Boze me sacuvajtyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Sportski komentatori
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
dan te yebotyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
ja sam gledao ovo izvlacenje uzivo ali nikad nisam uspio naci snimak da jos koji put oplacem
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Konačno da neko postavi.
Pa da li je ovo moguće uopšte, ovaj čovjek definitivno pomjera granice diletantizma i šarlatanstva i to u neslućenim razmjerama. Stid, smijeh, žalost, bijes, očaj, sve ti se pomiješa kad slušaš ovog premium cirkusanta.
Pa da li je ovo moguće uopšte, ovaj čovjek definitivno pomjera granice diletantizma i šarlatanstva i to u neslućenim razmjerama. Stid, smijeh, žalost, bijes, očaj, sve ti se pomiješa kad slušaš ovog premium cirkusanta.
Po ko zna koji put šaptač na SK1 ..
Gledam kako Chelsea siluje Arsenal a on se ne cuje, pojacam do 40 a onda cujem svaki uzdah sa Stanford Shita, opet ne njega.
Primakni taj mikrofon ustima majku mu ...
Gledam kako Chelsea siluje Arsenal a on se ne cuje, pojacam do 40 a onda cujem svaki uzdah sa Stanford Shita, opet ne njega.
Primakni taj mikrofon ustima majku mu ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Consigliere
- Kontakt:
Ugrozenost.. brrrrrDukeOfWellington je napisao/la:Jesil ozbiljan? Gdje ćeš Marjana nebošnjaka napast', za to ovi multietničari na baterije imaju radar.Consigliere je napisao/la:Nadji snimak pa poslusaj... Zvucalo je jadno i vjestackiTitova-Juga je napisao/la:Auu kakav falš, moš mislit'. Dajte odrastite.
tyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nisam slušao ovo od vugdalića,ne da mi se nešto,davno sam ovdje pisao da je u pitanju idiot,pa se onda jave neki pa govore kako je humanista i slično,sve ok oko humanizma ali nije za ovog posla jer nema pojma i tome iako to radi godinama
A daj ba...tyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
jos je veca tuga kad shvatis da je on direktor sportske redakcije na OBN-u, sve i da Adis hoce ici na ova izvlacenja ne moze od ovog debila koji sam sebe delegiraDukeOfWellington je napisao/la:Konačno da neko postavi.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je ono najgore u svemu, kad neko misli da zna a veze nema.miki_92 je napisao/la:jos je veca tuga kad shvatis da je on direktor sportske redakcije na OBN-u, sve i da Adis hoce ici na ova izvlacenja ne moze od ovog debila koji sam sebe delegiraDukeOfWellington je napisao/la:Konačno da neko postavi.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sta je ovo HAHAHAHAHAHAHAHA
I Ruud se uhvatio smijati

I Ruud se uhvatio smijati
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
Chupacabra
- Kontakt:
Ima čovjek škotski naglasakAmar Dzeko je napisao/la:Sta je ovo HAHAHAHAHAHAHAHA
I Ruud se uhvatio smijati![]()
Dobro se ovoga sjećam od prošle godine! Plakao sam od smijeha a ujedno se i crvenio zbog ovog "zekana" koji nas sramoti iz godine u godinu po Nyonu. Super da ima i videotyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Jeste vidjeli kako RVN stalno okreće glavu u desno sa smješkom od-uha-do-uha kao da u sebi konta: "dajte ba ljudi ne zajebajite me, ko mi ovu budalu uvali da me intervjuiše"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tačno ću vas trajno banovati. Vas ne može opametiti 20 sedmodnevnih banova. Stoga upravo činim uslugu svim normalnim forumašima i šaljem vas u Banoviće za sva vremena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Strasno da smo spali na tipove kao Vugdalic da nam prenose utakmice. Pa mene sramota majke mi gledajuci ovaj video njegovog intervjua sa Ruudom. Kakvi polupismeni ljudi na Bosanskom, a kamo li na Engleskom, nas predstavljaju po Europi. 
Postovanje treba zaraditi.
Re: Odg: Sportski komentatori
I da ima, dzaba kad je Sasa sef...Chupacabra je napisao/la:Ima čovjek škotski naglasake golemo šta sebi dopuštaju ljudi, ima li iko normalan na ovom OBN-u..
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima li gori komentatora od onih sa OBN?Ni na SK nisu bas nesto, al et smanjim ton sta ih moram slusat ,nije to RADIO pa da se mora 
Na SK nisu nešto ?BosnaSTL je napisao/la:Ima li gori komentatora od onih sa OBN?Ni na SK nisu bas nesto, al et smanjim ton sta ih moram slusat ,nije to RADIO pa da se mora
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
tyler durden je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I ja sam htio da budem pilot,pa nije se dalo
"Vidjeli smo sve sto zelimo pozeljeti". Misao komenatora sto prenosi Real-Barca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q