zato sto....?Tara je napisao/la:Moj predlog je singl Milano hendikep 2
koliko hendikep?????
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zato sto....?Tara je napisao/la:Moj predlog je singl Milano hendikep 2
e to vec daje malo drugačiju sliku na tvoj prijedlog.Tara je napisao/la:Milano je odlična ekipa koja iz nedelje u nedelju odlično igra evroligaške mečeve.
Mislim da je hendikep od 7,5 velik i da će izgubiti manje od te razlike,a možda čak u opšte i ne izgube.
A glavni razlog je to što za Olimpijakos neće igrati povredjeni Spanulis i faliće oko 15 njegovih poena.
nemam ja pojma o košarci jaraneTara je napisao/la:Nexus,da li su tebi Teodosić ( 11,5) i Vims ( 12,5) za jaču igru više od ponudjene granice ? To ponude iz Mozzarta.
po meni ti je Printezis zicer jer ove sezone u 8 utakmica doma u 5 je išao preko s tim da je postizao 2 16 17 12 9 21 13 9,a s obzirom da je u zadnjoj zabio samo dva danas uz nedostatak Spanulisa on će morati biti da 10+ koševa ako žele pobjeditigonzales je napisao/la:S obzirom da veceras za Olympiakos nece igrati Begic i Spanoulis ko bi od ove dvojice mogao ici preko??
PRINTEZIS G.(10,5) ili
LOJESKI M.(9,5)!!!
Mozda cak i obojica,, sta misle strucnjaci za kosu?
odlična ponuda, odavno nije ovako bilo....fakat ne znam sta da izaberemTara je napisao/la:Nexus,šta predlažeš danas za pravu igru ?
taj izvor koji stavlja 9000 kn je pun ko brod ocito, njegovih 9000 je kao nasih 20..Brezovac je napisao/la:SAd me prijatelj zove, neki expert za nba mu posalo 2 para..Duncan over 16, 5 i James over 28,5..u bih Bet- live nudi te margine, pa eto ako ko hoce nek isprati, moj pajdo ulozio pola plate na to a izvor njegov 9000 kuna..ja cu licno ispratit pa sta bude
MA on je vec propao samo nije toga svjestan josbevanda4 je napisao/la:taj izvor koji stavlja 9000 kn je pun ko brod ocito, njegovih 9000 je kao nasih 20..Brezovac je napisao/la:SAd me prijatelj zove, neki expert za nba mu posalo 2 para..Duncan over 16, 5 i James over 28,5..u bih Bet- live nudi te margine, pa eto ako ko hoce nek isprati, moj pajdo ulozio pola plate na to a izvor njegov 9000 kuna..ja cu licno ispratit pa sta bude
tvoj prijatelj koji stavlja pola plaće je obični kockar i hazarder koji bi mogao propasti vrlo brzo(šala,ništa osobno)
a mi koji ćemo ispratiti smo naivčine, al bar nećemo odriješiti kesu za dva nba igrača (što je najobičnija lutrija i ne može se nikoga nazvati expertom na tom polju)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.