Nisi jedini.Bosco je napisao/la:Ne znam koji je u vas net,ali mene BH Telecom je*eno guli iz mjeseca u mjesec.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ma guli me youtube i online gledanje tekme,al jbg.
Ja hvala Bogu nisam na Bh telecomu,ti gule sve redom,odgledam tekmu online jedva gigu skine,a youtube kad gledam slabo mi skroz skida 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I kod mene BH Telecom odera!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- reds_forever
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Ne znam koji je u vas net,ali mene BH Telecom je*eno guli iz mjeseca u mjesec.
gule vala pravo...
63,15.al et,ako nista,podijelih placanje sa bratom...doduse,trosi dvaput vise od mene...LIvada je napisao/la:![]()
60km lagano
fakat ne znam na sta mi ode 5gb..al ev,1. je...daj Boze stednje...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
i jesi doso na sportski forum da trazis ispirativne prijedloge o univerzanlim ljudskim vrijednostimaAvatar je napisao/la:Treba mi pomoc. Treba mi rad na temu "univerzalne ljudske vrijednosti u drustvu". Ima li ko kakvih ideja
pi.
Do 9 na ADSL-u?hammers je napisao/la:Ja do 9 dos'ovalja sta prodati opet za ebeni racun
Bgm ja sam mislio da sam rekorder sto se prekoracenja natelekomu tice, al evo izgleda ima i gorih. Meni je rekord 8
-
Nisam promasio. Cak ima i tema "ljudske vrijednosti" na ovom portalu.Tweeds_10 je napisao/la:i jesi doso na sportski forum da trazis ispirativne prijedloge o univerzanlim ljudskim vrijednostimaAvatar je napisao/la:Treba mi pomoc. Treba mi rad na temu "univerzalne ljudske vrijednosti u drustvu". Ima li ko kakvih ideja![]()
u jeste svestrani u pmAvatar je napisao/la:Nisam promasio. Cak ima i tema "ljudske vrijednosti" na ovom portalu.Tweeds_10 je napisao/la:i jesi doso na sportski forum da trazis ispirativne prijedloge o univerzanlim ljudskim vrijednostimaAvatar je napisao/la:Treba mi pomoc. Treba mi rad na temu "univerzalne ljudske vrijednosti u drustvu". Ima li ko kakvih ideja![]()
ako je tako samo nastavi
pi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ahhahahah vide ti njih, budite sretni, meni je 2 puta zaredom dolazilo jednom od 100km , i od 140 km.
VIVA LA BH TELECOM
VIVA LA BH TELECOM
Moze li mi neko reci koliko odprilike kod vas kosta Tv karta,konkretno me interesuje Sarajevo posto cu dolaziti negde pocetkom marta tamo.Kod nas je ovamo 65 eura osrednja pa bi voleo da vidim koliko je u Sarajevu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jasta adslThe Game je napisao/la:Do 9 na ADSL-u?hammers je napisao/la:Ja do 9 dos'ovalja sta prodati opet za ebeni racun
Bgm ja sam mislio da sam rekorder sto se prekoracenja natelekomu tice, al evo izgleda ima i gorih. Meni je rekord 8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ukupno 8821.25875 MB
Ukupno pres'o : 37.01258 KM
Ou yeah
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
ljudi da li vi imate zvuka kad gledate nesh na youtube il je to samo kod mene i imal pomoci ovom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja sad gledam Saju ISovica -Sehidski rastanakT-MAC je napisao/la:ljudi da li vi imate zvuka kad gledate nesh na youtube il je to samo kod mene i imal pomoci ovom
Ja sam umirala kad sam ovo gledalaPastuh je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Bgm nisu se ni ostali proslavili heh..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'