FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Lillard
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Lillard » 19 mar 2014, 23:11

Omerbavarac je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Reci mi molim te, po cemu je na toj listi Atletico? Pa ubit' ce boga u vama (doslovno), samo hoce li to bit dovoljno za prolaz ne znam :lol:
To su samo tvoje zelje a realnost je nesto sasvim druga.
Atletico maksimalno igra na dva fronta a znamo da je u takvom ozracju vrlo tesko igrati osim ako nisi gigant i imas hrpu kvalitetnih igraca na klupi.
Ako mogu gurat ovak odobro u Primeri i Europi onda ne vidim kako ih vi mozete samo tako nabit. Bayern je bolji, ima kvalitetnije igrace, klupu, ali sta znas, Atletico u dvomecu pored nekih drugih ekipa sigurno nije za pozeljet.

Sto sam mislio da ce ubit boga u vama, mislio sam da ce vam lomit igrace :lol: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 mar 2014, 23:13

Man. Utd, Atletico, ili Domuz to bi bili protivnici po mjeri, gdje bi bili veliki favoriti za prolazak u polufinale.
Mada da bi pehar vratili tamo i gdje mu je mjesto, tj. u nase vitrine moramo igrat' s najboljim,ko god nam bude bio protivnik valja nam igrat'.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2014, 23:16

Kad malo vratim film unazad, Bayern evo vec drugu godinu uzastopno u knockout fazi nece igrati sa nekim losim timom. Bas me zanima sta bi hejteri izmislili u slucaju da se odbrani titula.
Vjerovatno nesto tipa osvojili ste ligu vec nakon 20-ak kola pa ste imali vremena da se fokusirate samo na LP-a. :mrgreen:
Moji nabrojani timovi su neki moguci protivnici za koje ja mislim da ne bi Bayernu predstavljali problem a sto se tice najvece zelje to je svakako United, jer za onu 99-u zelim da se svete dokle god se igra nogomet. :twisted:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2014, 23:19

Bayo je nasa stara musterija... :mrgreen:
- Ed Woodward for Prime Minister !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 mar 2014, 23:20

Lillard je napisao/la: Sto sam mislio da ce ubit boga u vama, mislio sam da ce vam lomit igrace :lol: ...
:mrgreen:
Poznati su ti mecgeri i kao tak'i bi bili poželjni da olakšaju posao bratiji iz lige. :D
Dakle, nećemo njih. Radije namah culese ili halu iz madrida. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 mar 2014, 23:21

OnlyUnited je napisao/la:Bayo je nasa stara musterija... :mrgreen:
Misliš Bayi ManU, ako me dobro sjećanje služi..... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2014, 23:26

effe_sa je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Bayo je nasa stara musterija... :mrgreen:
Misliš Bayi ManU, ako me dobro sjećanje služi..... :D
Ma pisem u vezi 99-te... A inace, sta fali da upravo njih izvuku, mislim na osnovu do sad vidjenog, ovo je taj neki plafon, no nikad se ne zna..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 mar 2014, 23:31

OnlyUnited je napisao/la:
Ma pisem u vezi 99-te... A inace, sta fali da upravo njih izvuku, mislim na osnovu do sad vidjenog, ovo je taj neki plafon, no nikad se ne zna..
Ma znam na šta si mislio, samo se ja odmah prisjetio zadnja dva duela. Vraćeno je to finale s kamatama :D (opet neki kažu da je to teško naplatit, jer je ono bilo jedinstveno, a još bilo finale).

Samo zadnjeg duela i one utakmice na Old Trafordu se rado sjetim i dobro mi ostala slika Fergieja u glavi, nakon onog gola za 2:3, žvaka mu se za nepce zalijepila...... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 mar 2014, 23:34

effe_sa je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:
Ma znam na šta si mislio, samo se ja odmah prisjetio zadnja dva duela. Vraćeno je to finale s kamatama :D (opet neki kažu da je to teško naplatit, jer je ono bilo jedinstveno, a još bilo finale).

Samo zadnjeg duela i one utakmice na Old Trafordu se rado sjetim i dobro mi ostala slika Fergieja u glavi, nakon onog gola za 2:3, žvaka mu se za nepce zalijepila...... :D
E onaj šugaluk Robenu ne mogu halaliti.. :)Msm ko daje onakve golove direktno iz volea... Djubro... Bili bolji do Rafinog crvenog... :D

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 19 mar 2014, 23:41

E, sad, jes' da nije ni vrijeme ni mjesto za to, sto bi rek'o jedan od umetnika estradnog neba Balkana, cuveni misticki pesnik, šejh Edin Dervišhalidović, covek ciji je cijeli zivot Švicarska, kao i dobrom delu ljudi sa ovog podneva.. čarobnjak, Dino Merlin.

Ili sto je rek'o cuveni panonski ****..ovaj mornar "ovo je prica koju vrlo rado pricam"

Prica kaze sledece:
Danas smo divanili o potencijalnim protivnicima Bajerna u 1/4 finalu, i moram vam reci da nikako ne bih voleo da to bude veci od jednog velikog i onog manjeg kluba iz Mancestera.
Zasto?
Koliko god oni igrali jalovo u lizi, u najmanju ruku stizu do 1/2 finala a mozda i dalje.
I cuveni konstruktor poljoprivrednih masina, slavni ser Aleks je prve sezone bio u Lamanšu sa Mancesterom, pa smo videli koliko drugo je orao terene sirom starog kontinenta. Istorija se ponavlja.
E, isto tako mislim da ce biti i sa drugim Skotlandjanininom. A on, da bi spasio sezonu, tj obezbedio sezonsku kartu za teatar snova morace da napravi cudo u Ligi sampiona, nema druge. Ne kazem da Mancester osvaja, ali da ce biti u zavrsnici.

Stoga, nikako ne bih voleo da ukrstimo trozupce sa djavolima, koliko god mi bili nadmocni. Mislim da ce Dortmund-žani u pozoriste.

Eto, gospodo draga, to bi bilo to ukratko. Izvinjavam se na ovom neuspelom pokusaju stilskog izrazavanja. Verujem da sam ovim tekstom pospesio u vasim organizmima surovi obracun creva sa viskom hrane, na primer burekom sa sirom.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 19 mar 2014, 23:42

Dajte nam Real.Fala.Enter :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 mar 2014, 23:49

Daj nam Barsu da se igramo. 8-)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 mar 2014, 00:10

Farineli brate ti si car nema dalje :)

ovo si srocio, svaka lijepa cura bi ti dala nesto vode iz bokala i slatki poljubac za dugo sjecanje.

Ima istine to u Vezi djavola, samo se ne slazem u vezi toga da bi Moyes mogao ostati upamcen kao Ferguson, covjek koji je mnogo godina ostao u Manchi i donio mnogo titula, budimo realni kao sto nekad rece Kazimir Hrastek Kazo u kultnoj seriji Bitange i Princeze..

Znaci ja sam vec govorio, volio bi ipak Manchu pa kud puklo da puklo, ali ZNAM pazite to nije skroman pojammm.. ZNAM da cemo izvuci Chelsea.. et toliko do petka o izvlacenju :o :o :lol:
FC Bayern !!!!!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 20 mar 2014, 00:14

Nisam ja car, ja sam sufija.
Sve oko nas je emanacija ruzicastog bozanstva.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 mar 2014, 00:24

Ja sam za Manu :D.. to je uvijek poslastica, osim kad je Bayern bio s njima u grupi(mislim 2002-to su bile utakmice za bogu plakat')..A moze i Barca da vidimo kako ce Pep da to sve postavi protiv svoih skolaraca.
Real ostaviti za kraj, dok Ronaldo ne osigura titulu najboljeh strijelca i ne zadovolji svoje egocentricne porive, pa ce i s njim biti lakse, bas da mu Lahm opet par puta probusi gume na poniju. :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2014, 00:29

Ne znam zašto prizivate Man Utd kad bi to bila utakmica mačke i miša.Treba nam protivnik koji će unijeti bar malo neizvjesnosti u dvomeč.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 mar 2014, 00:32

Kladionice takodjer pucaju na United a znamo da iste malo ko kad za..be. :mrgreen:

http://www.oddschecker.com/football/cha ... gue/winner" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 mar 2014, 00:36

Chelsea vidjecete, imam neki predosjecaj.
Novi dvoboj Guardiola-Mourinho 8-)
Siguran sam da bi nas namucili samo tako, ma ko ga hebe nek dodje ko hoce, cilj se zna.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 20 mar 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 mar 2014, 00:38

Saurman je napisao/la:Ne znam zašto prizivate Man Utd kad bi to bila utakmica mačke i miša.Treba nam protivnik koji će unijeti bar malo neizvjesnosti u dvomeč.
Neka, oni se uzdaju da mogu dodirnuti ovaj nevažan trofej. :mrgreen:
Njih klepiti, uvijek zadovoljstvo.
P.S. Ala Omer skida na brzaka. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 mar 2014, 00:39

Ma ono, bilo ko, samo ne MKO Londonium, oni su pravo zaebani i pubertetski naoštreni baš ko njihovi simpatizeri ovdje. Nemoj ni Jedinstvo, fasovali bi momački a Moyes bi vjerovatno poteg'o za konopac, ko bi ga na duši nosio?.
Raja, Roben i ove godine odlučuje finale. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.