Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Vedo je jos uvijek dobar igrac mada on igra puno slabije nego prosle sezone. Jasno se vidi da je povreda ucinila svoje samo sto povreda neopravdava njegovu losu formu.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Naravno da igra losije nego prosle sezone al ako ne moze povreda da bude opravdanje, moze li biti to sto cjela ekipa hoffenehinama igra razocaravajuce lose i sto se ne zna koji igrac od kojeg je losiji?Tarik14 je napisao/la:Vedo je jos uvijek dobar igrac mada on igra puno slabije nego prosle sezone. Jasno se vidi da je povreda ucinila svoje samo sto povreda neopravdava njegovu losu formu.
Moze biti opravdanje jel zaista u posljednje vrijeme nista im neide kako treba.sahbaz2509 je napisao/la:Naravno da igra losije nego prosle sezone al ako ne moze povreda da bude opravdanje, moze li biti to sto cjela ekipa hoffenehinama igra razocaravajuce lose i sto se ne zna koji igrac od kojeg je losiji?Tarik14 je napisao/la:Vedo je jos uvijek dobar igrac mada on igra puno slabije nego prosle sezone. Jasno se vidi da je povreda ucinila svoje samo sto povreda neopravdava njegovu losu formu.
Vedo opet ''odlikas''
to jest najgore ocjenjen nas igrac sa cistom Njemackom peticom.Uz to najgore ocjenjen na cjeloj toj utakmici.Jedini on ima peticu.
Miske blizu uz njega 4,5,Salihovic cetvorka.
A Dzekica igrac utakmice protiv HSV ocjena dvica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko je vec standardan sa ovim dobrim ocjenama. Ostali bi mogli obnoviti godinu?harishp je napisao/la:Vedo opet ''odlikas''to jest najgore ocjenjen nas igrac sa cistom Njemackom peticom.Uz to najgore ocjenjen na cjeloj toj utakmici.Jedini on ima peticu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Drag mi je vedo, ali da igra loše, igra itekako.
Ovi sto pravdaju njegovu lošu igru time što cijeli tim igra loše nek se zapitaju da li bi recimo dzeko igrao tako loše u Hoffenheimu. Nisu ni vukovi u nekoj formi ali to ne sprecava dzeku da pokaze svoju klasu.
Ovi sto pravdaju njegovu lošu igru time što cijeli tim igra loše nek se zapitaju da li bi recimo dzeko igrao tako loše u Hoffenheimu. Nisu ni vukovi u nekoj formi ali to ne sprecava dzeku da pokaze svoju klasu.
Dzeko je igrac svjetske klase koji sam moze nosit ekipu, a ovaj ne moze bez suigraca. Nije on taj kvalitet iako neki vrde da jest. Nadam se da cemo gledat Muslimovica od pocetka za repku u buducnosti.biskitt je napisao/la:Drag mi je vedo, ali da igra loše, igra itekako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Ma to je dzaba nekom govoriti da sa dzekom ne mozes niti jednog naseg reprezentativca porediti jednostavno jer je covjek visa klasa od svih ostali.A sto se tice muslimovica pa nemoj biti smjesan , covjek ne igra ni za svoj klub a da pocne u repci ispocetka.muslimovic je gori od vede i inace a bogami i trenutno.jedina nada moze biti Zec.Cartman je napisao/la:Dzeko je igrac svjetske klase koji sam moze nosit ekipu, a ovaj ne moze bez suigraca. Nije on taj kvalitet iako neki vrde da jest. Nadam se da cemo gledat Muslimovica od pocetka za repku u buducnosti.biskitt je napisao/la:Drag mi je vedo, ali da igra loše, igra itekako.
Stavljas Zeca ispred Vede?sahbaz2509 je napisao/la:Ma to je dzaba nekom govoriti da sa dzekom ne mozes niti jednog naseg reprezentativca porediti jednostavno jer je covjek visa klasa od svih ostali.A sto se tice muslimovica pa nemoj biti smjesan , covjek ne igra ni za svoj klub a da pocne u repci ispocetka.muslimovic je gori od vede i inace a bogami i trenutno.jedina nada moze biti Zec.Cartman je napisao/la:Dzeko je igrac svjetske klase koji sam moze nosit ekipu, a ovaj ne moze bez suigraca. Nije on taj kvalitet iako neki vrde da jest. Nadam se da cemo gledat Muslimovica od pocetka za repku u buducnosti.biskitt je napisao/la:Drag mi je vedo, ali da igra loše, igra itekako.
Pratis li ti nogomet?
Pa to je poenta, svi ocekuju od njega proslogodisnje izdanje, medjutim on je tada premasio svoje mogucnosti. Ipak mislim da ovo sada nije njegov maksimum, moze on i bolje, ali boji se lopte, i sto je najgore ne ulazi u duele a i ono sto pokusa izgubi loptu. Nema cvrstine nikako, razumijem ja povreda i sve, ali **** napadaci moraju zabijati i stvarati prilike. Dobro je poceo, ali cini mi se sve gori i gori, pritisak je sve veci. Rangnick ima dosta strpljenja s njim.Cartman je napisao/la:Dzeko je igrac svjetske klase koji sam moze nosit ekipu, a ovaj ne moze bez suigraca. Nije on taj kvalitet iako neki vrde da jest. Nadam se da cemo gledat Muslimovica od pocetka za repku u buducnosti.biskitt je napisao/la:Drag mi je vedo, ali da igra loše, igra itekako.
Ma Muslimovic neka ne igra ni na treningu, uvjek je sjajan za repku. Pa onda kad je davo golove Hrvatskoj, Turskoj, Malti, Norveskoj itd nije nikako igro pa je bio dobar. Muslim sjajno ide sa Dzekom i to je po meni najbolje rijesenje. To jest ako ce Susic igrat sa dva centarfora...sahbaz2509 je napisao/la:Ma to je dzaba nekom govoriti da sa dzekom ne mozes niti jednog naseg reprezentativca porediti jednostavno jer je covjek visa klasa od svih ostali.A sto se tice muslimovica pa nemoj biti smjesan , covjek ne igra ni za svoj klub a da pocne u repci ispocetka.muslimovic je gori od vede i inace a bogami i trenutno.jedina nada moze biti Zec.Cartman je napisao/la:Dzeko je igrac svjetske klase koji sam moze nosit ekipu, a ovaj ne moze bez suigraca. Nije on taj kvalitet iako neki vrde da jest. Nadam se da cemo gledat Muslimovica od pocetka za repku u buducnosti.biskitt je napisao/la:Drag mi je vedo, ali da igra loše, igra itekako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Ne stavljam, nego sam zelio reci ako neko treba da dobije sansu umjesto vede ( u slucaju i dalje slabe forme )da bi najbolje bilo pored dzeke u tom slucaju u napadu isprobati mladje snage u ovom slucaju Zeca.U svakom slucaju prije Zeca nego Muslimovica.newbie je napisao/la:Stavljas Zeca ispred Vede?sahbaz2509 je napisao/la:Ma to je dzaba nekom govoriti da sa dzekom ne mozes niti jednog naseg reprezentativca porediti jednostavno jer je covjek visa klasa od svih ostali.A sto se tice muslimovica pa nemoj biti smjesan , covjek ne igra ni za svoj klub a da pocne u repci ispocetka.muslimovic je gori od vede i inace a bogami i trenutno.jedina nada moze biti Zec.Cartman je napisao/la:[]
Dzeko je igrac svjetske klase koji sam moze nosit ekipu, a ovaj ne moze bez suigraca. Nije on taj kvalitet iako neki vrde da jest. Nadam se da cemo gledat Muslimovica od pocetka za repku u buducnosti.![]()
Pratis li ti nogomet?
Vedo trenutno u losoj formi. Muslimovic se je vratio prosle sedmice. Zeca nismo nikad gledali protiv jakog protivnika.
Dzeko
Miske Pjanic
Medunjanin Ibricic
Rahimic
Sejo nece moci igrati, a nebi ovako lose bilo
Dzeko
Miske Pjanic
Medunjanin Ibricic
Rahimic
Sejo nece moci igrati, a nebi ovako lose bilo
Ljudi moji, kakav Zec pa oduzme se na prijateljskim tekmama a ne da ga bace u "kazan" kad nam je neka vazna tekma. Vihor duse, treba jos pure da jede Zeko.
Muslim je vrhunski napadac, kad je u top formi definitnivno zasluzuje da igra uz Dzeka u napadu. Jak je lik, pordoran, robusan, ima nos za gol, ima sve sto odlikuje jednog dobrog napadaca.
Muslim je vrhunski napadac, kad je u top formi definitnivno zasluzuje da igra uz Dzeka u napadu. Jak je lik, pordoran, robusan, ima nos za gol, ima sve sto odlikuje jednog dobrog napadaca.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jarane Zec je igracina ... ajde bgti imamo i SkoruAdinjo je napisao/la:Ljudi moji, kakav Zec pa oduzme se na prijateljskim tekmama a ne da ga bace u "kazan" kad nam je neka vazna tekma. Vihor duse, treba jos pure da jede Zeko.
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Sto se Vedada Ibisevica tice njemu svaka cast, ali ono je prosle sezone samo bio jedan bljesak. On je vracen na mjesto koje mu i pripada. Znam da ce sada neki osuti paljubu po meni, ali ne moze povreda biti izgovor, evo dva primjera, Ronaldo je u Interu imao duplo tezu povredu pa se opet vratio i resetao mreze protivnickih ekipa u Serie A, a isto je to radio i u Spaniji u dresu Real Madrida. Isto se moze reci za Rudda van Nistelrooya, koji je dozivio u PSV-u jednu tesku povredu, zatim se vratio i resetao mreze kako je stigao, isti je slucaj bio i u Manchesteru, pa i sada u Realu, nakon sto se vratio odmah je postigao gol i asistirao. Pored Dzeke treba gurati malog Seferovica, jer kad moze Rooney u Engleskoj da igra, koja je velesila za nas, moze i Seferovic, kada ostali igraci u napadu kao sto su Ibisevic, Muslimovic, i Zec nisu u formi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Kad vec spominjes i kazes da su poslije povreda Ronaldo i Nistelrooy resetali mreze poslije povreda trebao si statisticki reci i uporediti koliko su tacno golova zabili u roku 6 mjeseci kako su se vratili od povrede.Jer i vedo je zabijao kako se vratio od povrede , naime da te podsjetim nedugo kad se vratio poslije povrede herti je zabio 3 gola u pola sata i prema tome bolje ti je suti ako nemas konkretne podatke i argumenete.Cuj sta samo rece nistelrooy se vratio i odmah poslije povrede zabio pa i vedo je zabio i sta sad.reci ti meni koliko je nistelrooy zabio 6 mjeseci nakon povrede, kad iz googlas te podatke javi se ovdje i dokazi , pokazi cinjenicama.Vise mi idu na onu stvar svi ovi koji mnlate i samo im je bitno da kritikuju a bez ikakvih argumenata.amerosm je napisao/la:Sto se Vedada Ibisevica tice njemu svaka cast, ali ono je prosle sezone samo bio jedan bljesak. On je vracen na mjesto koje mu i pripada. Znam da ce sada neki osuti paljubu po meni, ali ne moze povreda biti izgovor, evo dva primjera, Ronaldo je u Interu imao duplo tezu povredu pa se opet vratio i resetao mreze protivnickih ekipa u Serie A, a isto je to radio i u Spaniji u dresu Real Madrida. Isto se moze reci za Rudda van Nistelrooya, koji je dozivio u PSV-u jednu tesku povredu, zatim se vratio i resetao mreze kako je stigao, isti je slucaj bio i u Manchesteru, pa i sada u Realu, nakon sto se vratio odmah je postigao gol i asistirao. Pored Dzeke treba gurati malog Seferovica, jer kad moze Rooney u Engleskoj da igra, koja je velesila za nas, moze i Seferovic, kada ostali igraci u napadu kao sto su Ibisevic, Muslimovic, i Zec nisu u formi.
Meni reci da nemam pojam i onda traziti statisticke podatke o Ruud van Nistelrooy-u govori sve samo po sebi. No evo da ti pokazem i tu cinjenicu. Kao 22 godisnjak, pocetkom godine je dozivio jednu tesku povredu koljena i nakon iste se vratio i u preostale 23 utakmice prvenstva je postigao 29 golova. Tada je jos igrao za PSV Eindhoven.
Evo ti link, gdje je na pocetku receno da za ovo gore sto sam napisao, a sigurno ce ti neko prevesti ko poznaje Njemacki.
http://www.11freunde.de/drucken/115846
Evo ti jos link s wikipedie koja ovo gore navedeno potvrdjuje
http://de.wikipedia.org/wiki/Ruud_van_Nistelrooy
Navijaci Reala ti mogu potvrdi da je nakon povrede kad je odigrao 12 minuta postigao gol i imao asistenciju. Ja dalje kako se sjecam on u Unitedu nije bio povrijedjen no ukoliko grijesim, molim nek navijaci Manchetera postave sta je bio razlog povrede i kako se vratio u prvih sest mjeseci. Porediti RvN i Vedada Ibisevica je stvarno kriminalno (ja sam samo naveo primjer izmedju njih dvojce da je veliki igrac vec bi resetao mreze kao sto je radio RvN), i da povreda je dvano prosla on bi trebao pruzati bolje partije, a ne da bude najlosiji igrac svoje ekipe. Kvalitet se igraca pokazuje tada kada ekipa igra lose, tada ti trebas da budes iznad te ekipe i da je donekle nosis kao sto to radi Dzeko. Budimo realni Vedad Ibisevic je jedan prosjecan napadac, a ostavite na starnu patriotizam i ostale stvare koje nemaju veze s zelenim terenom.
Evo ti takodjer gdje pise za Ronalda da se nakon 17 mjeseci pauze vratio i odigrao za Inter deset utakmica i postigao sedam golova.
http://de.wikipedia.org/wiki/Ronaldo
Evo ti link, gdje je na pocetku receno da za ovo gore sto sam napisao, a sigurno ce ti neko prevesti ko poznaje Njemacki.
http://www.11freunde.de/drucken/115846
Evo ti jos link s wikipedie koja ovo gore navedeno potvrdjuje
http://de.wikipedia.org/wiki/Ruud_van_Nistelrooy
Navijaci Reala ti mogu potvrdi da je nakon povrede kad je odigrao 12 minuta postigao gol i imao asistenciju. Ja dalje kako se sjecam on u Unitedu nije bio povrijedjen no ukoliko grijesim, molim nek navijaci Manchetera postave sta je bio razlog povrede i kako se vratio u prvih sest mjeseci. Porediti RvN i Vedada Ibisevica je stvarno kriminalno (ja sam samo naveo primjer izmedju njih dvojce da je veliki igrac vec bi resetao mreze kao sto je radio RvN), i da povreda je dvano prosla on bi trebao pruzati bolje partije, a ne da bude najlosiji igrac svoje ekipe. Kvalitet se igraca pokazuje tada kada ekipa igra lose, tada ti trebas da budes iznad te ekipe i da je donekle nosis kao sto to radi Dzeko. Budimo realni Vedad Ibisevic je jedan prosjecan napadac, a ostavite na starnu patriotizam i ostale stvare koje nemaju veze s zelenim terenom.
Evo ti takodjer gdje pise za Ronalda da se nakon 17 mjeseci pauze vratio i odigrao za Inter deset utakmica i postigao sedam golova.
http://de.wikipedia.org/wiki/Ronaldo
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NoName
- Kontakt:
Uh Šahbaze.... 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma glupo je sad da je momak morao tražiti linkove za šahbaza kad čak ni on valjda ne misli da je vedad ibišević napadač klase rvn il ronalda, tako da se bez veze samo namučio da dokaže što svi znaju
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, CAGarfia, johntravolta123, Poligon10, Rimes87, Riziko, travuljasSs, zikerrz21 i 76 gostiju.