Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
gringobih
-
Kontakt:
szlaja je napisao/la:Pape nas je odveo na SP koliko nas je i Alija odbranio u ratu
Potpis kao kuca
Pusi ga Siti bez nase legende
0-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
0-2
Ulazi Bosanska masina;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Rios
Virtu4l je napisao/la:drummer je napisao/la:Kao navijac reprezentacije i Edinov nisam uskracen za informacije,Edin ih redovno daje putem svog profila.
Nije u tome poenta. Poenta je u neprofesionalizmu. Citiraću jednog prijatelja, '
gdje si vidio da je novinar PR jednom igraču'. Zamisli da je novinar Kickera ili Bilda ujedno i PR Lahmu ili Schweinsteigeru? Time je svaki drugi medij u startu diskreditovan.
To može samo kod nas i nigdje više na svijetu. Zamisli da Runija predstavlja novinar Guardiana ili Mirrora.
A zar Edin nema pravo da sam odluci ko ce ga predstavljati? Ne razumijem..Zar nema na kraju krajeva pravo da favorizuje neki medij a neki ne? Kao i svaki drugi gradjanin sto bira koje ce novine citati,koju tv stanicu gledati ili koji portal posjetiti..Njega,po meni, samo Savez moze natjerati dok je dio repke da izadje na press-icu i to je to..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
jestamaji
-
Kontakt:
szlaja je napisao/la:Selektor i manager odnosno trener su dva razlicita posla
kako gdje, negdje da, negdje ne
back to topic, evo ga pogodi i stativu
Zadnja izmjena:
jestamaji, dana/u 09 mar 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
drummer
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:drummer je napisao/la:Kao navijac reprezentacije i Edinov nisam uskracen za informacije,Edin ih redovno daje putem svog profila.
Nije u tome poenta. Poenta je u neprofesionalizmu. Citiraću jednog prijatelja, '
gdje si vidio da je novinar PR jednom igraču'. Zamisli da je novinar Kickera ili Bilda ujedno i PR Lahmu ili Schweinsteigeru? Time je svaki drugi medij u startu diskreditovan.
To može samo kod nas i nigdje više na svijetu. Zamisli da Runija predstavlja novinar Guardiana ili Mirrora.
U ovoj kuknjavi su krivi sami novinari.Zasto se ponasaju poltronski,zasto nisu pisali da u savezu nisu bitno promijenjene stvari,zasto nisu kritikovali selektora za sve lose odluke i poteze a ne postavljali zadana pitanja time sakrivajuci stvarno stanje i time direktno obmanjujuci javnost.
Sami krivi i sad kukaju.Radi svoj posao i opleti svakog ko to zasluzi.
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 09 mar 2014, 18:30
Stativa Dzeke
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Rios je napisao/la:A zar Edin nema pravo da sam odluci ko ce predstavljati? Ne razumijem..Zar nema na kraju krajeva pravo da favorizuje neki medij a neki ne? Kao i svaki drugi gradjanin sto bira koje ce novine citati,koju tv stanicu gledati ili koji portal posjetiti..Njega,po meni, samo Savez moze natjerati dok je dio repke da izadje na press-icu i to je to..
Naravno da ima i odlučio je. Zar sad nije očito da taj čovjek ne radi svoj posao kako treba. Mislim, evo mjesecima ukazujemo na nejasnoće i nelogičnosti. Edin će izgleda ponovo ispaštati zbog neprofesionalnosti i nesposobnosti drugih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
plavalokomotiva
-
Kontakt:
Postao/la plavalokomotiva » 09 mar 2014, 18:32
Stativa, ali bila je poteska pozicija mora se priznati
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
bvb
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Stativa Dzeke
dobar sut
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 09 mar 2014, 18:34
Predasistencija Dzeke. Vraca glavom za Nasrija, Richards produzio loptu i Nasri zabija.
-
Batko
-
Kontakt:
Grize, svugdje ga ima.... Ni traga povredi.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Urbinato
-
Kontakt:
szlaja je napisao/la:Selektor i manager odnosno trener su dva razlicita posla
Ti si nabrojao tri. Trener je čovjek koji trenira ekipu ( npr. Conte u Juventusu ), dok manager ima više ovlasti, odnosno može birati igrače i ima ovlasti kada su u pitanju financije. Selektor je trener na nacionalnom nivou.
Zadnja izmjena:
Urbinato, dana/u 09 mar 2014, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
aqarius
-
Kontakt:
ne boli ga noga,ne traži izmjenu...nema mu ni Ibre,a trudi se i bori....vjerovatno u tunelu nema ni babuke...kako to...
-
jestamaji
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Predasistencija Dzeke. Vraca glavom za Nasrija, Richards produzio loptu i Nasri zabija.
čist ofsajd
-
Rios
Virtu4l je napisao/la:Rios je napisao/la:A zar Edin nema pravo da sam odluci ko ce predstavljati? Ne razumijem..Zar nema na kraju krajeva pravo da favorizuje neki medij a neki ne? Kao i svaki drugi gradjanin sto bira koje ce novine citati,koju tv stanicu gledati ili koji portal posjetiti..Njega,po meni, samo Savez moze natjerati dok je dio repke da izadje na press-icu i to je to..
Naravno da ima i odlučio je. Zar sad nije očito da taj čovjek ne radi svoj posao kako treba. Mislim, evo mjesecima ukazujemo na nejasnoće i nelogičnosti. Edin će izgleda ponovo ispaštati zbog neprofesionalnosti i nesposobnosti drugih.
Ama buraz koga briga ko je njegov PR..Evo meni je to totalno svejedno..Sto neko rece informacije koje me zanimaju o njemu dobije sa FB-a, i to uglavnom igra li ili ne..Tu je i njegova web stranica..Ali opet ti kazem meni je to toalno nebitno..Vazen su mi dvije stvari: 1. Kako igra u repki ; 2. Kako igra u klubu u kom je.. Ovim redosljedom znaci..Sumnjam da mu tu njegov PR,sadasnji ili neki buduci,mogu pomoci ili odmoci..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Imaju sasvim dovoljno vremena da ovo okrenu.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Vedad87
-
Kontakt:
Al' Džeko igra. Trči, bori se, drži loptu...sve...koja razlika od one tekme protiv Egipta
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
bvb
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Imaju sasvim dovoljno vremena da ovo okrenu.
nemoj zajebavat'
-
anonymousHD
-
Kontakt:
Postao/la anonymousHD » 09 mar 2014, 18:37
Ono, on je rekao da je povređen bio? Mater mu! Stid nek ga bude! Mrš panju!
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Rios je napisao/la:Ama buraz koga briga ko je njegov PR..Evo meni je to totalno svejedno..Sto neko rece informacije koje me zanimaju o njemu dobije sa FB-a, i to uglavnom igra li ili ne..Tu je i njegova web stranica..Ali opet ti kazem meni je to toalno nebitno..Vazen su mi dvije stvari: 1. Kako igra u repki ; 2. Kako igra u klubu u kom je.. Ovim redosljedom znaci..Sumnjam da mu tu njegov PR,sadasnji ili neki buduci,mogu pomoci ili odmoci..

Ja bih ipak volio pročitati neki intervju sa njim, slike njega, Ibričića i Kolarova su mi se popele na neku stvar.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
gringobih
-
Kontakt:
Stativa Dzeke
2-1 Zasluge BIG EDA
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.