Mozemo jedino zaliti sto njegove godine prolaze i nije osvojio ni jednu zlatnu loptu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ma nisam se prepao, vec naprosto ne vjerujem ovoj Tatinoj BarciNeutral je napisao/la:@let3
Šta ti rekoh. Jesi se bio prepao ove utakmice kao da su imali oni bilo kakvu šansu. Rezultat bi bio ubjedljiviji da je sudija spavao kako treba.
I onda kazu pogrijesili sto su ga zadrzali jos jednu sezonu...Korinov je napisao/la:Nego imal' ko bolji od Valdesa ove sezone u Evropi ?
Begović Asmir.Korinov je napisao/la:Nego imal' ko bolji od Valdesa ove sezone u Evropi ?
Jest tebi ped.eru jean ..Donnie Darko je napisao/la:Begović Asmir.Korinov je napisao/la:Nego imal' ko bolji od Valdesa ove sezone u Evropi ?
Manuel NeuerKorinov je napisao/la:Nego imal' ko bolji od Valdesa ove sezone u Evropi ?
Pogledaj ko Neueru igra ispred, a ko Valdesu tj. pogledaj kakva je momcad Bayern, a kakva Barca ma koliko to ogd sada zvucalo glupo....anonymousHD je napisao/la:Manuel NeuerKorinov je napisao/la:Nego imal' ko bolji od Valdesa ove sezone u Evropi ?
Korinov je napisao/la:Jest tebi ped.eru jean ..Donnie Darko je napisao/la:Begović Asmir.Korinov je napisao/la:Nego imal' ko bolji od Valdesa ove sezone u Evropi ?![]()
Ma nebitno to sad , Neuer je cudo od golmana , nivo Kahna. Po meni niko nije s njim u ravni. Ali se slazem da je Valdes odmah iza Neuera.Lillard0 je napisao/la:Pogledaj ko Neueru igra ispred, a ko Valdesu tj. pogledaj kakva je momcad Bayern, a kakva Barca ma koliko to ogd sada zvucalo glupo....anonymousHD je napisao/la:Manuel NeuerKorinov je napisao/la:Nego imal' ko bolji od Valdesa ove sezone u Evropi ?
i ja isto ocekujem pobjednika tog duela (po mogucnosti Oly)...sve ostalo nam je pušiona, po svemu prikazanom.Lillard0 je napisao/la:Prizeljkujem Oly/United u cetvrtfinalu. Mislim da sam realan jer ako smo dobili najtezeg u osmini, red bi bio...
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... ester-city" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:Neočekivano dobri komentari, nisam se nadao ovome moram priznat'.![]()
Nisam gledao tekmu, tako da nemam šta komentarisat', nego ako ima ko kakav dobar video, highlights i tako to...plz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.