Naravno da ne, ali smatram da to nije nista cime bi se trebao hvaliti. Cisto gubljenje vremena.Cautinho je napisao/la:To me opet hejtaš ?Otelo je napisao/la:Hvala Isuse. Prosvjetlio si me. Moj zivot napokon ima smisla. Nisam znao zasto smo poslani na ovaj svijet. Znam sad.Cautinho je napisao/la:Ma nema veze to sa temama.
Napisao sam tamo da im je pdf pretrpan i pun gluposti,pa sam onda aktivirao pola podforuma da vide o čemu pričam
Nasa sveta misija je da idemo forumima svijeta i ozivljavamo teme.
Kad ce sveta knjiga sa uputama kako da to radimo najbolje ?![]()
Ovo je chat,ljudi svašta pišu,eto ja napisao to,jesam li nekoga uvrijedio,napravio nešto nažao?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne slušaj me mala jer ćeš čuti što ne želim reći i nije istinaa, svee je too od lošeeeg vinaaaa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahah
hahahah
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- IlPrincipe
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:AsharaK je napisao/la:
hahahah
haj ne riiseee
Neeeeemooooj Kenaneeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- IlPrincipe
- Kontakt:
zato što dobro pjevaDex je napisao/la:Što Sandru nalijepi bolan ne bio
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
IlPrincipe je napisao/la:zato što dobro pjevaDex je napisao/la:Što Sandru nalijepi bolan ne bio![]()
![]()
Zapanjujući krešendo jelde
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
đeste pickeeee
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahah glaj lijepog vremena a niko na kafuu neceeee nmg da vjerujemmm koji bolidiiiii
Sretan ti osmi mart a Boga mi i devetilegenda reala je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:puste ih starci da izađu u grad jednom nakon 17 godina i one siluju fejsbuk sa 29 statusa i 64 slike. pa yebo majku ko da su u las vegas otišle a ne u mayers pišljivi![]()
Buraz uzmi čekić najveći što imaš kući i dobro izlupaj modem, spucaj par puta i u kameru, a nakon toga se opali po glavi. A nakon toga odi kod komšije i javi nam jesi li to uradio. Poslušaj me molim te ovo ti govorim za tvoje dobro.AsharaK je napisao/la:
hahahah
DRUG NEBI TI PUNCA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ev našo sam jednog odoooohhhh 
Please don't goooooooo
Who do you think you are?Kawhi je napisao/la:Jebote kakav mamurluk.Ovo je nevjerovatno.
God of tits and wine.Actually,just wine.Narin je napisao/la:Who do you think you are?Kawhi je napisao/la:Jebote kakav mamurluk.Ovo je nevjerovatno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin