Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Od zadnjih 16 utakmica na Old Traffordu imamo 11 poraza, 1 remi i 4 pobjede. Nema sanse da budem optimistican, bod plafon...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Sretan rodjendan Kingu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
nije savršen ali je vrhunski golman
nije savršen ali je vrhunski golman

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ove sezone su najvece sanse da se taj skor popravi.nummaLFCŽ je napisao/la:Od zadnjih 16 utakmica na Old Traffordu imamo 11 poraza, 1 remi i 4 pobjede. Nema sanse da budem optimistican, bod plafon...
Samo da ne bude poraz.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rinho.html
GLEN JOHNSON EXCLUSIVE: I lost respect for Mourinho after he broke a promise... that's why Rodgers is a better boss
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
United odavno nije losiji bio.nummaLFCŽ je napisao/la:Od zadnjih 16 utakmica na Old Traffordu imamo 11 poraza, 1 remi i 4 pobjede. Nema sanse da budem optimistican, bod plafon...
Nisam imao vremena čestitati najvećoj overall legendi kluba (dakle igrač+menadžer). LONG LIVE THE KING KENNY!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Pohvale stizu sa svih strana osim sa jedne.nerkolfc je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rinho.html
GLEN JOHNSON EXCLUSIVE: I lost respect for Mourinho after he broke a promise... that's why Rodgers is a better boss

I novniari ga sve cesce i cesce hvale.Sigurno favorit broj 1 za manager sezone.Adrian Durham: "A lot of managers have been praised this season for showing tactical prowess but none can top what Rodgers has done."

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... lf-6766533" onclick="window.open(this.href);return false;
Za svaku pohvalu je ovaj potez šefa,drzimo ti fige.

I za kraj malo rekorda sto su pali(i sto ce pasti) ove sezone.
#LFC have scored in the first half of 17 successive league games now, a new club record that beat the 15 set back in 1905/06. (Independent)

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
SAS

- BeyKopites
- Kontakt:
Stu mašina zabio sličan gol kao protiv Swansea. 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bravo Stu, samo deri!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Svaka cast zubonji, ali trenutno je po meni Sturridge pojedinac poola u najjacoj formi i sa jos prostora za napredak. Igrac ima odlicnu kontrolu lopte pri velikoj brzini, sut, te moze igrati kao centralni napadac. Naravno da je generalno kanibal bolji, ali ovaj decko sa 24 godine, obecava.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo i Simo nam slavi rodjendan, hajde nek mu je sa srecom.

onaj osjecaj kad pobjedu protiv sotona proslavis u centru Pariza
Pogledam sam Sterlingov svaki dodir protiv Danske,zacudjujuce je koliko je mali samopouzdanja dobio u veoma kratkom vremenu,blistava buducnost definitivno i za njega i Eng i Liverpool...nadam se.
"You'll Never Walk Alone"

This banner will be making an appearance at Old Trafford.
http://ohyoubeauty.****.co.uk/2014/ ... n.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Protiv Southamptona je LFC izasao u 4-4-2 dijamant formaciji. To je sedma formacija koju je Rodgers koristio ove sezone.
Protiv Southamptona je LFC izasao u 4-4-2 dijamant formaciji. To je sedma formacija koju je Rodgers koristio ove sezone.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
keno94 je napisao/la:http://ohyoubeauty.****.co.uk/2014/03/visualized-liverpool-3-0-southampton.html?m=1
I s obzirom na omjer šansa- gol, najefikasnija

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pa tek za 10 dana tekma, jest nekako dosadno bez Liverpool-a 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!

malac sinoc man of the match

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.