrace, hocel proci nekaznjeno ???
koje dozvole :) mozes nam pojasniiti ne razumijemo :mrgreen:

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 04 mar 2014, 15:59

Protiv nas ce morati igrati sa akademcima jer sada ide progon iz BIH :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 mar 2014, 16:23

svejedno je napisao/la:Protiv nas ce morati igrati sa akademcima jer sada ide progon iz BIH :D
zao mi je ali svi igraci FKS jos od dolaska u BiH IMAJU svu dokumentaciju, kao i radne i boravišne dozvole.. jedino je problem bio sto taj dokument nisu imali sa sobo na utakmice ali su imali i pasoše i radne dozvole, sto automaatski znaci da imaju i boravisne :D

Zao mi je sto ste se ponadali i sto vam onaj u upravnom odboru nije uspio sa ovim trikom, bit ce bolje drugi put.... s nekom drugom inspekcijom, i pazite kako i kad registrujete igrace :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 04 mar 2014, 19:48

slika

Nadam se da će savez ipak odobriti gostujućim navijačima da prisustvuju na dvije derbi utakmice koje nam slijede.
Ja te volim, volim Željo..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 04 mar 2014, 19:53

slika
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 11:37

Željezničar za zelenim stolom gubi utakmicu protiv Radnika?
Radnik iz Bijeljine jučer je uputi.o žalbu u Nogometni savez BiH u kojoj zahtijeva da se meč 20. kola Premijer lige BiH između Radnika i Željezničara igran u Bijeljini registrira rezultatom 3:0 u korist Bijeljinaca zbog, kako kažu, neregularnog nastupa napadača Mirsada Ramića.

„Nogometaš Željezničara Mirsad Ramić nije bio ubačen u sustav COMET prilikom preregistracije iz Nogometnog saveza Travnik u Nogometni savez Sarajevo. Samim tim njegovo ime nije se moglo naći ni u zapisniku za utakmicu 20. kola," izjavio je sportski direktor Radnika Boro Đokić, te dodao:

„Netko je u međuvremenu nekoga nazvao, pa je Ramić pola sata prije početka utakmice unesen u pomenuti sustav. Prema svim propozicijama Nogometnog saveza meč bi trebao biti registriran rezultatom 3:0 u našu korist. Mi smo učinili sve što je bilo na nama, a sada je sve pod ingerencijom disciplinskih organa Nogometnog saveza. Nadamo se da će donijeti pravednu odluku."
Fotografija iz sustava COMET:

http://www.****/img/reposit ... adnika.jpg

http://www.****/img/reposit ... a__7f4.jpg

Ne kontam ovo baš ali na ovim snimkama se vidi da je čovjek prijavljen 10 minuta prije tekme, sad je li to moguće i po pravilima nisam baš stručnjak ali znam ako se ovakve pizda.rije nastave bit će problema jer kakva je situacija na tabeli jedan bod može značiti titulu ili plasman u europu.Neka odmah kažu je li urađeno sve po pravilima ili nije kratko i jasno.Ovo ljudi koji rade u NS BIH moraju odmah presjeći da se ne vuku repovi jer kakva je kod nas administracija ovo se može razvuć do svibnja pa će o poretku na tabeli odlučivat nekakva komislja a to nikom ne treba.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 mar 2014, 11:40

zrinja05 je napisao/la:Željezničar za zelenim stolom gubi utakmicu protiv Radnika?
Radnik iz Bijeljine jučer je uputi.o žalbu u Nogometni savez BiH u kojoj zahtijeva da se meč 20. kola Premijer lige BiH između Radnika i Željezničara igran u Bijeljini registrira rezultatom 3:0 u korist Bijeljinaca zbog, kako kažu, neregularnog nastupa napadača Mirsada Ramića.

„Nogometaš Željezničara Mirsad Ramić nije bio ubačen u sustav COMET prilikom preregistracije iz Nogometnog saveza Travnik u Nogometni savez Sarajevo. Samim tim njegovo ime nije se moglo naći ni u zapisniku za utakmicu 20. kola," izjavio je sportski direktor Radnika Boro Đokić, te dodao:

„Netko je u međuvremenu nekoga nazvao, pa je Ramić pola sata prije početka utakmice unesen u pomenuti sustav. Prema svim propozicijama Nogometnog saveza meč bi trebao biti registriran rezultatom 3:0 u našu korist. Mi smo učinili sve što je bilo na nama, a sada je sve pod ingerencijom disciplinskih organa Nogometnog saveza. Nadamo se da će donijeti pravednu odluku."
Fotografija iz sustava COMET:

http://www.****/img/reposit ... adnika.jpg

http://www.****/img/reposit ... a__7f4.jpg

Ne kontam ovo baš ali na ovim snimkama se vidi da je čovjek prijavljen 10 minuta prije tekme, sad je li to moguće i po pravilima nisam baš stručnjak ali znam ako se ovakve pizda.rije nastave bit će problema jer kakva je situacija na tabeli jedan bod može značiti titulu ili plasman u europu.Neka odmah kažu je li urađeno sve po pravilima ili nije kratko i jasno.Ovo ljudi koji rade u NS BIH moraju odmah presjeći da se ne vuku repovi jer kakva je kod nas administracija ovo se može razvuć do svibnja pa će o poretku na tabeli odlučivat nekakva komislja a to nikom ne treba.
Nema sanse da izgubimo 3:0 za zelenim stolom,jer je on uredno prijavljen u savez da je vracen sa posudbe samo sto ga oni nisu na vrijeme ubacili u sistem.
Sada i mi mozemo traziti da se ponovi tekma,kazemo da je Ramic trebao poceti utakmicu i da zbog greske saveza nije mogao poceti i ponovi se tekma i mi dobijemo 8-)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 mar 2014, 11:57

Sarajevski premijerligaš FK Olimpic dužan je hotelu Brotnjo u Čitluku skoro 95.000 KM za hotelske usluge, piše portal Klix.ba. Glavnina duga nastala je u veljači 2012. godine kada su igrači i stožer Olimpica u Čitluku zbog nezapamćenih sniježnih padalina boravili oko mjesec dana.

Dug kluba prema hotelu koji nastao tog mjeseca nikad nije plaćen, kaže predsjednik Nadzornog odbora hotela Brotnjo Stjepan Primorac.

"U ovom trenutku oni su hotelu Brotnjo dužni 94.985,39 KM na ime neplaćenih računa za pripreme koje je FK Olimpic u posljednje tri godine održavao u Čitluku. Uprkos svim našim pokušajima da naplatimo svoja potraživanja, sve se završavalo na lažnim obećanjima", kaže Primorac za Klix.ba.

Nakon nekoliko usmenih i pismenih upozorenja, iz hotela Brotnjo su prije mjesec dana odlučili putem suda zatražiti svoja potraživanja. Istovremeno, zatražili su od Natjecateljske komisije Nogometnog saveza BiH da se FK Olimpic uskrati licenca za nastupe u europskim takmičenjima.

"Nadam se da će im se uskratiti licenca jer ima puno elemenata za to. Evo, možemo se dogovoriti i da nam daju bilo kakvu kompenzaciju i mi ćemo povući tužbu. Ali ne da nam kao do sada obećavaju da će platiti dug, a ništa ne urade", dodaje naš sagovornik iz Čitluka.

Bisera Gracić, direktorica FK Olimpic, tvrdi da su iz ovog kluba u nekoliko navrata pokušali isplatiti dug.

"Pokušali smo umanjiti dug prema njima, ali do sada nije došlo do dogovora. Ono što smo nudili, nije im odgovaralo. Pregovori su još uvijek u toku i nadamo se dogovoru", kaže Gracić dodavši kako ne vjeruje da će ovaj spor utjecati na njihovu licencu

Kontrola Igrača Čelika i Sarajeva pred samu tekmu zbog radnih dozvola i prebivališta ,"propust" Želje u svezi registracije Ramića,dug Olimpica preka hotelu "Brotnjo" itd a sve to u nekoliko dana.Realno gledajući po meni ovo sve se ne događa i ne objavljuje slučajno ali ne mogu dokučiti pozadinu,ako je ima?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 05 mar 2014, 12:14

zrinja05 je napisao/la:Kontrola Igrača Čelika i Sarajeva pred samu tekmu zbog radnih dozvola i prebivališta ,"propust" Želje u svezi registracije Ramića,dug Olimpica preka hotelu "Brotnjo" itd a sve to u nekoliko dana.Realno gledajući po meni ovo sve se ne događa i ne objavljuje slučajno ali ne mogu dokučiti pozadinu,ako je ima?
Zaboravio si reći da je u istom periodu FK Željezničar optužen za "štimanje". Ne znam šta tu nije jasno, meni je kristalno jasno:

- Gdje se pojavljuju "nepravilnosti" pred početak utakmica, na kojim utakmicama i ko treba igrati :?:
- Kome odgovara ako se licenca oduzme FK Olimpic, sa kim on igra za par dana :?:
- Ko je objavio rat korupciji i nepravilnostima u NS BiH tj. kome odjednom sve smeta :?:
- Ko ima koristi ako FK Željezničar bude izbačen iz lige i ako mu bodovi budu oduzeti :?:
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 05 mar 2014, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []