bagrcavi je napisao/la:puste ih starci da izađu u grad jednom nakon 17 godina i one siluju fejsbuk sa 29 statusa i 64 slike. pa yebo majku ko da su u las vegas otišle a ne u mayers pišljivi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: AW: Chat
Šta je ovo koji qrac...QUARTERBACK je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
ahahahahahahaha
Svakakvih budala.
Keep walking.
Oj jutra
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
AHAHAHHAHAHAHAHA **** te konj kud' ovo postavi!QUARTERBACK je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
ahahahahahahaha
Glavu dajem da je napusen. Ko ja sada.
Re: Odg: Chat
Blago tebi. Ja glavu ne smijem podic s jastuka. Yebem mu zene i alkohol.BegAx je napisao/la:
Glavu dajem da je napusen. Ko ja sada.![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma ja sam alkohol batalio. Ne mogu ja podnijeti mamurluk, tri dana ne mogu sebi doci. Ovako se opustim jednom u 2-3 dana. Uzivancija. A zene... **** ga.
btw. Ako ima neko od forumasa da zivi u Rotterdamu nek' mi se javi. Trebaju mi neke informacije.
btw. Ako ima neko od forumasa da zivi u Rotterdamu nek' mi se javi. Trebaju mi neke informacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
BegAx i ti dos'o spamat?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
K'o da imam 3 glave............
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
šta ?Cautinho je napisao/la:Ajde ako vam nije problem,prošetajte do kliksa,na fudbalski pdf,imat ćete šta vidjeti
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Naravno da mi je tesko jer ne znam (o ) na koju temu mislis i sad bi kao trebao (li) prelistati svaku ?Cautinho je napisao/la:Glupo mi je sad da govorim,zar ti je teško kliknut dva puta na mišu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ja i dalje ne kontam. teme normala. prosvijetli nas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerovatno misli na ozivljavanje teme o Messiju.
Hvala Isuse. Prosvjetlio si me. Moj zivot napokon ima smisla. Nisam znao zasto smo poslani na ovaj svijet. Znam sad.Cautinho je napisao/la:Ma nema veze to sa temama.
Napisao sam tamo da im je pdf pretrpan i pun gluposti,pa sam onda aktivirao pola podforuma da vide o čemu pričam
Nasa sveta misija je da idemo forumima svijeta i ozivljavamo teme.
Kad ce sveta knjiga sa uputama kako da to radimo najbolje ?
- Cautinho
- Kontakt:
To me opet hejtaš ?Otelo je napisao/la:Hvala Isuse. Prosvjetlio si me. Moj zivot napokon ima smisla. Nisam znao zasto smo poslani na ovaj svijet. Znam sad.Cautinho je napisao/la:Ma nema veze to sa temama.
Napisao sam tamo da im je pdf pretrpan i pun gluposti,pa sam onda aktivirao pola podforuma da vide o čemu pričam
Nasa sveta misija je da idemo forumima svijeta i ozivljavamo teme.
Kad ce sveta knjiga sa uputama kako da to radimo najbolje ?
Ovo je chat,ljudi svašta pišu,eto ja napisao to,jesam li nekoga uvrijedio,napravio nešto nažao?
Keep walking.
Sad ti zajeban?Cautinho je napisao/la:Ajde ako vam nije problem,prošetajte do kliksa,na fudbalski pdf,imat ćete šta vidjeti
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.