Faraon iz Visokog je napisao/la:Od agdefrgt je napisao/la:Od cega kosa bude onako malo punijeg i mokrijeg izgleda, vosak se odmah osusi..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Faraon iz Visokog je napisao/la:Od agdefrgt je napisao/la:Od cega kosa bude onako malo punijeg i mokrijeg izgleda, vosak se odmah osusi..
4. red 2 dzep nema daljefrgt je napisao/la:Ovako otprilike da izgleda (skroz dole, ovaj pjegavi)
Prosjecna penzija u BiH 330 KM, divota.Gorki je napisao/la:RayBan naočale u Omegi (odma do NewYorkera) 270KM
eno ih na pijaci 15KM nema razlike ..Gorki je napisao/la:RayBan naočale u Omegi (odma do NewYorkera) 270KM
Ne bi ja isao preko stoje nema sanse...Gorki je napisao/la:RayBan naočale u Omegi (odma do NewYorkera) 270KM
Pa ja lako je kupit to, kad ti je otac ministar.Gorki je napisao/la:RayBan naočale u Omegi (odma do NewYorkera) 270KM
Osljepit ćeš baIlPrincipe je napisao/la:eno ih na pijaci 15KM nema razlike ..Gorki je napisao/la:RayBan naočale u Omegi (odma do NewYorkera) 270KM
Ima razlike i to velike u kvaliteti. Ali opet ta izjava je kriminalnaDonnie Darko je napisao/la:Osljepit ćeš baIlPrincipe je napisao/la:eno ih na pijaci 15KM nema razlike ..Gorki je napisao/la:RayBan naočale u Omegi (odma do NewYorkera) 270KM
još se ceka nova kolekcijaGorki je napisao/la:Da mi je otac mnistar sad bi bio u šopingu u Milanu a ne hodao po Tuzli i pario oči na skupe naočale![]()
usput,nigdje u Tuzli nisam našao širok izbor muških naočala,sta je ovo ba, sve neke tobejarabi
Ma problem je što kod nas i kad kupiš tako nešto skuplje, opet ti nije sigurno da će trajati, jer nije ista kvaliteta ovdje i u EU kad kupuješ, tako da je rizik i to, stave cijenu, a kvalitet je užasan, uvjerio sam se na svojoj kožituzlak1987 je napisao/la:Nevalja ni uzimat 10 stvari jeftinih, bolje 2 kako treba da traju..