prodali smo duplo vise sezonskih nego sto je navijaca pratilo zadnju utakmicu u Gracanicibax08 je napisao/la:otac ti glup ko ovaj magararac što te napravio kretenu jedanfukaratz je napisao/la:dodje provocirati a glup ko konjbax08 je napisao/la:FK Sloboda: Prihod od ulaznica 6.862 KM.Prema raspoloživim informacijama u subotu je prodato 1.674 ulaznica. Za zapad po cijeni od 5 KM 920, a za sjever po cijeni od 3 KM 754. Ukupan prihod je 6.862 KM, a bitno je napomenuti kako su pripadnice ljepšeg spola zbog 8. marta imale besplatan ulaz. Ako je bilo više od 3000 hiljade gledalaca znači da je pripadnica ljepšeg pola bilo 1500 na stadionu.BRAVO TUZLANKEsezonske ulaznice koje kostaju 50 KM, prijatelja kluba koje kostaju 100 KM, roditelji s djecom, pa tek onda pripadnice ljepseg spola
al ovo je za tebe i tvoj klub naucna fantastika
Jel roditelje sa djecom neračunate?koliko ste vi to sezonskih karata prodali
Ti si prvi ušao džabe i takvi ko ti jer nemaš ni za pljuga
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
Šta se odma palite djeco draga
Druga ste liga
Nemožete vi nikad bit VELEŽ,SARAJEVO;ŽELJO,BORAC a i klubovi poput ZRINJSKOG,ŠIROKOG OLIMPIKA su za vas institucije.
zašto se raspravljati s bolidom koji je došao provocirati? lagano u gnjavatore 

Ovaj cirkusant je jos jedan dokaz da se u klubu radi sjajno i kako vrijeme bude odmicalo hejtera ce biti sve vise i vise. 
Zahtjevamo da se bax-u izmjeri pritisak i secer jer smo zabrinuti za njegovo zdravlje.
Zahtjevamo da se bax-u izmjeri pritisak i secer jer smo zabrinuti za njegovo zdravlje.
I onda opet sljedece, pa opet pa opet i tako u nedogled, jer im se mozefukaratz je napisao/la:mi smo u dugovima okreni se svom Bratstvu jer ulazite ove godine a i sljedece
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovaj post je postao/la bax08, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma to mi je nesto najjace kad pocnu pisati na forumu kako Bratstvo moze uci kad hoce al eto njima se ne ulaziklasik je napisao/la:I onda opet sljedece, pa opet pa opet i tako u nedogled, jer im se mozefukaratz je napisao/la:mi smo u dugovima okreni se svom Bratstvu jer ulazite ove godine a i sljedece
Sloboda Tuzla
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Nema toga kluba koji nije duzan..Jedini klub na svijetu koji nema ni jedan euro duga je Bayern Munchenbax08 je napisao/la:Moj klub nema duga ni marke u odnosu na SloboduTzBulevar87 je napisao/la:Roditelji sa djecom, ljepsi pol i SEZONSKE ULAZNICE ne spadaju pod ove 1674 prodane karte... sve su to poprilicno nepoznati pojmovi za tebe i tvoj klubbax08 je napisao/la:FK Sloboda: Prihod od ulaznica 6.862 KM.Prema raspoloživim informacijama u subotu je prodato 1.674 ulaznica. Za zapad po cijeni od 5 KM 920, a za sjever po cijeni od 3 KM 754. Ukupan prihod je 6.862 KM, a bitno je napomenuti kako su pripadnice ljepšeg spola zbog 8. marta imale besplatan ulaz. Ako je bilo više od 3000 hiljade gledalaca znači da je pripadnica ljepšeg pola bilo 1500 na stadionu.BRAVO TUZLANKE
Postano kroz Forum SportSport.ba app.LJude što ste kovali u zvijezde i vaša djeca vas tuže.Druže MILIONI su u pitanju znaš i sam.Htjeli vi to priznat ili ne i vi ste DJL.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nisi shvatio sta zelim reci sa ovim..prelistaj par stranica unazad i bice ti jasno..i nasi su sad protiv Mladosti donijeli jarca kao simbol grada i navijacke grupe pa su mnogi to ismijali jer je to kod nas napravljeno i to bas u Tuzli..navijaci Benfice dovedu orla na teren,Kolna jarca itd.. kod nas se nesto slicno uradi odmah pljuje,a tudje je bas kulsamozeljo1987 je napisao/la: Svugdje u svijetu ovo je normalno, samo se u Bosni ismijava, tužno je kakav smo mi narod, nikad nećemo napravit korak naprijed, viječito ćemo ići nazad.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pa mi bosanci smo ograničeni, kad nam je koza, ovca, jarac, krava, konj, pilići, itd, seljakluk i onda to dovedeš na tribine i eto ti .. stvar je da je prvo bitno popljuvat' i ismijat', al' jebga, tako je
- Probisvjet
- Kontakt:
Nas jarac. Ponosni smo na njega!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nas grad,naša pravila...jarca smo doveli i opet ćemo 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
+1staragarda je napisao/la:Nas grad,naša pravila...jarca smo doveli i opet ćemo
- Probisvjet
- Kontakt:
Podrska od kospicara sa zapada!Skver je napisao/la:+1staragarda je napisao/la:Nas grad,naša pravila...jarca smo doveli i opet ćemo

- anonymous001
- Kontakt:
haha bom se je jarac dobro iskenjao na tribinu ...Probisvjet je napisao/la:Nas jarac. Ponosni smo na njega!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mora srat nije robot vec zivotinja..
Eto i vi dovedite krilatog konja i ja vam cestitam
Il tigratuzlak1987 je napisao/la:Pa mora srat nije robot vec zivotinja..
- Probisvjet
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Il tigratuzlak1987 je napisao/la:Pa mora srat nije robot vec zivotinja..
Eto i vi dovedite krilatog konja i ja vam cestitam![]()
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci,oplakahtuzlak1987 je napisao/la:Pa mora srat nije robot vec zivotinja..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
http://www.nsfbih.ba/upload/documents/D ... 20KOLO.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.