FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

jestamaji
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la jestamaji » 13 mar 2014, 14:56

svima koji sada pišu da to nisu bajernove pare itd
nisu dok se ne dokaže suprotno, nema priče
ali razmislite o jednoj stvari: koliko moraš imati para da bi ti porez na kamate ili dobit (normalno cca 25%) bio 27,5 miliona. tu ti je dobit 100 miliona. pa vi onda skontajte koliki je ulog tj. glavnica da bi dobit bila 100 miliona.
ja sam u jedno 100% siguran, tolike pare nije mogao zaraditi ni kao fudbaler ni kao vlasnik fabrike kobasica i neko mu ih je morao dati. ostaje pitanje ko.

p.s. za djecu, pitajte roditelje da vam objasne nepoznate riječi

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 13 mar 2014, 15:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:za one "bavarce" koji su tvrdili da je Juventus opravdano izbacen iz lige: zar ne treba sada vidjeti koliko od tog novca se moze trasirati do Bajerna???..ako bilo sta moze na bilo koji nacin i klub treba da snosi sankcije , jer i Juventus je izbacen zbog licne odgovornosti prvog covjeka kluba, a ne odgovornosti samog kluba...preslikana situacija..

ako jedan euro ima na sebi potpis Bajerna (a drugacije nije mogao zaraditi), ne bi trebalo primjenjivati dvostruke arsine nego pravac najmanje druga liga.
E jest mi drago zbog ove presude samo radi domacih njemackih trolova po Serie A pdf-u i stila svete savrsene Marije Njemackog uber naroda. :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2014, 15:07

jestamaji je napisao/la:svima koji sada pišu da to nisu bajernove pare itd
nisu dok se ne dokaže suprotno, nema priče
ali razmislite o jednoj stvari: koliko moraš imati para da bi ti porez na kamate ili dobit (normalno cca 25%) bio 27,5 miliona. tu ti je dobit 100 miliona. pa vi onda skontajte koliki je ulog tj. glavnica da bi dobit bila 100 miliona.
ja sam u jedno 100% siguran, tolike pare nije mogao zaraditi ni kao fudbaler ni kao vlasnik fabrike kobasica i neko mu ih je morao dati. ostaje pitanje ko.

p.s. za djecu, pitajte roditelje da vam objasne nepoznate riječi
Još jednom nema ovo veze sa Bayernom kao klubom. Možeš i ti da radiš u nekoj firimi i da od zarađenih para baviš nekim dodatnim djelatnostima od kojih možeš dodatno zarađivati ,a i na tu dodatnu djelatnost od koje zarađuješ moraš državi platiti porez na tu ostvarenu dobit. Dakle Uli se kao pojedinac bavio kupovinom i prodajom dionica na berzi na kojima je ostvarivao dobit na koju nije plaćao porez Njemačkoj i sve je jasno kao dan. Istražitelji su jučer mislim utvrdili da ovo nema veze sa Bayernom čiji je prihod uredno prijavljen i na koji je plaćen porez.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 mar 2014, 15:09

@ jestamaji

pa normalno je da se tu nalaze i pare Bayern-a, jer je on kod njih od 1979 godine obavljao razne funkcije i sigurno su ga placali za taj posao.

Sta sada Bayern treba da kontrolise sta ce njegovi uposlenici raditi sa novcem koji su dobili kao platu. :roll: :roll:

Dakle za tebe bi poslodavac kompanije X bio kriv sto npr. jedan alkoholicar potrosi cijelu platu na alkohol, a ne misli na ostale potrebstine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 13 mar 2014, 15:11

Tacno mi nije bilo mrzeg i prepotentnijeg lika u fudbalu od ovog Henesa. Masala. :mrgreen: :lol:
pi.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 13 mar 2014, 15:15

Kakva glupa rasprava. Pa valjda se zna za šta je optužen, džaba šuplja priča ima li ili nema veze sa Bayernom.
Optužen sa utaju poreza, kojeg, jel u Bayernu ili u nekoj drugoj firmi, i tu je kraj diskusije.
Ako neko sumnja da je obavljao prljave poslove u klububujrum pa ga tuži i za to
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 13 mar 2014, 15:15

Pogledaj gdje je Njemacka a gdje Italija u svakom pogledu i dobit ces odgovor!! U Njemackoj se digne pompa oko Ulija , sto je i shvatljivo!!
Dok se u Italiji sve zataskava na DRZAVNOM nivou!!! Komplet drzava korumpirana, da niko dó smaka svijeta im ne moze uci u trag!!!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2014, 15:16

@amerosm
+1

Ali kako to žabarima objasniti. Evo i mene moj direktor svaki mjesec pita šta sam uradio od svoje plate :mrgreen:.
Pita me što je malo bolje ne rasporedim hahahah.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 mar 2014, 15:21

Nova funkcija narednih par godina...

slika
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 13 mar 2014, 15:29

Fakat ne znam sta je ovdje cudno,svaka bogata osoba ima za cilj ukrasti od drzave,izbjegavanjem placanja poreza,jeste li toliko mladi da vam je to cudno :?

Nema 20€ u dzepu,a zna koliko je Uli Hoenes mogao zaradit i ustedit :lol: :lol: Jel to njemu manja plata od igraca Bayerna :lol: hajd djeco igrajte menadjera i furajte se da ste Uli Hoenes :mrgreen:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 13 mar 2014, 15:30

NOVA TRANSFERBOMBA IZ MINHENA !!!

Uli potpisao na 3,5 godine za JVA Minhen. Odsteta 50 mio eura, bez izlazne klauzule :mrgreen: . Igrat ce lijevo il desno krilo, zavisi kako ga okrenu :lol: :lol:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 13 mar 2014, 15:36

Lokos19 je napisao/la:NOVA TRANSFERBOMBA IZ MINHENA !!!

Uli potpisao na 3,5 godine za JVA Minhen. Odsteta 50 mio eura, bez izlazne klauzule :mrgreen: . Igrat ce lijevo il desno krilo, zavisi kako ga okrenu :lol: :lol:
Dide ce unucima pricati kako je vama zapapricio,sad nek dobije i smrtnu kaznu :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 mar 2014, 15:46

Slicna sudina ocekuje i katalonskog narkica i francuskog pedofila.

Odavno se zna da je jajern upleten u sumnjive finansijske aktivnosti, pitanje je vremena kad ce krmak propjevati u cuzi. Oduzimajne titula i profi licence je neminovnost. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2014, 15:48

Sa ''nogometne'' strane, velika steta za Bayern i Bundesligu. Covjek koji je toliko toga pokrenuo u Bundesligi, volili ga ili ne volili, za mene prava ikona Bundeslige.

Ali nema sumnje da je ucinio zabranjen delikt, i dobio je zasluzeno kaznu.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 mar 2014, 15:49

Hare_BvB je napisao/la:Slicna sudina ocekuje i katalonskog narkica i francuskog pedofila.

Odavno se zna da je jajern upleten u sumnjive finansijske aktivnosti, pitanje je vremena kad ce krmak propjevati u cuzi. Oduzimajne titula i profi licence je neminovnost. :mrgreen:
zasad samo Uli i Radončić najebaše :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 mar 2014, 15:54

Hare_BvB je napisao/la:Slicna sudina ocekuje i katalonskog narkica i francuskog pedofila.

nabijamo KOMPLEKSE postavljamo STANDARDE.

Koja izkomplexirana rova su žutalji. Kave samo gluposti od njih za pročitati.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 mar 2014, 16:02

jestamaji je napisao/la:ja sam u jedno 100% siguran, tolike pare nije mogao zaraditi ni kao fudbaler ni kao vlasnik fabrike kobasica i neko mu ih je morao dati. ostaje pitanje ko.
wow, kristoferison kolumbison je siguran. :lol:
tacno se zna ko mu je dao pare s kojima je poceo na berzi.
loma se informisi, ne kosta.

ps.
haj, barem smo se rijesili neznalice koji je dovodio panjeve tipa gomez. :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 13 mar 2014, 16:05

pocetak kraja "velikog" jajerna

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 13 mar 2014, 16:09

Mislim da moramo
ovogodisnji trofej LP posvetiti nasem Uliju!!! I kada aBd opet dignemo i odbranimo LP!!!
Mogu samo zamisliti face kompleksasa!!

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 13 mar 2014, 16:19

Super motiv nam je falio!!!!!
A sada ga imamo!!
Da igramo za naseg Ulija!!!!!!
I opet osvojimo i odbranimo LP!!!
IDEMOOO!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.